THE CLIENT LIST - Клиентски списък - нов сериал с Дженифър Лав Хюйт

• 20 246
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
Според мен, грешката е че първо пуснаха филма, който е много добър ,ако още не сте ,гледайте го.
Сериала започна да бледнее ,аз си го следя, да видим още колко.

# 31
Чудя се кога ли ще излязат субтитрите ...

# 32
Чудя се кога ли ще излязат субтитрите ...
Отдавна има английски субтитри, не знам защо никой не се е наел да превежда  newsm78  рейтинга на сериала пада  Cry

# 33
Изгледах филма, добър е, но сериала много е разтегнат нещо  Rolling Eyes Очаквах много повече  Thinking

# 34
Има ли още някой изобщо който да гледа сериала ?   Thinking

# 35
Да, аз го гледам, следващата серия май ще е последна за сезона.

# 36
И аз го гледам и ми харесва.
Да, следващата е последна за сезона, дано обаче скоро ни зарадват с новината, че ще има още един сезон.

# 37
Е, трябва да има, те са до никъде, нали трябва да ги разкрият с какво точно се занимават, затвори съдилища има още доста материал...

# 38
Доживяхме темата да живне.  Party

# 39
Много има още да става, да. Аз преди дни гледах филма и той ми хареса. Радвам се, че в сериала има допълнително сюжетни линии (то няма и как иначе, де  Mr. Green) Много ми харесват събитията около Евън, като цяло самото му присъствие ми е много приятно и нямам търпение за последната серия, гледалите промото ще знаят защо  Mr. Green

# 40
И аз гледам сериала. Харесва ми, не е натоварващ. И, най-накрая ще се случи това, което всички чакаме  Mr. Green.

# 41
Кога ще излезе последния епизод ?И втори сезон чак есента ли да очакваме?

# 42
Последния епизод излезе днес, има го в замунда. Аз сега отивам да го гледам. Втори сезон, ако има, ще започне горе долу по същото време като първи Simple Smile

# 43
Току що изгледах епизода
Скрит текст:
знаех си, че тъпия и съпруг ще се върне.  Мислех че на вратата звъни полицията, а мъжът ще се върне като разбере с какво се занимава жена му... Много жалко за Евън, не му върви на момчето.

# 44
Скрит текст:
Е, трябваше ли сега да се връща, когато с Евън нещата потръгнаха. Много тъпо. Исках ги заедно, Кайл е... абе  не мога да кажа, че е тъпак преди да разбера защо е напуснал. Може и да си има някаква основателна причина, но лично аз не се сещам каква би била тя.
На Евън ще му стане много тъпо, от една страна я харесва, очевидно много, но от друга страна, кръвта вода не става.

Общи условия

Активация на акаунт