THE CLIENT LIST - Клиентски списък - нов сериал с Дженифър Лав Хюйт

• 20 251
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
Хайде, никой ли не е гледал последната серия? Няма ли да коментираме малоумния мъж на Райли, интригата, която се завърза в края на серията и прекрасния Евън?

# 46
Аз се присъединявам с прилично закъснение.  Blush
Знаех си, че Кайл ще се появи точно в "най-подходящия" момент, за да съсипе всичко. Колкото и да обяснява със сълзи, че съжалява ... продължава да ми е фалшив. Не знам защо си мисля, че се е върнал с друга цел - трябват му парички най-вероятно. Или пък се е забъркал в нещо и затова му изнася да се сети за семейството си. И най-нагло се опитва да внуши на Райли, че не само тояй, ами и самата тя има нужда от него. Засега му се разминаха шамарите от Евън, но няма да е задълго.  Laughing
Имам неприятното предчувствие, че Райли ще отстъпи и ще приеме предложението на Кайл за помощ, защото не би искала Евън да разбере с какво всъщност се занимава и в какво вероятно се е забъркала.
Най-лошото е, че Кайл вече е наясно, че има нещо между Райли и брат му, а те дори не подозират. Изобщо става много интересно.  Simple Smile
Любимите ми моменти.  Heart Eyes

Май се получи един доооста стабилен първи пост.  Embarassed Laughing

# 47
Хайде и аз да се запиша тук!
Вчера изгледах първия епизод, хареса ми.

# 48
Аз изгледах 10-ти, това май е края на сезона.
Този Кайл ли е, какъв е, не разбрах къде се е подвизавал една година, и като обича жена си толкова, един телефон да беше звъннал. Мътна му е историята, или той е много тъп, няма как да си зареже жената (и то каква жена), че и с 2 малки деца и  ипотека да плаща, тя не работеше тогава;
запалил колата и заминал, бил в труден момент, бабините му трънкини...

И как стана така, че Райли остана сама начело на бизнеса... Джорджа се покри точно навреме.

Действа ми  изнервящо този сериал hahaha

# 49
И аз съм на вашето мнение за Кайл, много тъпо парче. Какво извинение е това, че видиш ли бл в труден период, станал, събрал си багажа и тръгнал, пък после една година се мъчел и борел със себе си как да се върне. Глупости. Нещо друго ще е, той май е приятел с полицая, който беше спрял Райли.

Абе, Джорджия наистина много бързо се покри като усети накъде отиват нещата. Дали няма да се окаже нарочно?

# 50
В пълнометражния филм Джорджа си беше подсъдима по делата, а Райли  е просто едно от момичетата, много тъпо ще е ако в сериала освен батака в личния и живот ще трябва и с дело за проституция да се занимава...

# 51
ayy seriala e unikalen nqkoi da znaev koi dni izlizat seriite v zamunda i dali shte ima 2 ri sezon Simple Smile)

# 52
Страхотен филм но защо ли няма 2 ри сезон Rolling Eyes дано скоро го  пуснат мразя да чакам а   ДЖЕНИ  е както винаги невероятна

# 53
И аз тук в очакване на 2 сезон.

# 54
Ще има ли 2-ри сезон въобще?  Rolling Eyes

# 55
  • UK
Ще има ли 2-ри сезон въобще?  Rolling Eyes

newsm78 newsm78 newsm78 и аз се чудя...

# 56
Ще има.
Season 2 returns in 2013.
Това пише на страницата им във фейсбук.
Далечко иде...

# 57
Толкова ли е заета Дженифър, ние до тогава ще го забравим ...

# 58
  • UK
Аз току що изгледах 10 епизод, и ми е прясно, прясно.
Кайл - пълен нещастник, и поне не се ли сети да я пита тя как се е справила и как е оцеляла 1 година сама с деца, ипотека, сметки, ами и о яснява пълни глупости, той бил в труден период, да го била питала тя какво е правил.
Честно казано не мисля, че той има нещо общо и че знае тя с какво се занимава, но да видим, защото ако беше така може би щяха да ни го подскажат повече.
Джорджия верно си би камшика в най-удобния за нея момент и остави всичко на Райли... а тя пък как забрави за списъка и по нощите тръгна!
Евън просто е прекрасен, много химия между него и Райли, целувката - зашеметяваща! А играта му в сцената с брат му в мотела - отлична!
А парчето в началото на епизода беше много добро, сега ще го пусна пак...

# 59
  • UK
Повдигам темата, че новият сезон въобще не сме коментирали. Peace

7-ми епизод много ми хареса! Страхотна игра от Дженифър - накрая беше като смазана цялата! Лицето й имаше толкова измъчен вид,
хареса ми как направиха историята с 50-те бона, а на всичкото отгоре имаше толкова химия и електричество между тях Blush Blush Blush

Кайл продължава да ми е неприятен, аман от него! Иначе ми жал за децата, че баща им прави такива простотии...

Тая новата на Евън хич не я ща Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт