THE CLIENT LIST - Клиентски списък - нов сериал с Дженифър Лав Хюйт

• 20 250
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
От къде го сваляш? Аз скоро видях, че вече има 7 епизода качени, но те даже нямат субтитри...

# 61
  • UK
Свалям от замунда.се или арена-та.
Гледам без субтитри, иначе има субтитри тук - http://www.addic7ed.com/search.php?search=the+client+list&Submit=Search

# 62
Благодаря ! А харесва ли ви втория сезон? Има ли развитие?

# 63
  • UK
На мен доста ми допада. Peace

Не се развива много бързо действието, но милата много беди я застигат! Confused

# 64
Свалям от замунда.се или арена-та.
Гледам без субтитри, иначе има субтитри тук - http://www.addic7ed.com/search.php?search=the+client+list&Submit=Search

Как се свалят тези субтитри? Нещо не ми се получава....

# 65
  • UK
Влизаш във всеки епизод - от там намираш къде пише Bulgarian - И срещу него има Download, оттам се свалят... Peace

# 66
Влизаш във всеки епизод - от там намираш къде пише Bulgarian - И срещу него има Download, оттам се свалят... Peace

Да, но с каква програма трябва да ги отворя?

# 67
Още не съм изгледала всичко, но сега видях че ще го излъчват но БТВ, обаче са превели заглавието  Sick Sick Sick Sick SickСпециални клиенти Sick Sick Sick Sick Sick
Кой ги прави тези преводи?Тия хора си  използват въображението там където няма нужда newsm34

# 68
Ще има ли трети сезон скоро?  Praynig

# 69
  • София
ще има ли сезон 3?

# 70
Не, за съжаление няма да има, спрян е още миналата година.

# 71
  • София
Не, за съжаление няма да има, спрян е още миналата година.
Някъде четох ,че е спрян временно защото Дженифър Лаф Хюй е забременяла ?!?!

# 72
Да, сега участва в новия сезон на Престъпни намерения и е доста пълна. Роди преди няколко месеца.  Peace

# 73
Четох темата назад и виждам че повечето много се дразнят от Кайл, мен още по-неприятен ми стана като разбрах, че са се оженили с Дженифър и тя е забременяла от него. Много ми е грозен, а тя е толкова готина, слабост ми е още от "Знам какво направи миналото лято" Simple Smile

# 74
  • София
Четох темата назад и виждам че повечето много се дразнят от Кайл, мен още по-неприятен ми стана като разбрах, че са се оженили с Дженифър и тя е забременяла от него. Много ми е грозен, а тя е толкова готина, слабост ми е още от "Знам какво направи миналото лято" Simple Smile
Хубавите ябълки прасетрата ги ядът. Кайл  изглежда на точно такъв ,каквато е и ролята му - безотговорен наркоман. Като се замисля , има малка ирония в това Simple Smile Но да им е живо и здраво бебето и дано е по-добър баща отколкото в филма Simple Smile))

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 15:12 от simona035

Общи условия

Активация на акаунт