И аз като теб вярвам, че нашата принцеса ще се появи някой ден...тя сама е решила кога. Ние сега трябва да й осигурим добрите и грижовни батковци 
Цони, дано Крум бързо пребори кашлицата. Ти как си?
Да ви се похваля - изкарахме си страхотни почивни дни...още в четвъртък отидохме до Гърция, че мъжо имаше работа. В едно страхотно градче в подножието на Олимп...а на 5 мин от плажа (не че ставаше, де). Та беше страхотно...за съжаление забравихме фотото вкъщи и няма снимки
После неделя и понеделник открихме сезона на яз.Искър, на караваната...вълшебно е просто там. Така си починах, малкия и татко му се скъсаха да си играят двамата...и сега нямам търпение пак да идем уикенда
Дори прогнозата за валежи цяла седмица не ми помръчава доброто настроение 
Хайде сега
за вас и спокойна нощ!

След това съм дремнала на пресекулки около час, че милия така се свиваше и пъшкаше.
Но няма да се отказвам и ще ги преборя
А енергия има за 10 деца.Навън не спираме да тичаме.Дано е някакъв период.Сега разбирам какво им е на майките със злояди деца.

да се занимаваш с бюрократщината у нас и да победиш си е направо мисия невъзможна.
аз с едно едвам се оправям. Снощи ми врътна пак номера, спа вечерта от 20.30 до към 21.20 и реши, че се е наспала