Пролетна АВГУСТовска тема 34

• 38 726
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Единият чифт ли е 12лв? Много скъпо ми се вижда.

# 106
Либи, тези от последния линк са 30 лв. за 1бр  #Crazy #Crazy  май по-добре да си й слагам обикновени и да й мокрее на дупето  Crazy
Още една идея за закуска, сутрин й правя от тези бебешките кашички на Слънчо - пшенична с 8 витамина или Зърнин М. Много й харесват, че повечето от закуските не ги яде. Нито попари, нито кремчета, нито мляко с бисквити или други подобни, направо съм се видяла в чудо. Добре, че са тези каши.  ooooh!

Леко бременеене на бремелинките, чак ми се прииска и на мене  Crazy 

# 107
Да бе, скъпи са доста. Но аз ги гледах и в сайта на производителя, не са много по-евтини. Явно са си скъпи по принцип.

А иначе в ebay има доста изгодни. Ето например аз се спрях на тези и мисля да ги пробвам - http://www.ebay.co.uk/itm/4-x-baby-toddler-training-trainer-pant … sh=item2ebd2501c5

Излизат по 7 и нещо.

Иначе за закуските сте дали супер идеи. Аз ако Софи стане по-късно давам само плод (банан, ябълка или каквото имам). Тя умира за плодове и зеленчуци, може да яде много. Една от любимите закуски е пасирано авокадо, банан и бисквити.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 16:20 от Пингуи

# 108
Наде, благодаря за просвещението   bouquet Харесах тези - http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/trenirovachni-gashtich … -16-kg-julto.html - хем са и 8,5 лв, което ми изглежда приемливо. Не че сега ще ги купувам, де. Мисля си, че 3 броя ще стигнат, даже се чудя и за 2  newsm78 Ако се изтърве, пера, докато е с другия чифт...лято е....да съхнат, да съхнат....колко да съхнат?!  Joy
Цони, до нас има бифит, в галакси центъра. Там ще проверя! Ткс и на теб   bouquet
Днес ходих на доки и се оказва, че бебо проявява характер в корема ми - сега е по диагонал, като главата му е горе в дясно...дано се обърне  Praynig

# 109
Наде, благодаря за просвещението   bouquet Харесах тези - 
Днес ходих на доки и се оказва, че бебо проявява характер в корема ми - сега е по диагонал, като главата му е горе в дясно...дано се обърне  Praynig

Споко, моя го гледахме вчера и се е обърнал Peace

# 110
  • София
Да бе, скъпи са доста. Но аз ги гледах и в сайта на производителя, не са много по-евтини. Явно са си скъпи по принцип.

А иначе в ebay има доста изгодни. Ето например аз се спрях на тези и мисля да ги пробвам - http://www.ebay.co.uk/itm/4-x-baby-toddler-training-trainer-pant … sh=item2ebd2501c5

Излизат по 7 и нещо.

Иначе за закуските сте дали супер идеи. Аз ако Софи стане по-късно давам само плод (банан, ябълка или каквото имам). Тя умира за плодове и зеленчуци, може да яде много. Една от любимите закуски е пасирано авокадо, банан и бисквити.

Тук не са ли по-евтини http://www.ebay.co.uk/itm/4x-Baby-Girl-Lovely-4-layers-Waterproo … sh=item7b68634fad

Аз взех ,че поръчах. Дано бързо дойдат и ще дам отзиви.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 12:54 от mikimik

# 111
И аз ги погледнах тези гащички, но това нещо не ми хареса

"Attention: once your baby told you they have wet themselves, you should change them as soon as possible, as these will only hold the wee for a few minutes before leaking around the legs!"

За работата, благодаря ви за пожеланията. На мен с всеки изминал ден ми става по мило и мъчно за малкия и никак не ми се оставя. Изглежда ми толкова малък и безпомощен. Майка ми пък ме омолява да не започвам работа понеже едно дете трябвало да се гледа до 3г. Имам и проблеми с намирането на детегледачка, която да го гледа. Яслите след месец минават на летен режим на сборни групи и никой не го иска. Мъжа ми само ми казва каквото аз реша и се побърквам вече. Минуса на новата работа е че няма нищо общо с образованията ми. Коренно различна сфера е, а по думите на собствениците работата никак не е малко, но това последното не ме притеснява. Лошото е че ако примерно малкия се разболее, аз немога да изляза болничен понеже в офиса винаги трябва да има човек - а човека съм аз.

# 112
Агнес, няма ли с кой да се въртиш ,ако се разболее малкия?мъжа ти, майка ти..?

Ние сме ок,здрави ,беснее дребния. Преди обяд , след обяд - все сме на парка до нас. Лудеят децата...голяма бригада са нали съм ви казала:)) Скоро като имам време ще кача малко снимки във фейсбук:)
Аз влизам  в сесия другия месец(последна Twisted Evil ), сега ми е доста натоварено покрай  Винса

Айде бъдете здрави и лека бременност на дебеличките  Mr. Green

# 113
Агнес, няма ли с кой да се въртиш ,ако се разболее малкия?мъжа ти, майка ти..?

По принцип майка ми, но пък тя жената няма как постоянно да излиза от работа, а и живеят извън града и ето ти и рзходи за транспорт. Мъжа ми горкия съвсем се стопи с тая работа. Карат ги да работят от 8ч до 19ч всеки ден. Я му се съберат един два дни почивни за месеца, я не. Заплатата няма да коменирам, понеже ако заслужаваше нямаше да си търся аз варианти да се връщам на работа. За капак съм и без кола, понеже не можем да си позволим втора и съм поцял ден с детето сама и не мога да мръдна никъде по на далечко. Добре поне, че имам доста приятели с малки деца и почти никога не оставам без компания за гости или разходка, че иначе щях да се побъркам. Обичам да има хора около мен, като съм сама се депреирам.

Марина, успех със сесията. Да ги разбиеш от раз.

# 114
Микмик, мерси за линка, наистина са по-евтини. Аз търся по принцип в .co.uk
Агнес, за гащичките няма как, това не е памперс, а преходни гащички към нормалните - ползват се, когато детето вече има някаква идея само да ходи на гърне, но не винаги успява да стигне до гърнето или просто забравя. Те се ползват за кратко, не повече от няколко месеца. Вече зависи детето колко бързо свиква с гърнето и дали казва всеки път.
Аз и друго си мисля - като свалим памперсите, какво правим с ходенето по голяма нужда навън? Някак си на мен ми е супер неприятно да видя дете, което се изхожда навън ooooh!
Не знам кой беше показвал едни портативни гърнета, които стават да ги носиш на ръзходка - сгъваеми ли бяха, с едни пликчета. Мисля, че ще вършат супер работа, особено за пътуване. Дали не беше Мими Вичева?

Иначе за работата Агнес, не си вкарвай някакво чувство за вина, за това че ще работиш (ако стане де). Не е важно дали една майка е по цял ден с детето си, важно е когато е с него какво се случва, колко е пълноценен контакта и т.н. Аз докато бях по цял ден в нас (а и работех) бях изпаднала в голяма рутина, поизнервена, чудех се само как да намеря време и за работата, и за малката. Сега от както съм в офиса мисля, че много по-пълноценен ни е контакта - вечер нямам търпение да се нагушкаме, да играем, единственото което правим е да си обръщаме внимание.
Детето има нужда от майка си, но има нужда и да яде, и да е облечено, и играчки да има и т.н.
Разбира се, ако може човек да си позволи да си стои вкъщи с детето - супер, но не винаги е възможно.
Маринка, успех със сесията.

Ние имаме нова дума - пъдпъдък  Joy

# 115
Либи, замислих се и аз за "голямата работа" навън.  newsm78
Виж на какво попаднах, но само за пишкане http://www.ebay.com/itm/idea-product-Portable-Potty-Toddler-baby … Toy-/320837480672 само че за момченца, опасявам се само да не се обърка с чашка за пиене  Joy Joy
има и приставка и за момиченца, но нещо ми е съмнителна http://www.ebay.com/itm/CoCo-Kids-Portable-Potty-Toddler-baby-Ki … rls-/130631476949    Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 15:08 от desinca

# 116
Много хубаво сте се замислили да не замърсявате природата,ама ако и тези дето си разхождат кучетата помислят и започнат да си прибират изходеното сле д тях ще е супер. Иначе на мен ми се е  случвало с баткото като по-голям да му се доходи   по голяма  нужда и аз с малко бебе в количката и няма как да вляза например в някой заведение.Та съм действала според случая-винаги имам рекламни брошури в количката,постилам на земята на  някоя полянка,хващам детето и го  държа докато си свърши нещото  върху вестника и  после го хвърлям  в контейнера.Така поне с лед нас остава чисто.А за пишкането-просто поливаме някое дръвче,децата често пишкат и незнам друг начин.

# 117
Много хубаво сте се замислили да не замърсявате природата,ама ако и тези дето си разхождат кучетата помислят и започнат да си прибират изходеното сле д тях ще е супер. Иначе на мен ми се е  случвало с баткото като по-голям да му се доходи   по голяма  нужда и аз с малко бебе в количката и няма как да вляза например в някой заведение.Та съм действала според случая-винаги имам рекламни брошури в количката,постилам на земята на  някоя полянка,хващам детето и го  държа докато си свърши нещото  върху вестника и  после го хвърлям  в контейнера.Така поне с лед нас остава чисто.А за пишкането-просто поливаме някое дръвче,децата често пишкат и незнам друг начин.
Абсолютно права си. И аз съм постъпвала и постъпвам с големия по същия начин. А по някога не сме имали и вестник, а съм карала детето да ходи там където няма да причини изцапване на никого по храстите. А на по-дълга разходка сме били с памперс-гащи и резервни в чантата. Може да ви звуча старомодно, но направо ми взимат акъла с тази индустрия какви неща измислят само и само да взимат парите на хората. Ние ще махаме памперса с памперс-гащи или само с гащички. И в двата случая прането е неизбежно.
Марина, успех на изпитите.

# 118
Не е въпрос до мода, нито на опазване на природата (то акото се разгражда Grinning). На мен ми е супер неприятно да видя акащо навън дете... Особено пък ако е близо до вкъщи и въпреки това майка му не счита за нужно да го прибере. Не разбирам защо протестираме срещу кучешките изпражнения, а нямаме против човешките - еднакво неприятни и опасни могат да бъдат.
Както и да е, аз не съм решила на сто процента, нито искам да споря - всеки си преценя естествено, чудя се просто. Софи не е от децата, които акат по точно определено време и никога не знам къде ще ме изненада. За пишкането няма проблем чак такъв, то си попива в почвата и ако е на по-закътано как да е. Ама за акането .... То и се сетих по точно определен повод - онзи ден видях една майка да държи детето си да ака на 5 метра от входа ни ...
Това за вестника също е вариант.

Абе да попитам - има ли други деца, които все още да не могат да слизат сами по стълбите.
И друго - децата ви вече могат ли да стават директно от легнало към седнало (като коремна преса)?
Софи със слизането по стълби хич не се справя добре, иначе може да се качва като се подпира. И все още не може да става директно - обръща се по корем и така се изправя.

# 119
  • в рaя
На нас сякаш не ни се е налагало да ака на вън ... явно стиска, защото се изпишва набързо, но си ака само на гърне. По принцип музата и идва като хапне без значение дали е сутрин, обед, вечер. А винаги яде в къщи и вероятно за това. При нас понеже не казва, а показва и дори да реши някой път да ака няма да съм подготвена. Но нищо не пречи след това да си го приберем с мокра кърпичка или каквото имаме(е, зависи от консистенцията де).
Либи, Мими уж слиза по стълбите, но не бих казала, че е хубаво, все ми се струва, че ще тупне и я придържам. А за ставането като коремна преса - не може. Обръща се и така. Честно казано и на мен ми е трудно да стана така. Не мисля, че е някакъв проблем, може и въпрос на навик да е - свикнали са да се обръщат и просто не им иде на акъла да станат иначе.

Общи условия

Активация на акаунт