Аз пиша, защото имаме богат опит с ларингитните пристъпи и с пристъпите водещи директно до хрипове в гърдите. Миналия уикенд беше поредния ларингитен пристъп и лекарката от спешното нещо се паникьоса и ни прати в белодробната болница да го видят уж. Оказа се, че ни е дала направление за прием, но от там ни казаха, че в болницата с тази диагноза ще му правят само инхалации с физиологичен р-р и ако ние си имаме инхалатор няма смисъл да го мъчим детето в болница 3 дена. Иначе такава била клиничната пътека, което означава, че има такава клинична пътека и не се налагат измислени диагнози за пневмония. Направо нямам думи как си ги съчиняват за да точат пари болниците от здравната каса. И това на гърба на едно дете. А иначе за абокатите...нищо хубаво не съм видяла и аз от тях. Слагали са ми 3 пъти в 3 различни болници, коя от коя по-реномирани и 3-те пъти ми става проблем, надува се, боли 2 седмици след това....
Дано да не ви се налага повече да стъпвате в болница.

Просто сме с диагноза краниостеноза /ранно вкостяване и деформация на главата, не позволява да расте мозъка/. Последиците при по-голяма възраст ако не се оперира ох.. не ми се мисли, а и няма да ви обременявам, но е страшно. Разбира се налага се операция на черепчето, доста сме позакъсняли и не дават 100 % оформяне на главата. Ще има видим резултата не напълно, но ако сме отишли при д-р Захаринов преди година нещата са били поправими изцяло. Доктора излиза 1 месец отпуска и агонията ни в чакане за операцията ще трае още по дълго.