"Черешката на тортата" - 2 сезон - 8

• 39 474
  • 625
  •   1
Отговори
# 465
Аз едно не мога да разбера. Добре, да предположим, че някои от участниците "доброзорно" ги склоняват да участват в предаването. Имат си там някакви договори, някакви хонорари, хубаво. Някои не им се участва, видно от километри и това хубаво. Ама щом все пак си се нагърбил с този ангажимент, защо, бе джанъм не положиш поне минимум усилия. Какво толкова коства да приготвиш пет чинийки, една изгладена покривка, да нарежеш малко пресни зеленчуци, да сложиш цеденото мляко в хладилника, а не във фризера или камерата. Чак пък толкова ли е трудоемко да покажеш, че и ти като повечето хора се храниш на маса, в чинии, па, ако ще и 'ляб и сол да ядеш. Трябва ли да се правиш на улав, маса не видял, тенджера не пипнАл...аз друго освен боб и картофи не съм ял...А и честно не вярвам всеки ден да яде по две основни ястия на вечеря....или понеже Васко каза, че основно яде - шопска салата, боб със свинско, картофи с пиле, а те тези гозби са има няма около пет на брой, та реши да ги пльосне и петте на масата...Мен ме дразни явното нежелание с което част от участниците се изявяват, всякаш нарочно, като някакъв протест и всякаш искат да покажат най лошото и най скандалното от себе си и не защото са точно такива, а защото всякаш са провокирани от някой и от нещо...всякаш саботират предаването... newsm78 Thinking

# 466
Людмил е възпитан, но възпитанието му граничи с превзетост и на мен не ми е приятен никак. Още от Фактора ми беше яко противен. Смятам, че той е от хората, които на всяка цена държат да се харесат, ако може на всички, и ако може все с нещичко, но да се харесат. Но, ако трябва да го сравнявам с Васил, ще предпочета неговата дори и превзета(и леко гейска на моменти) компания, пред грубостта и мърлявщината на първия, който ми е неприятен и на глед, както впрочем и Людмил. Просто не харесвам женствени мъже с прекалено много чупки в жестовете. Прилича ми на мим, а аз не харесвам това "изкуство", прекалената подчертана жестикулация и съответния грим, на които поведението на Людмил ми напомня. А да си строша езика и да го наричам с идиотския му псевдоним, дори в писмена форма няма да ми се случи!

# 467

Зелен дух,
точно такова имах предвид.  Grinning По-бързо става определено, а и те са доста мощни Simple Smile

# 468
Съгласна съм с мнението на  Бижу, въпреки че никога няма да ми се случи да бъда в една компания нито с единия, нито с другия. Просто в момента разсъждавам за представянето на участниците във формата, а не за това, какви са в истинския живот и изводите ми за тях не се определят от професионалните им качества, а само от тези на домакини. Затова предпочитам Людмил пред Васил като домакин и гост. А относно това, че някои са били насилени да участват, въпреки че не са имали желание - това говори още повече за силата им да отстояват мнението си или за подлизурщината им пред шефовете им.

# 469
Смятам, че той е от хората, които на всяка цена държат да се харесат, ако може на всички, и ако може все с нещичко, но да се харесат.

Ако наистина държеше да се хареса, нямаше да го дава толкова смело, авангардно и различно в Х фактора. Хората, които искат да се харасет го играят по-неутрално, стараят се да се слеят с потока. По-безпосно е така. Людмил ме издразваше на моменти, докато се изживяваше на сцената, но сега го намирам за много свеж, здраво стъпил на земята, целенасочен млад мъж. Успех му желя! А Васил е гнусно малко мъжленце, което ме отказа да гледам Черешката тази седмица. Peace

# 470
Смятам, че той е от хората, които на всяка цена държат да се харесат, ако може на всички, и ако може все с нещичко, но да се харесат.
Ако наистина държеше да се хареса, нямаше да го дава толкова смело, авангардно и различно в Х фактора. Хората, които искат да се харасет го играят по-неутрално, стараят се да се слеят с потока. По-безпосно е така. Людмил ме издразваше на моменти, докато се изживяваше на сцената, но сега го намирам за много свеж, здраво стъпил на земята, целенасочен млад мъж. Успех му желя!
Сериозното му желание да впечатли аудиторията, смятайки, че начинът, по който е избрал да се изявява, е супер новаторски и авангарден, без да осъзнава, че на повечето хора е смешен и жалък, ми говори достатъчно за превзетото му самомнение. Нямам нужда от обяснение, а и това не помага, за да променя впечатлението си. Постоянното подчертаване, че е графичен дизайнер, все едно е световно известен такъв е също така смешно. Дали е минала година откакто е завършил? Какво е реализирал от образованието си. Всички инженери, дизайнери и прочее висшисти ли ходят с табелки "Аз съм завършил еди-какво-си"? А този все едно е космонавт! Явно представата му е, че е с особено престижно образование и специалност.

# 471
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз искам да попитам за вечерята на Петя, зеленчуците на грил на някакъв портативен грил ли ги направи или на нещо като преса за тостери?
На електрическа скара, която е оребрена от двете страни. Може да се разтвори до хоризонтално положение и тогава си е скара, а може и да се затврят двете половинки и тогава става нещо като преса за тостери. Ох, не знам дали го обясних добре, но по принцип това са едни от най-скъпите и мощни електрически скари, поне на марката, за която аз работя Simple Smile
Нещо подобно ли? Печеше зеленчуците в затворено положение на скарата, предполагам така не стават сухи, а и много удобно и бързо сигурно става.

Да. Но си мирише, моята е на терасата, не бих я внесла вътре.  Thinking

# 472
... А относно това, че някои са били насилени да участват, въпреки че не са имали желание - това говори още повече за силата им да отстояват мнението си или за подлизурщината им пред шефовете им.

За пред Шефовете добре, отстояват позициите си и как точно, като се съгласяват, а саботират предаването, това ли е отстояване на позиция, според мен не е, съгласявам се, ок, все пак се нуждая от работата, ама ей сега ще видиш ти как ще се държа като ме изтипосат в нетипична роля...ще им готвя аз на тях...А нас зрителите - кучета ни яли, много важно, нали...Това отстояване ми прилича по скоро на - Чакай шефа да се обърне, че да му се изплезя... ooooh!

# 473
Рейтинг търсят Тумбе, скандала продава. Ако всички са мили, добри и възпитани - кой ще го гледа това предаване?

# 474
Е, то като повториш 100 пъти че "скандалът продава" и накрая верно вземе да продава. А защо да не повторим "Гледат ни се нормални, приятни, човешки отношения в разните риалити формати", може пък да се сбъдне все някога, като разберат, че народа се умори да гледа идиоти...

# 475
Рейтинг търсят Тумбе, скандала продава. Ако всички са мили, добри и възпитани - кой ще го гледа това предаване?
Peace Wink
Абсолютно го разбирам това, но не мога да се съглася, че чак така балъшки се опитват да ни правят на глупаци. Толкова харесвах Черешката, още повече, че бях страхотен фен на Перфектната вечеря, която не излъчват отдавна и Черешката запълни тази празнина, но, някак тук нещата започнаха да се опорочават...Бе, как няма да имат една чиния, една покривка, нямат ютия, не, че е задължително, де...Нали му взривиха дома и сега са в друго жилище ли, не разбрах точно, ама от мама един сервиз поне да бяха взели, чак пък такова нежелание да се демонстрира, не знам, не знам...

# 476
Не ти се вярва, ако не си гледала поредицата Биг брадъри - там беше същата работа. Колкото по- тъпанарски и елементарно пързалят публиката, тя може и да гледа повече, знам ли я  Thinking  То личи, че е търсен ефекта още от подбора на участниците. Васил 'Бесний' ведно с депутат и то от ДПС  Simple Smile  Залагат барут, пък белким гръмне.

# 477
Васил 'Бесний' ведно с депутат и то от ДПС  Simple Smile  Залагат барут, пък белким гръмне.
Пина Laughing Peace!
Васил "Бесний", чудесно определение за тоз типаж и много му приляга!
И, да, барута гърми...не мога да отрека...мен ми е жалко, че част от участниците ми сриват представите за себе си, но пък ги виждаме в светлина в която едва ли друг път бихме ги видели, дет се вика все е нещо Laughing Wink...пък и ни лишават от заблудата по отношение на тях самите или пък ни вкарват в още по голяма такава... Thinking Whistling

# 478
  • В тъмната гора.
Сега изгледах снощната серия доста обстойно. Считам, че нещата се преувеличават. Това с чехъла беше читат. Бих се учудила ако Васил беше домошар, готвач и педант в това отношение.
Людмил наистина изглеждал ляво наклонен, както написаха по-горе

# 479
  • sofia
Тази седмица гледах в понеделник и десетина минути от депутатката. Вчерашното изстъпление ще го пропусна със сигурност, не обичам да си причинявам дискомфорт.
Много е жалко, че така го окепазиха това предаване , ама много. Ако наистина така са си решили да продължават, силно се надявам да няма трети сезон. На фона на това, че има толкова мили и симпатични хора, които имат какво да кажат, покажат и разкажат, присъствието на подобни екземпляри, направо не ми го побира умът.....

Общи условия

Активация на акаунт