"Черешката на тортата" - 2 сезон - 8

• 39 468
  • 625
  •   1
Отговори
# 480
  • В тъмната гора.
Тази седмица гледах в понеделник и десетина минути от депутатката. Вчерашното изстъпление ще го пропусна със сигурност, не обичам да си причинявам дискомфорт.
Много е жалко, че така го окепазиха това предаване , ама много. Ако наистина така са си решили да продължават, силно се надявам да няма трети сезон. На фона на това, че има толкова мили и симпатични хора, които имат какво да кажат, покажат и разкажат, присъствието на подобни екземпляри, направо не ми го побира умът.....

Peace

Аз смятам, че трябва да канят известни хора с афинитет към кулинарията. Това трябва да е основно правило. Може ли куцо и сакато да е в кюпа. Незнам, проблеми с набирането на участващи ли има, че опират до това да ползват договорни клаузи към Нова.

# 481
  • София
Ау, недейте така, че да не вземат да се откажат да правят трети сезон.. И какво  ще има тогава  newsm78. Тук хем виждаме известни хора в истинска светлина, домовете им, уменията им, разговорите и т.н. - ами на мен ми е много интересно. Това предаване няма нужда от стерилна обстановка. Ако всички участници бяха на 6, сложат си маската и се правят на възпитани, културни, перфектни домакини - такива, каквито ги очаква да ги види обществото - тази тема дали ще има и 10 страници  Laughing Ами не, скучно ще е. Кулинарни предавания, където се канят известни личности и където всичко е лустросано - колкото искате има, но аз тях изобщо не ги гледам. Черешката си е супер.

# 482
Вчерашното изстъпление ще го пропусна със сигурност, не обичам да си причинявам дискомфорт.

Съвсем добронамерено питам, как точно може да ти причини дискомфорт едно предаване или участниците в него? Бих се притеснила, ако имам близък там и той нещо се излага и злепоставя. Но хора, от които въобще не зависи животът ми ....  Thinking
А иначе дискомфорт получих от рекламата на паста за зъби "разликата между това ....и това .... е това...." Sick

# 483
Ако от Нова се бяха сетили да поканят (да навият  Wink ) Георги Иванов или Александър Александров (предполагам вече са пенсионирани офицери  Thinking ), можеха да спретнат тематична вечер за довечера (12 април) - предполагам двамата могат да намерят (имат връзки в БАН) космонавтски храни, в съчетание с разкази и интересни случки щеше да се получи готино честване  Thinking

# 484
Съвсем добронамерено питам, как точно може да ти причини дискомфорт едно предаване или участниците в него? Бих се притеснила, ако имам близък там и той нещо се излага и злепоставя. Но хора, от които въобще не зависи животът ми ....  Thinking
А иначе дискомфорт получих от рекламата на паста за зъби "разликата между това ....и това .... е това...." Sick
Е, точно по същия начин както рекламата ти е причинила дискомфорт. Като се загледам в гаднички неща и после ми е кофти. И спирам да ги гледам, за да не си причинявам повече гнус. Close

# 485
Тази седмица гледах в понеделник и десетина минути от депутатката. Вчерашното изстъпление ще го пропусна със сигурност, не обичам да си причинявам дискомфорт.
Много е жалко, че така го окепазиха това предаване , ама много. Ако наистина така са си решили да продължават, силно се надявам да няма трети сезон. На фона на това, че има толкова мили и симпатични хора, които имат какво да кажат, покажат и разкажат, присъствието на подобни екземпляри, направо не ми го побира умът.....
Абсолютно.
Още от любимото ми "Перфектната вечеря" все очаквах това предаване да запълни липсата на качествено кулинарно релаити ,но уви:(
Гледам си английското "Come dine with me" всеки ден и поне имам алтернатива,но все гледам и нашето като очаквам да видя хора,които искат ,умеят и готвят:)
Надеждата умира последна.
Ако съм сценарист бих държала да учавстват само хора,които искат Simple Smile,защото болшинството м и изглеждат да са участници само като за минаване на номера .

# 486
Не успях да гледам последните 2 предавания, Черешката през Нова Плей от чужбина не се отваря (както стана ясно), vbox7 се зарежда трудно и е мъка да се гледа. Трябва да отделя половин ден за да изгледам едно предаване, нямам нерви.
Въпреки, че ви следя коментарите, не е същото като да го гледам. Надявам се днес да успея да го хвана.

# 487
... Нова Плей от чужбина не се отваря (както стана ясно), vbox7 се зарежда трудно и е мъка да се гледа.
Гледай тук.

# 488
  • Испания
Дори да е "с ляв наклон", както писа някой тук, Людмил, какво от това? А ако беше негър? Изумяват ме някои постове. Значи, не се възмущаваме от отношението на Васил към третата му жена, към гостите като цяло /"Я, стани, дай..." /еди-какво си/, "Я, донеси...", "Я, сервирай..."/, крещящата му мърлявост /не искам да си спомням пръстите му в тавата с картофите  Sick/, а определяме Людмил с каква ориентация е.

Между другото, изобщо не повтаря, че е графичен дизайнер, за разлика от Кънчев, който не спря да подчертава родното място на Людмил. И на всичко отгоре снощи му се "причу", че се обърнаха към Людмил в женски род. Последният пък беше така възпитан да се направи, че не забеляза.

Ако не знаете от Х-Фактор, Людмил е изтеглил кредит от 16 хиляди лева, за да замине и да учи в чужбина. Вече е върнал сумата.

И който има желание, може да се поинтересува кой кой е. Изключително несериозно ми звучи: не знам нищо за него, ама е ... /еди-какъв си/, не съм го гледала, ама е ... /еди-що си/.

Все пак, малко инфо:

Участникът в риалити формата не измисля артистичния си псевдоним специално за предаването:

“Измислих името, когато бях на 16. Джийсън означава храброст, мъдрост и идва от гръцката митология. Значението на Брад Люис е много лично за мен, крие дълбоки емоции и убеждения. То е нещо като татуировка. Усетих, че името ме описва и ми пасва прекрасно”, казва певецът.

Людмил е категоричен, че никога не би си сменил името на Джийсън Брад Люис:

“Аз много си харесвам името Людмил и няма да го променя. Това ще е голяма обида за родителите ми. Майка ми ще умре от притеснение. Не бих им го причинил в никакъв случай”, споделя Джийсън.

Певецът има и запазен коронен номер. Той завършва всяка своя песен с прословутата сричка “Ра”.

“Ра" ми е от детската градина, колкото и странно да звучи. Опитвам се да го потискам, но Ра се събужда, когато излезе Джийсън на сцената. Вмъквам го в песните, когато съм щастлив.

Мама казва: “Много смешно, маме, много мило." По това познава, че съм нейното дете", разказва през смях певецът.

Людмил Августинов не харесва начина, по който се представят артистите в България.

“У нас музиката и изкуството не вървят ръка за ръка. Има една плоскост, една смачкана идея, от която излиза само музика и нищо друго. В България хората
 не смеят да рискуват и да покажат нещо ново и различно", коментира критично Людмил.

Според него главната причина донякъде е и проблемът с финансирането на наистина качествени неща.

Изпълнителят в музикалното риалити разкрива, че като ученик не е бил от най-трудолюбивите:

“Бях много слаб ученик. Постоянно бягах от час. Имах един кочан с извинителни бележки и преправях подписите на лекари. Измислял съм си какви ли не болести. Чак в 12-и клас реших да се взема в ръце. Исках да имам добра диплома и да уча”, разказва Людмил.

Ниската му диплома за средно образование му затваря вратите за българските университети, но това го насочва към университет в Германия, където приемат студенти с портфолио. 26-годишният певец е завършил графичен дизайн в Германия.

“Изтеглих заем, за да уча в Германия. Родителите ми не са дали 1 стотинка. За мен е важно, че след време никой няма да дойде и да ми каже: "Аз съм ти помогнал." Всеки мой успех ще бъде благодарение на мен. Издържах се сам, като работих в магазин за плодове. Беше ми адски трудно, но исках да сменя средата", споделя Джийсън.

Появата му в риалити формата X Factor му носи много предложения за работа. Едно от тях идва от актрисата Ваня Щерева. Тя възлага на Людмил да измисли дизайна на корицата на преиздадената й книга “Образцов дом".

Ваня е готин човек и много ми се кефи. Васко Василев ни запозна наскоро. Щастлив съм от шанса, който ми дадоха. Сигурен съм, че ми предстои бурна кариера", споделя Людмил.

Той все още изчаква най-подходящата оферта:

“Няма да съжалявам, ако не спечеля X Factor. Вече съм тръгнал по определен път и няма връщане назад. Имам желание да направя някое наистина модерно парче. Ще вкарам и елементи от нашия фолклор. Ние имаме страхотни мистични елементи, с това ще се харесаме много навън”, сподели плановете си за бъдещето Людмил Августинов.

hotnews

Скромното ми мнение е, че това интелигентно и възпитано момче би било гордост за всеки родител.

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 15:22 от smileys

# 489
  • София
Запис и в новата темичка Simple Smile Сега изгледах всичко наведнъж.
Браво на момчето Simple Smile С лекота в нов дом сложи в джоба си и Александра и Никол и Светлана. По повод ниската масичка - ами такива възможности има. Какво да направи?! Да преобзаведе всичко? За ориентацията му - това си е негова работа. Нали не си набутва в ефир показно ориентацията? Къде е проблема?
Браво и на депутатката за лекотата в кухнята Simple Smile
Не искам никой друг да коментирам Simple Smile
За Ники Кънчев, когато видях, че някой е написал, че от падналите му предавания в ефир се е затворил и озлобил искам да припомня : Все пак не е лесно да загубиш дете, така че едва ли само предаванията са го затворили Sad

# 490
  • София
Стига бе, Ники Кънчев ли е загубил дете? Изобщо не знаех, това е много ужасно  Sad

# 491
  • Испания
Стига бе, Ники Кънчев ли е загубил дете? Изобщо не знаех, това е много ужасно  Sad

Да. Всеки има някаква драма/и и болка/и в живота си, но...

# 492
Дори да е "с ляв наклон", както писа някой тук, Людмил, какво от това? А ако беше негър? Изумяват ме някои постове. Значи, не се възмущаваме от отношението на Васил към третата му жена, към гостите като цяло /"Я, стани, дай..." /еди-какво си/, "Я, донеси...", "Я, сервирай..."/, крещящата му мърлявост /не искам да си спомням пръстите му в тавата с картофите  Sick/, а определяме Людмил с каква ориентация е.
Я стига! Къде казах, че е нещо, ако е с ляв уклон? Просто го констатирах и казах, че не си падам по меки кикти или какво, трябва да декларирам, че мра за тях, щото съм супер толерантна?
Ако беше негър ли?  smile3508
Пък като толкова се възмущаваш за левия уклон, що не прочете какво казах за Васил и простотията му, както и за отношението му към жена му, а само това по което ти изнася да направиш заядлив коментар! Sick
Аман от глупости!

# 493
Нали му се родиха близначки, едната почина около месец след раждането. Беше преди няколко години.

# 494
... Нова Плей от чужбина не се отваря (както стана ясно), vbox7 се зарежда трудно и е мъка да се гледа.
Гледай тук.
Мерси, Бижу. Тук виждам обаче един куп стари предавания на Черешката, нищо от последните няколко седмици.

Общи условия

Активация на акаунт