® Ebay - тема 79

• 38 877
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София
 Party Намерих я същата от друг търговец, който шипва до БГ, но на двойна цена ( на едното е 50 паунда, на другото 100). Като се замисля може би по-добре да платя двойната цена, но да се размина с по-малко главоболия...

Aia' , благодаря за всичко!

# 256
  • Варна
Питай все пак китаеца далли няма да ти я прати до тук роклята, може пък да се съгласи.

# 257
  • София
Благодаря, Flash* ! Започнах вече да се ориентирам как се пазарува тук. Открих я още в няколко обяви, от продавачи изпращащи до тук на различни цени, с различна цена за доставка. Сега оставя да го измъдря къде ще е най-изгодно и сигурно.  Laughing

Благодаря ви, момичета, че сте толкова съпричастни с моите трепети.  Hug

# 258
  • Варна
AniK, krea, много ви благодаря!!!!!!

# 259
Аз уикенда пак се олях-15 спечелени търга ooooh!
... вие двете горе, хубаво, че сте различен номер от моя, иначе щях да ви намразя  Joy Joy Joy

Hug Hug Вълче, Сис, майтап де   Hug

Хихи hahaha

Показвам само едно от нещата Mr. Green
http://www.ebay.co.uk/itm/220996658871?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649  Heart Eyes

Сис,направо е превъзходно! Heart Eyes Много свеж цвят. Hug

# 260
Здравейте, момичета. Извинявам се , че нахлувам така в темата. Искам да Ви попитам нещо. Живея в Черна гора. Съпруга ми казва, че тя не е свързана със системата на ПейПал. Искам утре като заработят банките да си заредя картата и да се опитам да си поръчам нещо от Ибей. Дали може без да минава през ПейПал или трябва да е упоменато от търговеца? Горе долу за суми над колко лева отиват на митница в Бг? Че аз едни червила на Мак искам да поръчам и се чудя дали на митница ще ми ги пратят ако са от различни търговци, всяко на стойност 20-30 долара.

# 261
  • ...край Дунава

Сис,направо е превъзходно! Heart Eyes Много свеж цвят. Hug

Нали Simple Smile. Много ме грабна жълтото, а и модела ме кефи, имаше едно подобно на В. Сикрет, в което бях влюбена  Crazy, и сега като го видях, реших да играя до дупка за него Mr. Green

Я ми кажете, играх за една пола, но не я спечелих Shocked Заложили сме една и съща цена с опонента ми, и въпреки че моя час на наддаване е по-ранен от неговия, не я спечелих Thinking. Защо така?
  £1.51   
16-Apr-12 10:33:50 BST <--Аз

£1.51   
16-Apr-12 14:09:16 BST <--другия

# 262
Имам нужда от ориентир. Какво всъщност се продава http://www.ebay.com/itm/NIP-Vogue-V1044-sz-6-8-10-Vintage-Patter … d6#ht_4326wt_1110  Peace

# 263
  • виртуално

лист хартия, нов, непрегъван с отпечатаните рокли върху него

# 264

Кройки  Peace

Сис, погледни автоматичните бидове

# 265
  • ...край Дунава
Сис, погледни автоматичните бидове

Не знам за какво става дума, къде да погледна Tired

# 266
Там, където гледаш колко и какви са бидовете за тази пола, над таблицата със залаганията, в дясно, пише Show automatic bids. Цъкни на този линк, за да ги видиш. Ама как го обясних, дано ме разбереш  ooooh!

# 267
  • ...край Дунава
 Thinking
Много съм смотана, аз съм заложила по-късно ooooh!. Объркала съм се Blush

# 268
Не е била твоята пола. По-хубава и по-евтина  Mr. Green ще си намериш

# 269
Здравейте,

Имам въпрос относно кейсовете. Вчера отворих 3 такива, за еднакви стоки от един продавач - Китай, непристигнали, а днес ми беше крайния срок. Той ми предлаага да ми изпрати други такива продукти или да ми възстанови разходите. Ако избера да ми изпрати отново продуктите, ще се затвори ли кейса? И ако да, и пак не получа нищо, на какво основание ще мога да отворя нов?

Общи условия

Активация на акаунт