® Ebay - тема 79

• 38 871
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,

Имам въпрос относно кейсовете. Вчера отворих 3 такива, за еднакви стоки от един продавач - Китай, непристигнали, а днес ми беше крайния срок. Той ми предлаага да ми изпрати други такива продукти или да ми възстанови разходите. Ако избера да ми изпрати отново продуктите, ще се затвори ли кейса? Да И ако да, и пак не получа нищо, на какво основание ще мога да отворя нов? Не можеш да отвориш нов

# 271
Мерси!
А ти какво би направила в такъв случай, Aia' ?

# 272
Ще си искам парите  Peace

# 273
  • София
Привет! Аз да попитам колко време изчаквате преди да отворите кейс и пратката ви не е пристигнала? Имам едни обувки, платени на 18.03. Не са маркирани като изпратени, но и друг път ми се  е случвало - пристигали са нещата, тези обаче все още ги няма. Писах два пъти на продавачката да попитам какво се случва - никакъв отговор... да отварям ли вече кейс или да изчакам?  newsm78

# 274
 anisunshine
Ани, изчакай до 40-41 ден, пак и пиши, макар че до сега при 2 изпратени писма все е трябвало да се тръгне  #Crazy
Кейс отвори на 43 ден, мах срок е 45 дни, като има въпрос дали си се свързала с продавача и какво сте "говорили", отбележи, че не ти отговаря изобщо.  ooooh!

Дано няма проблем и пристигнат обувките, но ти се застраховай, добави, че искаш връщане на парите и все пак, ако дойдат по-късно ще пишеш и ще си платиш.

# 275
# 276
  • София
anisunshine
Ани, изчакай до 40-41 ден, пак и пиши, макар че до сега при 2 изпратени писма все е трябвало да се тръгне  #Crazy
Кейс отвори на 43 ден, мах срок е 45 дни, като има въпрос дали си се свързала с продавача и какво сте "говорили", отбележи, че не ти отговаря изобщо.  ooooh!

Дано няма проблем и пристигнат обувките, но ти се застраховай, добави, че искаш връщане на парите и все пак, ако дойдат по-късно ще пишеш и ще си платиш.
Мерси много за отговора.   bouquet
Имам и още един случай, но той е по-специфичен и се надявам да не се налага да ви моля за съвет, за него ще изчакам още малко, че български пощи са намесени, а там нещата са си сериозни  ooooh!

# 277
Уф,и аз продължавам с въпросите.Спечелих три дрехи от един продавач.Ако се сумират всичките цени и P&P expenses трябва да платя 30 пауда.С жената обаче се бяхме уговорили да ми намали пощеските разходи и сега тя ми пише,че,ако платя 25 паунда,ще маркира продуктите като платени.Как обаче да платя само 25 паунда,при положение,че,когато започна да плащам през пейпал,все си стои по-голямата сума?Все си мислех,че трябва продавачът да прати тотал инвойс.

# 278
  • ...край Дунава
Уф,и аз продължавам с въпросите.Спечелих три дрехи от един продавач.Ако се сумират всичките цени и P&P expenses трябва да платя 30 пауда.С жената обаче се бяхме уговорили да ми намали пощеските разходи и сега тя ми пише,че,ако платя 25 паунда,ще маркира продуктите като платени.Как обаче да платя само 25 паунда,при положение,че,когато започна да плащам през пейпал,все си стои по-голямата сума?Все си мислех,че трябва продавачът да прати тотал инвойс.

Да, трябва да ти изпрати нова фактура. Пиши ѝ, че чакаш новата фактура за да си платиш Peace
Аз така снощи платих две неща от един продавач, писах ѝ дали ще ми намали/тя го беше и уточнила де, че намаля при две неща/, та тя ми прати новата ф-ра с намаление от 0.50 цента Mr. Green, като отидох в Пърчайс хисторито там вече стоеше новата сума за плащане.

# 279
  • София
С тези снайпери можеш ли да се наддадеш?  Rolling Eyes В смисъл- ако си предложил 2р и си най-високата цена, но в снайпера си заложил да наддадеш 3р в последните 7 седкунди, нали ако няма други предложения ще си вземеш стоката за 2р? newsm78

# 280
С тези снайпери можеш ли да се наддадеш?  Rolling Eyes В смисъл- ако си предложил 2р и си най-високата цена, но в снайпера си заложил да наддадеш 3р в последните 7 седкунди, нали ако няма други предложения ще си вземеш стоката за 2р? newsm78
Hug Не те разбрах, ама да кажа  Hug
Ти даваш мах сума, която си готова да платиш за стоката (примерно 5 п).
В даден момент (10 сек преди края на търга) цената е 2п...наддавам аз с още 0.20 и става следваща стъпка 2.40, която ще дадеш ти (заради автоматичното залагане), накрая ти ще вземеш стоката за 2.40, мах наддаване за момента.
С една дума можеш и сто п да сложиш, но ще го вземеш за минимума....е, не си е мн далавера да залагаш прекалено много, че не се знае дали някой по-луд не е сложил 50 примерно за нещо струващо не повече от 10 Wink

# 281
  • София
 hahaha Аничка, извинявай за тъпото обяснение.  Hug

Ако моята цена е най-висока за момента и единствена такава, но в снайпера съм заложила по-висока от нея, за коя цена ще закупя стоката?  Дали се изразих разбираемо?  newsm78

# 282
  • ...край Дунава
hahaha Аничка, извинявай за тъпото обяснение.  Hug

Ако моята цена е най-висока за момента и единствена такава, но в снайпера съм заложила по-висока от нея, за коя цена ще закупя стоката?  Дали се изразих разбираемо?  newsm78

Ама чакай, ти освен със снайпера и ръчно ли наддаваш?

# 283
  • София
 Rolling Eyes М да.. Първоначално наддаване. Не трябва ли?

# 284
  • ...край Дунава
Rolling Eyes М да.. Първоначално наддаване. Не трябва ли?

Абсолютно грешно, забивай си първо на снайпера, и при последните секунди/ако си следиш търга в края де/, се приготвяш за ръчно, ако видиш, че се вдига цената-това в последните секунди. Аз така правя, като мине 7-та секунда, че така съм си настроила снайпера-да стреля в 7-мата, и видя, че се покачи отгоре в/у сумата ми, предварително съм написала и последната сума, която съм склонна да дам и давам Place bid Peace

Общи условия

Активация на акаунт