® Ebay - тема 79

• 38 870
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
 Hug Благодаря! Добре, че сте вие да се науча.
Току що отстрелях една пола за 0.99р. Ама то голяма зарибявка било!  ooooh! Mr. Green

# 286
 Joy  Кашмир  hahaha за последния ти пост, идея си нямаш колко си права и колко зависим ставаш в даден момент   ooooh! (аз поне)

За ръчното наддаване не съм мн съгласна, малко ми е мъгла, но...ако си харесаш нещо, за което няма никой наддал, не зная в какъв период от време, но продавачът може да го свали от продажба (да прекрати търга), докато ако има някой наддал на първа стъпка не може (поне аз така си мислих, макар мъжО редовно да са го избомвали и да се ядосва, че някой прекратява търгове  Crazy като си прочетох моето обяснение сега е пълна мъгла, но и аз не зная как да го кажа).

# 287
  • София
 Hug Мерси, Аника, разбрах те. Това е новият ми Ларедут.  hahaha

# 288
Към английско-говорящите:

в това обяснение "HAS FADED AS I HAVE HAD IT FOR A WHILESTILL WEARABLE"  за избеляло ли става дума ?

Защото, ако е така... Cry

Ама като стрелям, без да чета  Embarassed

# 289
Anik@, пропуснал е да остави разстояние между while и still.Искал е да каже,че са избелели,тъй като ги има от известно време,но все още стават за носене.

Sisley,благодаря за потвърждението Simple Smile.Обясних й,че трябва да ми изпрати нова фактура,дано да знае как се прави.

# 290
Искал е да каже,че са избелели,тъй като ги има от известно време,но все още стават за носене.

Благодаря  Hug
Дано под "става за носене" не излезе, че ще го облека само когато си разхождам кучето на безлюдни места  Grinning

# 291
  • Варна
С тези снайпери можеш ли да се наддадеш?  Rolling Eyes В смисъл- ако си предложил 2р и си най-високата цена, но в снайпера си заложил да наддадеш 3р в последните 7 седкунди, нали ако няма други предложения ще си вземеш стоката за 2р? newsm78
Снайпера няма да ти качи цената в този случай. Спокойно. Аз също правя така, залагам и ръчно в един по-ранен момент, особено ако никой не е заложил. Много неща се печелят на първоначална цена точно защото много хора ги искат на първоначална цена а не на по-висока. И печели този който я е заложил... Снайпера ползвам разбира се най-вече защото не мога да следя търгове постоянно, слагам си максималната за мен цена и каквото стане. Настройвам го за 2та секунда.

# 292
Похвал  Grinning
едно полЮлейче за новата къща
http://www.ebay.co.uk/itm/230771765517?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649

едно абажурче пак за там
http://www.ebay.co.uk/itm/110854165783?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649

и едно портофелче за едни сандали с които ще съм на сватба и ми трябваше подходящо портмоне
http://www.ebay.co.uk/itm/180857436106?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649

голяма краста ей! а на какви цени... зачетох се в подписа на anny_ и се изкефих че открих ибея  Crazy

# 293
  • Хасково
Христос Воскресе  Hug
Момичета снощи съм спечелила едно яке за 3.31 с доставката и дори го платих - чисто ново ! И ей сега гледам че продавача ми е писал  " Hi there I am sorry I have had to cancel this item and will not be selling it. So sorry. " - Е как така?! Какво трябва да направя? Нали няма право да анулира търга , но аз вече съм го спечелила и платила , проблема е сигурно в ниската цена , но щом го е пуснал на търг е трябвало да очаква това....
 Outta Joint

# 294
момичета, моля са малко помощ Praynig
Ще поръчвам столче за кола за една приятелка. Това си е харесала:
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Fisher-Price-Safe-Voyage-Convertib … sh=item2ebcf56865

Притеснява ме следното:
Delivery to your address shown on paypal only, if the address needs to be changed please do this at time of payment.

Ще го поръчвам през превозвач на техен английски адрес. Достатъчно ли е да си сменя адреса за доставка с английския или ще ми прихванат paypal адреса, който е в БГ.

# 295
  • Хасково
момичета, моля са малко помощ Praynig
Ще поръчвам столче за кола за една приятелка. Това си е харесала:
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Fisher-Price-Safe-Voyage-Convertib … sh=item2ebcf56865

Притеснява ме следното:
Delivery to your address shown on paypal only, if the address needs to be changed please do this at time of payment.

Ще го поръчвам през превозвач на техен английски адрес. Достатъчно ли е да си сменя адреса за доставка с английския или ще ми прихванат paypal адреса, който е в БГ.
Мила трябва при плащането ( ако имаш добавен английски адрес)  избереш него  още на първа стъпка , горе в ляво с едно падащо меню се избира Simple Smile

# 296
  • София
Христос Воскресе  Hug
Момичета снощи съм спечелила едно яке за 3.31 с доставката и дори го платих - чисто ново ! И ей сега гледам че продавача ми е писал  " Hi there I am sorry I have had to cancel this item and will not be selling it. So sorry. " - Е как така?! Какво трябва да направя? Нали няма право да анулира търга , но аз вече съм го спечелила и платила , проблема е сигурно в ниската цена , но щом го е пуснал на търг е трябвало да очаква това....
 Outta Joint
В последния месец това ми се случи 3-4 пъти за нови маркови неща спечелени за без пари. Нищо не можеш да направиш освен да му пляснеш отрицателна оценка. Няма как да го накараш насила да ти прати якето. Обикновено просто лъжат, че кучето е изяло нещото, майка им е на смъртно легло, децата тежко болни... Не мога да си представя толкова да ми се досвиди за някоя дреха, че да почна да лъжа, че близките ми са болни  Shocked

# 297
  • Хасково
Христос Воскресе  Hug
 Outta Joint
В последния месец това ми се случи 3-4 пъти за нови маркови неща спечелени за без пари. Нищо не можеш да направиш освен да му пляснеш отрицателна оценка. Няма как да го накараш насила да ти прати якето. Обикновено просто лъжат, че кучето е изяло нещото, майка им е на смъртно легло, децата тежко болни... Не мога да си представя толкова да ми се досвиди за някоя дреха, че да почна да лъжа, че близките ми са болни  Shocked
Това е ужас направо , а при положение че съм го платила, аз мога да пусна диспут и да се свържа с Ибей нали така? И те могат да и оставят страйк?!   bouquet

# 298
Христос Воскресе  Hug
 Outta Joint
Това е ужас направо , а при положение че съм го платила, аз мога да пусна диспут и да се свържа с Ибей нали така? И те могат да и оставят страйк?!   bouquet

След като е платено, но отказано да бъде пратено парите възстановяват ли ги или .... newsm78

# 299
  • София
С тези снайпери можеш ли да се наддадеш?  Rolling Eyes В смисъл- ако си предложил 2р и си най-високата цена, но в снайпера си заложил да наддадеш 3р в последните 7 седкунди, нали ако няма други предложения ще си вземеш стоката за 2р? newsm78
Снайпера няма да ти качи цената в този случай. Спокойно. Аз също правя така, залагам и ръчно в един по-ранен момент, особено ако никой не е заложил. Много неща се печелят на първоначална цена точно защото много хора ги искат на първоначална цена а не на по-висока. И печели този който я е заложил... Снайпера ползвам разбира се най-вече защото не мога да следя търгове постоянно, слагам си максималната за мен цена и каквото стане. Настройвам го за 2та секунда.
  Hug Мерси!

Забърсах и една рокличка.  ooooh! Ух, спирка няма!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт