® Ebay - тема 79

• 38 844
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Момичета,когато в една обява не пише нищо за each additional  item /отстъпка в доставката на следващ продукт/....това означава ли,че ако си порчам 2 броя от нещото доставката ще ми е удвоена?

Примерно стоката ми струва 10 лири,доставката от Китай е 4 лири.
Ако поръчам две такива неща общо 28 ли ще платя?Не може ли някаква комбинирана доставка  Blush

# 331
  • Бургас
elfi4ka, най-добре питай продавача как стои въпроса с изпращането на втори артикул. Може да ти намали.

На мен след година и половина пазаруване в Ибей ми се случи за пръв път да спечеля нещо и то вече да не става за продаване. Wink До сега само четях вашите случки, ама и на мен ми дойде го главата. Спечелих седло за една приятелка. Беше пуснато на търг с 100 паунда стартова цена. Ние го спечелихме за 107. Явно са малко, аз от седла не разбирам. Продавача ми писа, че чак сега видял, че му имало не знам си какво и няма да го прати. Върнал ми е парите и е пуснал кейс за разваляне на сделката. Ани, ти преди няколко страници говореше за такъв кейс, за едни обувки. Ще се радвам да помогнеш със съвет. А и всички, които са наясно де. До колкото разбрах ако се съглася той ще си спести таксите към Ибей. Ама аз не искам пък. Crossing Arms Отрицателна чак не знам дали ще му сложа, ама да си плати таксите поне като се прави на тарикат. Та какво трябва да го правя този кейс? Ако до 24 не отговоря Ибей ще решава.

# 332
  • София
krea1, благодаря Peace
Днес отстрелях едни дънки, сега съм се нагласила на една супер тениска Twisted Evil
Обаче за дънките леко ме хвана яд, 2 минути преди края реших че не ги искам вече, уж махнах снайпера, и пак ги спечелих. Ще влязат в употреба де, ама нещо не съм нетърпелива да си ги получа Confused

# 333
elfi4ka, най-добре питай продавача как стои въпроса с изпращането на втори артикул. Може да ти намали.

На мен след година и половина пазаруване в Ибей ми се случи за пръв път да спечеля нещо и то вече да не става за продаване. Wink До сега само четях вашите случки, ама и на мен ми дойде го главата. Спечелих седло за една приятелка. Беше пуснато на търг с 100 паунда стартова цена. Ние го спечелихме за 107. Явно са малко, аз от седла не разбирам. Продавача ми писа, че чак сега видял, че му имало не знам си какво и няма да го прати. Върнал ми е парите и е пуснал кейс за разваляне на сделката. Ани, ти преди няколко страници говореше за такъв кейс, за едни обувки. Ще се радвам да помогнеш със съвет. А и всички, които са наясно де. До колкото разбрах ако се съглася той ще си спести таксите към Ибей. Ама аз не искам пък. Crossing Arms Отрицателна чак не знам дали ще му сложа, ама да си плати таксите поне като се прави на тарикат. Та какво трябва да го правя този кейс? Ако до 24 не отговоря Ибей ще решава.
Мария  Confused
На моето пишеше и някаква дата, до тогава имах срок за вземане на решение  newsm78 може би 4-5 дни, аз натиснах там, каквото искаше, съгласих се, но моето си беше друг случай и не мисля,  че моя продавач е виновен.

Ако друг каже какво може да се направи, но до колкото съм чела, като не желаят да изпратят нещо, никой не може да ги застави.
...освен да се направиш на ударена и въобще да не му приемеш предложението за "кейс", но дали няма някакви санкции за теб  newsm78

fustafree   bouquet

Монка, може пък да ти харесат Wink не се настройват отрицателно  Hug

# 334
  • Бургас
Ани, то е ясно, че няма да го прати. Но ако се съглася да развалим сделката той "безнаказано" (за голямото си престъпление  Laughing ) ще се измъкне от ситуацията. А ме е яд, въпреки че не става въпрос за мен. Още не съм казала на моята дружка, тя ще е много разочарована. А и ДСК ще си вземат такса за връщането на парите, която ще е за моя сметка. Неудобно ми е да ги удържам от приятелката ми таксите на банката. Тя пък най-малко има вина. Изобщо голяма тъпотия. За това се чудя какво да го правя този тарикат. Rolling Eyes
Благодаря ти за отговора! Hug

# 335
Хм...ама те парите са изтеглени, така ли...удобно, неудобно, то всеки си носи риска и аз не знам дали бих споменала на приятелка, но ако беше с нейната карта, щяха да и вземат удръжката... #2gunfire за банката.
Тук обаче не зная дали парите ще се върнат в картата, т.е. ще се върнат де, но не може ли да останат в баланса на ПП, ако не ти трябват в брой и от там да си ги ползваш...макар че не са 5-10 п да кажеш айде да стоят в баланса.
Моите са върнати в картата, тъкмо проверих банкирането.

# 336
  • Бургас
Мисля, че в картата ще се върнат, защото са пуснати като рефънд, а не чрез сенд мъни (ама как ги пиша на български  Mr. Green ). А и аз предпочитам да ми ги върнат в картата, че седлото с доставката е 127 паунда (300 лв.), не са малко пари за мен да си ги оставя в ПейПал и да й връщам лични.

# 337
Мaрия, трябва да имаш и опция да откажеш разваляне на сделката, тогава продавачът няма да си възстанови таксите. Ако нищо не отговориш Ибей автоматично ще развалят сделката, мисля че след 7-8 дни. Освен това можеш да го докладваш за non performance от тук
Освен това можеш да напишеш на продавача, че това, което уж му има на седлото, не ти пречи и си го искаш, но все пак се консултирай и с приятелката ти.

# 338
Мария много ти благодаря  Hug Ще го питам  Crazy

# 339
  • Бургас
Aia', благодаря ти!   bouquet Срока ми за отговор е до 24 април. Ще изчакам парите да ми се върнат по сметката и тогава ще отговоря на кейса. Мисля, че до понеделник трябва да са в картата и ще реша какво да го правя. Отрицателна не искам да му слагам както казах, но ако не ми мине ще му откажа развалянето да му е за урок. Crossing Arms

Мария много ти благодаря  Hug Ще го питам  Crazy

За нищо. Grinning

# 340
Здравейте! Как да търся шалте на английски език?

# 341
  • Пловдив
Здравейте! Как да търся шалте на английски език?

Ето:

http://www.ebay.co.uk/sch/Bedding-/20471/i.html?_nkw=bedspread&a … sid=p3286.c0.m359

Само си нагласи филтрите за големина на леглото и т.н.

# 342
  • София
Аз леко се срамувам от себе си - 7 покупки за последните няколко дни Blush

# 343
  • София
Ха, аз 8. Не мо'а се запра!  hahaha

# 344
  • Бургас
Играя за тези сандали - http://www.ebay.co.uk/itm/261002334793?_trksid=p5197.c0.m619, обаче от много гледане чак сега видях, че са УК6, а не 5. Предполагам, че ще са ми големи. Вече и от търга не мога да се откажа, че остават по-малко от 12 часа. Ако някой си ги хареса моля да ме отърве. Иначе ще заминат в продавалника, ако ги спечеля.

Общи условия

Активация на акаунт