® Ebay - тема 79

• 38 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Момичета,имам нужда от малко помощ!Искам да поръчам един часовник от Америка,който с доставката ми идва за около 300 долара,дали ще ми го спрат на митницата?И друг път съм си поръчвала часовници и съм си ги получавала без проблем,но бяха на доста по-ниска цена.А сега малко ме е страх да не трябва да плащам допълнително.Някой поръчвал ли е нещо горе-доло толкова скъпо от там?

Аз съм поръчвала часовник за около 200 долара, дойде на митница,платих си като поп всички такси.

# 451
  • Бургас
Момичета,имам нужда от малко помощ!Искам да поръчам един часовник от Америка,който с доставката ми идва за около 300 долара,дали ще ми го спрат на митницата?И друг път съм си поръчвала часовници и съм си ги получавала без проблем,но бяха на доста по-ниска цена.А сега малко ме е страх да не трябва да плащам допълнително.Някой поръчвал ли е нещо горе-доло толкова скъпо от там?

За такава сериозна сума и аз си мисля, че ще отиде на митница.

И едно похвалче от мен. Party Дано само да ми ги изпратят за тази цена, да не стане като седлото. Laughing

# 452

Аз съм поръчвала часовник за около 200 долара, дойде на митница,платих си като поп всички такси.

А приблизително колко ти излезнаха таксите?

# 453
  • Пловдив

А приблизително колко ти излезнаха таксите?

Не помня с точност, беше миналата година, но с разните декларации, мито и ДДС  някъде около 60 долара още мисля, че платих. а може и повече да са били, но доста покупки минаха от тогава.

# 454
OK.Благодаря много!

# 455
  • Варна
Момичета, къде мога да видя в диспута, датата на която мога да ескалирам?

# 456
Момичета, имам питане за Мandmdirect в E-bay. Искам да поръчам маратонки от там до англ. адрес на превозвач, но доколкото съм чела тук, поръчките не минават и само блокират парите. Та въпроса ми е, има ли някоя от вас, която е направила успешна покупка от там и ако да, моля да сподели с адреса на кой превозвач е минала?  Praynig

# 457
  • Пловдив
Момичета, имам питане за Мandmdirect в E-bay. Искам да поръчам маратонки от там до англ. адрес на превозвач, но доколкото съм чела тук, поръчките не минават и само блокират парите. Та въпроса ми е, има ли някоя от вас, която е направила успешна покупка от там и ако да, моля да сподели с адреса на кой превозвач е минала?  Praynig

Доколкото помня, това с блокирането на парите и неуспешните поръчки касае само официалния сайт. newsm78

# 458
  • софия
Развръзката по моя случай/писах по напред/ с неклеймваното плащане от продавача поради грешен имейл въведен от него като получател,какво мога още да направя,мога ли аз да поправя този имейл,май не защото пейпал автоматично ме праща там.Писах им и пратих скрийншот на плащането,вижда се че е направено и че имейла е сгрешен/една от буквите/.Нищо не ми отговарят още.Каква е следващата стъпка?Моля за съвет и благодаря!

# 459
  • Пловдив
Развръзката по моя случай/писах по напред/ с неклеймваното плащане от продавача поради грешен имейл въведен от него като получател,какво мога още да направя,мога ли аз да поправя този имейл,май не защото пейпал автоматично ме праща там.Писах им и пратих скрийншот на плащането,вижда се че е направено и че имейла е сгрешен/една от буквите/.Нищо не ми отговарят още.Каква е следващата стъпка?Моля за съвет и благодаря!

А продавачът на може ли да ти пусне нова фактура с правилния мейл, да платиш през нея и да решите въпроса?

# 460
  • софия
За сега вече 4-5 дни нищо не предприема,писах няколко съобщения за проблема и нищо.Ако е възможно това с нова фактура и верен адрес,ще е чудесно,мислите ли че е възможно,защото те са го сгрешили при пускането на артикула за наддаване и май не могат да променят вече детайлите по сделката,така си мисля аз?

# 461
  • София
Здравейте момичета, продавачът ми има въпрос - дали в склада ще има кой да се подпише за пратката, тай като доставката е с куриер? Случвало ли ви се е? Confused

# 462
  • На един клон
Подписват.Ти с кой превозвач си всъщност?

# 463
  • София
Дала съм адреса на уктобг

# 464
  • На един клон
Аз съм с друг.Най-добре звънни на превозвача да попиташ и да ги уведомиш какво чакаш,но мисля че едва ли ще има проблем.

Общи условия

Активация на акаунт