90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 536
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Тинки, мое ли да те замола да качиш линка с българското издание най-отгоре или както прецениш, ама да е по-виден, че май-май никой не го намира. Както и линка с правилата на почивката да е до него, че то тва, заедно с увода е горе-долу основното на режима.  Peace

Бабет, успех и от мен! Крем-карамел и пуканки не може в никой ден, да знаеш!  Laughing

# 721
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Snakeeeeee, мила при мен е точно обратното. Работя и живея в чужбина от шест години в Алпите-3000 метра надморска височина, Еко зона в Европа. Свикнах със здравословното готвене,хранене и начин на живот.
В България съм от пет дена. От гости и престаравене от страна на майка се чувствам меко казано като затлачена и подута.
Ето защо тази диета е като спасение за мен и начин за културно извинение пред останалите. Тук ще бъда седем месеца и ако не взема мерки навреме не ми се мисли на какво ще заприличам.

# 722
  • София
Бабет, успех и от мен! Крем-карамел и пуканки не може в никой ден, да знаеш!  Laughing

Ох, искрено съм благодарна, че ми писа.  Hug От сутринта се мъчих да намеря къде го пише, че не мога без крем карамел изобщо  ooooh!

# 723
# 724
Здравейте Simple Smile

От три дни съм на 90 дневната диета, и много се чудя едно нещо (надявам се да ми отговорите)

Интересува ме между храненията винаги ли са с плодове без значение от деня или зависи?

# 725
  • София
Интересува ме между храненията винаги ли са с плодове без значение от деня или зависи?
Между храненията няма нищо, освен вода или неподсладен чай.  Peace

# 726
Да, но дават като съвет, че:

За Белтъчният ден: храненията трябва да са през 4-часов интервал
Бобов ден: храненията са през 2-часов интервал
Въглехидратен ден: 2-часа интервал
Плодов ден: интервала е между 1и 2 часа, но изяждането на един плод се счита  за едно ядене.

# 727
това е обяснение за основните храненения на какъв интервал трябва да са  Naughty

# 728
  • София
Да, но дават като съвет, че:

За Белтъчният ден: храненията трябва да са през 4-часов интервал
Бобов ден: храненията са през 2-часов интервал
Въглехидратен ден: 2-часа интервал
Плодов ден: интервала е между 1и 2 часа, но изяждането на един плод се счита  за едно ядене.
ooooh! Къде го четеш това?
Принципа е друг, но обикновено остава неразбран при първо прочитане - в белтъчен ден, трябва да има пауза м/у обяда и вечерята поне 4 часа. Храненията с режимна храна за деня са само две - обяд и вечеря.
Във втория и третия ден паузата е 3 часа, а в плодовия - 2 часа, не знам откъде ги четеш тия грешни часове. И в книгата са така, както ти ги пиша.  Peace

# 729
Извинявай  Embarassed Embarassed но настина не разбирам

Значи ли примерно за бобовия ден, че трябва през 2 часа да ям някоя от позволените храни ... не си го представям някак си .
з - 9 - 10ч. - 2 ябълки
о - 12 - 13ч. - паница леща (боб) + салата
в - 18 - 19ч. - 1/2 паница леща (боб) + салата

Това ли трябва да е ?

Само, защо пише храненията са през 2-часов интервал, много ме бърка това  Embarassed Embarassed Embarassed

# 730
Да, така трябва да е. Simple Smile

# 731
  • София
Извинявай  Embarassed Embarassed но настина не разбирам

Значи ли примерно за бобовия ден, че трябва през 2 часа да ям някоя от позволените храни ... не си го представям някак си .
з - 9 - 10ч. - 2 ябълки
о - 12 - 13ч. - паница леща (боб) + салата
в - 18 - 19ч. - 1/2 паница леща (боб) + салата

Това ли трябва да е ?

Само, защо пише храненията са през 2-часов интервал, много ме бърка това  Embarassed Embarassed Embarassed
Да, точно това е идеята на режима.  Peace
Като има няколко улеснения за новите  Grinning - ако сутрин закусваш плода много рано, можеш след 2 часа да закусваш още веднъж плод и два часа след втория плод да обядваш.
Следобяд ако много огладнееш, можеш да хапнеш зеленчук, но пак трябва да спазиш часовете - т.е. да е поне 3 час след обяда /примерно след лещатат ти/ и чак 2 часа след зеленчука да вечеряш.  Peace

Хайде да пишем в новата тема, че в момента пишем в две тем.  Peace

# 732
Днес ми е първи плодов ден и сутринта бях с 900 грама по-лека. WinkТова е много мотивиращо и се чувствам прекрасно.Дано да успея да издържа 3 месеца. Успех на всички! Peace

# 733
Здравейте момичета, вчера ми беше последния воден ден от 90ДД, следва последната четворка и после почивка. Остават ми едни 900гр. до поставената цел - 58кг.

Днес БД

З. ябълка
О. скумрия в доматен сос + зелена салата
В. същото
Хубав ден от мен и много минусчета  Laughing

# 734
Злате, отдавна има нова тема!:)

Общи условия

Активация на акаунт