Ревматоиден артрит - 3та тема

• 232 668
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 45
  • София
намерих нещо интресно и го поствам:

http://indigota.com/index.php?topic=3106.0

# 46
Здравейте!!Вчера бях в Пловдив и ми направиха ето такъв масаж:
http://www.bb-team.org/articles/3515_yumeyho-masazh#ixzz1lUxTQlPt

Чувствах се супер, изживяването е невероятно!! Сега чакам да видя дали ще има ефект, като междувременно пия универсалното лекарство с чесън и ябълков оцет, като смятам да направя и 3-дневна детоксикация с цитрусов сок.  Но това ще е възможно след празниците. Поздрави на всички!!!

# 47
Какво е това изследване на Гелен ?Аз  също правих изследване за хламидия ,беше отрицателно.
Писали сте за ябълковия  оцет-задължително трябва да е натурален.Аз миналата година си го направих сама и стана много хубав.Този от магазина не е чист.Много лесно се приготвя в нета има много информация

# 48
  • Sofia
След консумиране на сместа от мед,оцет и чесън остава ли чесновия вкус в устата/мирише ли много/

# 49
След консумиране на сместа от мед,оцет и чесън остава ли чесновия вкус в устата/мирише ли много/

А това е много важен въпрос!  Simple Smile

# 50
Да отговоря:
1.Изследването на Гелен беше с едни електроди - единият държах в ръката , а с една четчица, която би трябвало да е вторият електрод, докторката нежно минаваше по лицето ми, след като го беше намокрила. Търсеше някаква реакция- зачервяване или изтръпване, метален вкус в устата или нещо нехарактерно.При мен не се получи.
2. Оцет си  купих от една аптека-"Св.Мина" в София, след като изчетох всичко, писано в интернет.
3. Когато си направих  универсалното лекарство с чесън, си мислех, че няма да се усеща дъха на чесъна, след като е само 8 скилидки, но се оказа точно обратното- има си го , и то доста осезаемо. Но аз правя така: Затварям очи и на един дъх изпивам чашата( пълня си я до половината) , а след това си отпивам от кафето, което  предварително съм си сварила. След него не остава неприятен дъх. Но , с две думи, ако на наякой му е неприятен вкусът на чесъна, трудно ще  приеме тази смес.

# 51
  • Sofia
Аз направо обожавам чесън,но се съобразявам да не го консумирам през деня,а тази настойка доколкото си спомням се пие сутрин,което значи че не трябва да се вясвам навън,или да изям връзка магданоз,което също е много полезно...

# 52
Уф аз пък хич не обичам чесън, никак не ми понася миризмата, а пък много искам да си направя тази смес, струва ми се че ще е много полезна. С магданоз оправя ли се напълно мириса?

# 53
  • София
ох почнах и аз да се чудя за този ябълков оцет.
иначе пия серапептаза от около 20 дена и разлика не виждам.

# 54
  • Петрич
Аз бях в Урвич миналата седмица, там ми изписаха Аркоксия, мисля, че от нея се чувствам доста добре. В края на месеца ще ме приемат в болницата за изследвания.
Може ли някой да каже какви изследвания правят и по колко време държат в тая болница, че хич не ми се седи там, честно казано.

# 55
  • София
Аз бях в Урвич миналата седмица, там ми изписаха Аркоксия, мисля, че от нея се чувствам доста добре. В края на месеца ще ме приемат в болницата за изследвания.
Може ли някой да каже какви изследвания правят и по колко време държат в тая болница, че хич не ми се седи там, честно казано.

вера, предполагам, че ще ти вземат кръв, урина, може и някоя снимка да ти направят. или да те пратят на консулация с определен специалист. ама не очаквай кой знае какво. ти само аркоксия ли пиеш в момента?

знаете ли какво забелязах при мене. Наложи ми се скоро да пия 2-3 пъти диклофенак дуо /обезболяващо/ и после реших да не пия повече и че не е фатално и болките ми станаха изведнъж нетърпими. Аз обаче ги изтърпях и на другият ден нямаше и спомен от тях. Та се зачудих дали това не е било нещо като зависимост към обезболяващите и като не си ги взимаш редовно и всичко ескалира. Laughing

# 56
  • Петрич
Bunnie, пия Аркоксия вече няколко дни, защото ми я предписа д- р Дачева, иначе нищо не пиех.Тя каза да пия всеки ден, но аз пия през ден, защото ми писна от лекарства вече. Каза, че трябвало да пия и медрол, защото това било лечението на артрита, но първо да направим изследванията и след това.
Това, което казваш за обезболяващите мислех, че само аз така мисля, но явно и ти си стигнала до този извод. Като ги спреш е гадно, но устискаш ли няколко дни и виждаш, че не е страшно без тях.

# 57
  • София
eee, чак пък медрола да е лечението за артрита. то тогава щеше да  е лесно и аз отдавна да съм забравила/ а и не само аз/.
този, който пиеше ябълков оцет ще сподели ли какъв точно си взима.
гледах един дето е 4.50 за литър и е домашен, натурален, 100%.

# 58
Здравейте,момичета!
Аз си направих рецептата с чесъна и го пия от няколко дни.За да няма остатъчна миризма, вземам 1 лъжичка мед преди чесъна.Всичко е ок.
Започнах да пия и слънчева вода.Една стъклена бутилка излагам на Слънче и престоява 12 часа.Всеки ден се зарежда отново.
За тези,които искат да имат бебче,попаднах на тези съвети.пускам линк

http://www.edna.bg/kak-da/kak-da-se-hranite-za-da-zabremeneete-4626491

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 19:23 от 1957rumi

# 59
  • Sofia
Не съм чувала за пиене на слънчева вода,като малки ни къпеха с такава...от кога я пиеш и има ли ефект

Общи условия

Активация на акаунт