Ревматоиден артрит - 3та тема

• 232 731
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 290
Аз съм от 18години на кортикостероиди преди съм пила дона, биона, артростоп едно унгарско подобно беше пак в кутия разтворимо, сега последните години съм пила калмацин и магнерич от 3 години вземам от ихерб когато имам възможност за профилактика калций и магнезий с всички мултивитамини и минерали заедно с бор, пих и колаген със хиалуронова киселина и стронций но не знам дали са ми помогнали с него понеже не съм си изследвала костната плътност.

# 1 291
Благодаря, vtvt    bouquet

# 1 292
  • Петрич
И аз преди няколко дни вдигнах 37.3, а нищо не ме болеше. Оказа се, че е вирус, защото на другия ден ме заболя гърлото, носа още ми е много зле, но поне нямам температура. Иначе се бях бая шашардисала от тая температура.

# 1 293
  • София
az pak se borya s edin proklet cistit veche 7mi den........

# 1 294
Бъни, как го бориш  Hug Много ли е зле?

# 1 295
И аз изкарах един месец с този вирус. Отначало уж леко ме заболя гърлото като преглътнах после изкочиха сополите на другия ден пак гърло лекичко без температура, което е странно. И тази хрема едно мехлемче за вместо течната форма накапки за нос отиде в носа. Всички секрети слязоха в белите дробове едно непрестанно кашляне беше пих сироп че за разхрачване два вида и нищо. Накрая ми дадоха антибиотик и още едно за разбиване на храчките и двете общо 27лв. и се оправих. Ама преди това някъде на 20ден ми бяха възпалили вечве всички стави постепенно се бях надула и схванала врат гръб ме боля колена ръце се надуха и се сковах като робокоп. Така че внимавайте момичета този вирус е много гаден.

За цистита на мен ми бяха изписали уронещо си с боровинка е тогава не знаех че в сайта ихерб има доста по висока доза боровинка ама помня го пих 3м и ми зилезе към 120лв.

# 1 296
Аз минах от вирус във вирус  ooooh! Започна рязко с повръщане. Обезводняване, сковаване - нямаше как да се надигна. Кошмар! След 2-3 дни горе-долу се нормализираха нещата. Направих ужасната грешка да си направя преходче от 7км нагоре по планината. Горе вече се чувствах много замаена. На връщане всички стави започнаха да ме болят. Едва слязох. После 3-4 дни не можех да си стъпя изобщо на десния крак (не знам защо, винаги той ми е по-засегнат). Най-тежко беше положението с тазобедрената става. Оттам другия вирус с хремата - 3 седмици - егати вируса. Взимах Хексоралетен, та ми помина гърлото, но ужасно ми раздразни стомаха  ooooh!

# 1 297
 StopВключвам се с изпитани цярове Grinning.Дъщеря ми изкара този грип за седмица.Тръгна от гърло,хрема,та стигна до кашлица.Изписаха и АБ,но  при нея винаги след хрема развива бронхит. Въобще не изпълних рецептата.             Та сварих 1 листо смрадлика в 100 мл-капах и в носа и инхалации.Но те не помогнаха особенно.За кашлицата-чай от борови връхчета и босилек.Още след първата чаша спря всичко PeaceИначе сутрин и давах сок от бъз или прополис.П.п  И джипито я тръшна грип-3 седмици ooooh!Точно,когато ми трябваше.Доколкото знам се ваксинира за грип.Не можеше да говори по тел.. А дъщеря ми не е отсъствала от у-ще.Леко мина.

# 1 298
  • София
Бъни, как го бориш  Hug Много ли е зле?

как, как - с ядене на много червени боровинки- сушени, хомеопатия и малко стискане на зъби. Слава богу поотмина. Не се притеснявам, защото знам в следствие на какво е, дори напротив- радвам се, че реагирам:)
ама имаше една нощ дето беше кошмарна- признавам си:)))

# 1 299
Мен накрая ме оправи този антибиотик амоксиклав 1000мг и за разхрачване ердомер 300мг и тях ми ги изписа ревматоложката като видя колко зле съм станала.

# 1 300
Искам да попитам дали някой знае колко време може да се пие добавката Калмацин? За сега съм я пила 1м и половина на Уолмарк.

# 1 301
Сисонела, три месеца пиеш, три почиваш. Пие се два пъти в годината  Peace

Бъни, само веднъж в живота си съм имала цистит и  ooooh! Аз пих антибиотик, но знам, че ти не си привърженик, затова питам, да знам, ако евентуално реши да ме споходи отново  Crazy

# 1 302
  • София
Ами розали отмина цистита. Все още ми е леко отпаднало, но то е понеже май свикнах да си почивам и сега ми е леко зоооор Laughing
Но лечението за мене е -много боровинки да папаш и мноооого вода да  пиеш /да се почувстваш като фонтан Joy/. И мене ме облекчаваше студеното, а не топлото:) Иначе има и разни билкови таблетки, но до тях не стигнах щото отмина.

# 1 303
Имам от около 2 месеца лека болка в костта на рамото, главно като сгъвам големи одеала, като простирам дрехи нависоко. Направиха ми рентгенова снимка и диагнозата е периартрит на рамото /проблемът бил в околокостната обвивка/.  Тъй като имам  стомашни проблеми и не мога в момента да пия други лекарства, ми изписаха  мускулно инжекции, но още не съм ги започнала. Страх ме е от страничните ефекти. Искам да пробвам първо някакви билкови таблетки или мазила. Някой чувал ли е за успешно лечение на ПЕРИАРТРИТ с народни средства?

# 1 304
Ето ме Bunnie-не се карай.Вече казах че не съм влизала отдавна.Та на въпроса-някой ползувал ли е  ENBREL и какво мислите за тези инжекции.Досега бях на ХУМИРА но казаха че е изчерпана.Листовката на новите не ми харесва затова реших да потърся мнение.Ще бъда благодарна ако споделите.Лек ден на всички и по.малко болка.

Общи условия

Активация на акаунт