Ревматоиден артрит - 3та тема

• 232 735
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София - Варна - Бургас
Благодаря Bunnie, за новата тема!
И мен вечер ме болят ставите, особено ако съм се преуморила през деня.Сега ме боли дупето от дясно, не знам как се нарича ставата там.Чак целия десен крак ми е схванат.А и раменете ме болят малко.Като цяло съм добре.Ходя на спа и римска баня в неделя и не знам дали си фантазирам, но мисля, че ми помага.Всеки следващ път се чувствам по-добре.

Възпаление на ишиасния нерв.
  - извинете ако някой вече е отговорил, но случайно попаднах в темата.

# 1 276
Самата става се нарича сакроилиачна, не тазобедрената, която е връзката с крака, а на самото "дупе", както питаш, Вера И.

http://kabinet-vita.com/nachalo_2.html

Баните и топлото помагат много, да.
..............
При нас упражненията и диетата продължават да дават отлични резултати. Гъвкавостта е почти изцяло възстановане и сега човекът прави неща, които последните 15 години не можеше. Стойката е видимо изменена. От години спи цяла нощ, без да се върти и за постоянно да оправям чаршафите.
В момента са коледни пости, започнахме ги.  Simple Smile

# 1 277
Здравейте дали може да ми препоръчате няква добавка за поддържане на ставите при възрастна жена болна от РА с износена тазобедрена става.Иска ми се да и поръчам нещо от IHerb но не мога  да се ориентирам точно какво.

# 1 278
  • София - Варна - Бургас
Добре е да взема и Шуслерови соли, например N 1 - Calcium fluoratum, който помага за възстановяване на костната тъкан.

# 1 279
Здравейте,подарявам Енбрел25 мг -3 спр. годен до края на януари,съхраняван в хладилник.Малкия е на Роактемра .

# 1 280
Здравейте,подарявам Енбрел25 мг -3 спр. годен до края на януари,съхраняван в хладилник.Малкия е на Роактемра
И друг път срещах подобни предложения в този форум, считам че това е крайно опасна стъпка, името-биологични лекарства е достатъчно показателно.
Не е шега, не си играйте с тези неща, даже не всички авиокомпании допускат на борда си пътници с такива лекарства.
Дори и без пари да го давате, замислете се дали бихте си сложили грях, ако нанесете вреда на някого.

Имам регистрации в австралийски, американски и английски форум за артрит и псориазис, но никога никой не си е и помислил да си предлага дозите биологични.

# 1 281
Моля всички, които са на кортикостероидно лечение под някаква форма, независимо каква, да сподели каква профилактика прави   bouquet

Аз мисля да си взема Коксамин. Друго желателно, препоръчително?

# 1 282
  • Петрич
Аз не пия нищо, само медрол, резохин и магнерич.

# 1 283
Вера, с Магнерич правиш профилактика, мисля Peace

# 1 284
  • Петрич
Тоя магнерич си го предписах сама, заради трепкането на мускулите.

# 1 285
Тоя магнерич си го предписах сама, заради трепкането на мускулите.

Peace Тия неща винаги ги забравят. Аз ще си взема Коксамин. Док. ми беше казал да взимам Калмацин, но нещо не ми понесе на стомаха  Rolling Eyes

# 1 286
  • Петрич
Ти как си с температурите ?

# 1 287
Все така - 37.2 - 37.4 до към 15.00-16.00 часа, понякога и по-рано пада.

# 1 288
  • Петрич
Поне да не се и качва, де. Въпреки че и тази температура уморява тялото.

# 1 289
Повече от година съм вече с нея. Не знам до кога така  Rolling Eyes Много рядко се покачва над 37.5 - тогава лягам и умирам  Crazy Преди месец някъде бях с вирус - един, втори...прикова ме на легло. Привечер се събуждам след поредното дремане - ужасни болки, скована, не мога да помръдна. Казвам на моя мъж:"Ако мога да стигна да балкона, ще се метна през него!"  Laughing. За мое щастие или не, нямаше как да стигна до там  Joy

Общи условия

Активация на акаунт