"Ще информирам модератор"...

• 9 766
  • 190
  •   1
Отговори
# 120
ooooh! Не случайно напоследък ми се случва доста често да заставам зад думите си, че надзора над психодиспансера никакъв го няма, а вратите са широко отворени.

И аз така мисля. Виждам, че си успял да избягаш за пореден път.

Не с лошото, де! Laughing Кое те кара да мислиш така? В случая аз изказвам съгласието си с теб относно потребителката, изтипосала домашното си зайче опечено (направо ми става гадно) и по този повод казах, че вратите на психото са широко отворени без никакъв надзор.

Помпадур,  Hug  Mr. Green плюй си, аз ще понеса стоически...

# 121
Ама как така печено? Купила си зайче декоративно, накрая го изпекла? Или купила заек - просто заек - защото има породи, които точно затова си ги отглеждат хората - за месо, както прасета, както пилета - дето купуваме... Thinking

# 122
  • Kопенхаген
Към момичетата по горе. Аз пък ви се чудя, защо се вързвате на безполови и деградирали комплексари.  Laughing

# 123
viliko,

естетика, естетика, но човек трябва да има елементарна култура. Никой не е длъжен да се съобразява с естетичните чувства на друг. И какво ми се изтъкваш, че никога не си била дебела...пожелавам ти го, защото докато не влезеш в "обувките" /образно казано/ на друг човек, не знаеш какво му е и как се чувства или как се бори с теглото си. Най-лесно е да наречеш някого глиган и да отминеш. Затова ти го пожелавам...
Била съм дебела за известно време, преди да ми открият заболяването. Вече не съм, но знам колко е обидно, без да те знаят, какъв си, защо си в това положение ти лепват етикета. За мен "големите" естети са празноглави маниаци и нещастници.
Тук си напълно права, не мога да си изкривя душата. Ако обаче имаш достатъчно доверие в себе си, както и самочувствие, едва ли би обърнала внимание на чуждите реплики.

# 124
Ама как така печено? Купила си зайче декоративно, накрая го изпекла? Или купила заек - просто заек - защото има породи, които точно затова си ги отглеждат хората - за месо, както прасета, както пилета - дето купуваме... Thinking

Доколкото разбрах - декоративно.  ooooh!

# 125
Пълни глупости. Декоративните не стават за ядене. Малки са и жилави. Най-много супа да свариш.

# 126
Веднъж съм използвала опцията ''информирай модератор'', след като един от форумските левенти реши да заплашва съфорумка с лична саморазправа. Предвид  поведението му след това - файда никаква. Но пък ни забавляваше страхотно.

Писала съм веднъж и на администратор на ЛС, за да се намеси в една тема.
Една малка, сладка, мазна лисичка, която имаше странни претенции за собсвеност върху една тема, успя да предизвика словестна война между стари и нови потребители в темата и се появяваше само за да доналее масло в огъня. Та след цял ден преливане от пусто в празно, за да не измрем масово от досада и отегчение, помолих Татти да се намеси.

Стига бе, вкъщи имаме декоративен заек и си го гледаме като бебе. Бррр.

# 127
Пълни глупости. Декоративните не стават за ядене. Малки са и жилави. Най-много супа да свариш.

"... домашен любимец" според Котьо Тръмп. Значи?

# 128

"... домашен любимец" според Котьо Тръмп. Значи?

Домашен любимец съм виждала и прасе. Иначе - идеята е важна - купуваш да угоиш или купуваш за дружка...Защото по тая логика хората на село си колят любимците като за световна...

# 129
  • Kопенхаген
Едно време беше много модерно да вържеш някой с печена котка вместо заек  Grinning

# 130
  • В тъмната гора.
Al Fasi, всеки дебел човек е уязвим относно това си състояние. Той знае, че е дебел, но не може да промени нещата с вълшебна пръчка. Повечето от дебелите хора, отдават най-голямо значение на този си недостатък и затова им е най-обидно, когато ги засегнат по тази линия. Може да има и такива, които не им пука, но на мнозинството това им е тънката струна. Вярна е максимата, че по външността се посреща... за съжаление. И аз съм си мислила, как Искра Фидосова си е позволила това тегло...мислила съм си го. Умна жена, с хубави черти, но със свръхтегло. Но се въздържам от коментари.

# 131
  • на брега на морето
Argent, криво съм те разбрала, моля за извинение.

# 132
  • В тъмната гора.
За печените любимци...
по настояване на бабите купихме петел, за да направим курбан за здраве на сина. И какво стана, синковеца му даде име, гледа го, даде го на съседи, за да е сред кокошки...и когато дойде деня на курбана рева неистово, но го заколихме...и не опитахме въобще от него.  
Имахме заек, взехме го от приятели, които отглеждаха такива за консумация. Моя наследник пак му даде име - Мико. Не си и помисляхме да го колим, живя известно време при нас. После съседите си взеха зайка и им го подарихме, за да стане татко.
Незнам, но трябва да има някакви граници..навъдиха се вегетарианци, защитници на животните...потреси всякакви. Все пак от древността човека се храни с животни, естествено домашния любимец си е друго нещо.

# 133
Argent, криво съм те разбрала, моля за извинение.

.

Каза, че е домашният любимец на децата, пострадало зайчето, та го изяли после с апетит. Нещо като Танталово семейство, без мъките му, отредени от боговете.

И понеже аз имам декоративно зайче направо се побърках.

Ох, гадничко е това. Но защо пък модератор да се информира...Иначе на мен ми умря морското свинче и никога не бих си и помислила да го метна на скарата...

# 134
  • на брега на морето
Мишел, както отбелязах по-горе - нямаш грешка. Колкото повече говориш, толкова по-хубаво става.

Вилико, беше пуснала снимката на опеченото зайче в тавичката, голям формат. Ако само беше споменала иди-дойди. И на всичко отгоре в темата за любители на декоративни зайчета.

Общи условия

Активация на акаунт