"Ще информирам модератор"...

• 9 766
  • 190
  •   1
Отговори
# 180
Вили, да, права си, всеки си има критерии за красота. Просто моите критерии открай време не са били свързани с външната красота на индивида. Ооо, знам звучи клиширано, но аз така съм устроена и мисленето ми е такова...хората ми стават хубави с поведение и начин на държане и на мислене...Разбира се, това не ми пречи да забелязвам и външната красота...която радва окото...но тя не ми е на първо място в класацията. Peace

# 181
  • Kопенхаген
Смея да твърдя, че българката е една от най- суетните и държащи на външния си вид жена. Не съм ходила много из чужбината, но в държавите в които съм била ми остана впечатление, че нашенката държи на външния си вид.
Тук например са високи, трътлести, бозави, повечето ходят в едни размъкнати дрехи, на почит са клиновете, блузони и туники, носят се от тънко и дебело.
А испанките пък са с големи задници и така...  Grinning

# 182
Вили, да, права си, всеки си има критерии за красота. Просто моите критерии открай време не са били свързани с външната красота на индивида. Ооо, знам звучи клиширано, но аз така съм устроена и мисленето ми е такова...хората ми стават хубави с поведение и начин на държане и на мислене...Разбира се, това не ми пречи да забелязвам и външната красота...която радва окото...но тя не ми е на първо място в класацията. Peace

Ама, нещо всеки си пише, където го сърби!
Къде пък написах, че оценявам хората - само по външната красота и ги класирам според нея?
Подкрепих мнението на Шанталче само, че има доста дебели хора, които очевАдно не се грижат за тоя си външен вид! Виждам в квартала ни - има една дружинка от майки над 80кг - който са толкова самодоволни от факта, че са родили и са изпълнили ролята в живота си - които не говорят за друго - освен за децата и манджите си, носят впити панталони с оголени талии и паласки, потници - с висящи меса и тн - еми тях няма начин да харесам! Оф  ooooh!

# 183
А, не, не, аз те разбрах, просто изказах мое мнение...Не съм казала, че оценяваш хората по външния вид... Peace

# 184
  • Kопенхаген

Ама, нещо всеки си пише, където го сърби!
Къде пък написах, че оценявам хората - само по външната красота и ги класирам според нея?
Подкрепих мнението на Шанталче само, че има доста дебели хора, които очевАдно не се грижат за тоя си външен вид! Виждам в квартала ни - има една дружинка от майки над 80кг - който са толкова самодоволни от факта, че са родили и са изпълнили ролята в живота си - които не говорят за друго - освен за децата и манджите си, носят впити панталони с оголени талии и паласки, потници - с висящи меса и тн - еми тях няма начин да харесам! Оф  ooooh!
vili, понеже темата отдаван излезе от руслото си ще продължа в тази посока. След като родих ми бяха необходими 2 години за да възстановя предишните си килограми с хранителни лишения и хапчета за целта. Жената в една по зряла възраст все по трудно успява да задържи идеална фигура.

# 185
  • Пловдив
Смея да твърдя, че българката е една от най- суетните и държащи на външния си вид жена. Не съм ходила много из чужбината, но в държавите в които съм била ми остана впечатление, че нашенката държи на външния си вид.
Тук например са високи, трътлести, бозави, повечето ходят в едни размъкнати дрехи, на почит са клиновете, блузони и туники, носят се от тънко и дебело.
Иди в Бразилия и митът за суетната българка ще отлети Simple Smile Е, те там са супер поддържани и красиви жени.

# 186
Еми да - извинявам се, виждаш. Не съм искала да обидя никого, който се грижи за външния си вид, спазва режими, диети и спортува, или човек със здравословни проблеми. Но са ми грозни картинките - имаме килограми, но не ми пука. Нали всеки с мнението си. То и да уважаваш чуждото мнение, също е въпрос на...знаете.
А нима знаеш дали тези видените от теб не се опитват и те?
Откъде съдиш ,че са доволни ?
Когато детето беше на 4 месеца си бях върнала кг с диета,но след това ги редувам +30 -30 -спре диетата -и те скачат .
Преди не съм била така и съм поддържала едни кг до 28 години без проблеми и с много завиден апетит, а сега не става и не става задържането?
Нямам и физическото време за фитнес както преди,не че не ходя:)
И ако ме види някой и предположи,че не опитвам -дали ще е е прав:(
Но за поддържана жена се считам - добра козметика, маникюр,педикюр, кола маска и фейшъли ,фризура, качествени фитнес и процедури , вървя по 8 км минимум на ден и така...

П.П. Правила съм си изследвания,не е щитовидна жлеза Simple Smile

# 187
  • Пловдив
За болните и затова дебели да не им го пише на челото? Ако не каже, че е с.... инсулинова резистентност например няма как да разбереш.

# 188
  • Kопенхаген
Иди в Бразилия и митът за суетната българка ще отлети Simple Smile Е, те там са супер поддържани и красиви жени.
Пищността на латиноамериканката винаги ми е допадала  Grinning Нали, говорим си за обикновенната жена, която ежедневно се среща на улицата?

# 189
Леле, как се изродила темата! ooooh!
Не мога да не спомена Васа Ганчева, когато Кембълът и се присмял, че е дебела. Вероятно помните: "Аз, ако искам, мога да отслабна, но ти и да искаш по-умен не можеш да станеш".
Та така де, ако ме разбирате, какво искам да ви кажа... Wink И аз отивам за баничка. Mr. Green

# 190
  • Sofia
За някои теми дори не е нужно да се информира модератор. В един момент те сами закрещяват за модерация.
Заключвам това.

Общи условия

Активация на акаунт