Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 274
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Не от София.
Малииии.....Дързост и красота ряпа да яде!!  rotfImao
Пак Пепата е в главната роля!!Аман!  Crossing Arms

# 196
Да аз съм на аватара,в профила ми в гепиме няма само голи снимки,да не съм ненормалник ,аз за това го дадох  Simple Smile

# 197
  • Не от София.
Муцка,постой още малко...след малко ще се появят и други хиени..прегладнели за крехко 24-годишно..
Ша ти излезе късмета,гаранция!  rotfImbo

# 198
Фиона, мога да те взема за прислужница в сериала Peace

Муцка, сега ако ми признаеш, че ти ми прати ония снимки на конския ти салам, мога да се смиля. Защото страшно много ми приличаш Twisted Evil

# 199
  • Не от София.
Фиона, мога да те взема за прислужница в сериала Peace

Само ако ми плащаш със салам!  Crossing Arms

# 200
Конски или слонски Thinking

# 201
  • Не от София.

Ти само конски имаш,какво ми предлагаш и друг?...Мен ми се чини,че слонския е повече за мене обаче!!  Flutter

# 202
Да аз ти ги пратих,за което се извинявам,но никой не вярва,че ми е толква дълъг,затова се снимах на профила ти,а и исках среща да се докажа и пак ти се извинявам,ще видиш,че съм свестен,повече няма да правя изцепки,обещавам.

# 203
И как успя да прецениш какво имам Twisted Evil Мъж ми може да е бял на цвят, ама по-другото не отстъпва hahaha

# 204
  • Не от София.
Ся не мога да разбера нещо...Пепо,тоя младеж влюбен в тебе ли го раздава??Без да те е виждал?Или..??  newsm78

# 205
Да аз ти ги пратих,за което се извинявам,но никой не вярва,че ми е толква дълъг,затова се снимах на профила ти,а и исках среща да се докажа и пак ти се извинявам,ще видиш,че съм свестен,повече няма да правя изцепки,обещавам.

Знаех си, говедо такова. Ти знаеш ли, че имам малко дете, което седеше до мен Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil И кво ми пишеш от два ника - аз съм, не съм аз Twisted Evil Ако исках некой нахуйник, мислиш ли, че щех у бг мама да седя и да рева Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Объркал си се, не е вярна мълвата, че у тоя форум стоят недоеб---- женици, които са лесна плячка bash Ич па не ми и дреме колко ти е дълъг, явно няма къде да го ползваш hahaha

# 206
Муцка,постой още малко...след малко ще се появят и други хиени..прегладнели за крехко 24-годишно..
Ша ти излезе късмета,гаранция!  rotfImbo

Тя Бибата си пада по агнешко, аз съм  Sick
Ма като гледам и тя го окълца, та Муцанчо, вземи и послушай Пепи и се разкарай от тази тема. Няма да намериш "дупка" тука.  Peace

# 207
Аз не търся дупки,не съм такъв. Naughty

# 208
Боже, оня младеж пак влязъл в цикъл.... На месец веднъж се активизира, дали не е пълнолуние случайно?

С гадта нищо не стана, както се и очакваше. Ама чакайте да ви кажа и какви ги натворих. Преди седмица някъде купих билети за мен и малчо, да ходим на море в Корфу. Днес в градината ми сервират, че баш на 15 Юни когато се връщаме, щял да бъде спектакълът на децата. И "педагожката" много тактично каза пред детето: ама той няма да може да участва? аууу, ние мислехме той да е пират и Зоро, да изпее няколко песнички пред родителите, толкова щеше да е хубаво. Е, мойто момче, ти няма да участваш и няма смисъл да учиш песничките с другите деца. Колко жалко, толкова са ни хубави спектаклите, ще изпуснеш  #2gunfire #Cussing out И нашият като ревна.... Взе да ми се моли, не щял на море, не щял лодка... И сега смених билетите (със солена такса), та ще пътуваме от 17-ти за 11 дена на Родос  Mr. Green Обаче малкият от днес - на икономии  Mr. Green

# 209
  • Не от София.
Еййй,ама сте и вие...с голямата брадва го подпукахте!!Ми травмирате момчето,какво търсеше-какво намира!  no

Общи условия

Активация на акаунт