Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 345
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Хепи и аз това си помислих, девойките спирка нямат Naughty Само ша помоля да не ме ползва мунчо за посредник Twisted Evil

Фифи, мъжо като виде и каза - лелееее, ама красив бе Laughing

# 376
Фифи, мъжо като виде и каза - лелееее, ама красив бе Laughing
Joy Joy Joy А ти на черното бяло можеш ли да кажеш?  Joy Joy

Сладуранки, аз ще лягам, защото утре ще ми върнат малкото таласъмче, и ще използвам тази вечер, за да се наспя.  Peace Hug

# 377
newsm68 видЕх го. Размера е голям, но не ме трогна, обаче храсталака за сметка на това  Shocked #Crazy Sick ooooh! и на двата етажа ....
Браво на тебе,свате!!Ти имаш забележки към храсталаците,а на мен ми праща ЛС да доказвал,
че няма!!  Crossing Arms Откъде накъде-не разбрах!  smile3515
rotfImbo rotfImbo Не, направо ще падна от смях! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

отгоре на всичко си има храсталаци ... Уффф,я да си мълча,че ще вземе да се епилира и пак да ме удостои с прелестите си.. smile3511
smile3532 rotfImbo rotfImbo
Само не разбрах, кога е имало и втора серия?  newsm78 Пак съм изтървала...

Пепи, не те ли беше лекинко срам да покажеш снимките на мъжа си...  Laughing Аз бая се изчервих, като ги видях.  Embarassed

Тука гледам някаква метла е минавала, чудя се какво ли толкоз нецензурно ще да съм казала или просто всички постове след 10 и нещо вечерта са били изпарени?  newsm78

# 378
  • Не от София.
Камче,веднага ти познах дребса по телевизията  Peace
С ръка на сърцето ти пиша- беше най-забавен,най-готин и изобщо...най-най!!  Heart Eyes

И аз й се чудя на Пепата с къв акъл ги показва тия....атрибути на мъжа си  ooooh! Моя къвто е горд на тема достойнство  ooooh! Ама поне знам как да го ударя другия път като вземе да ми вири главата!!Покажа ли му Муцката и ще ходи като пребит до живот!!  hahaha

# 379
Камче, аз не разбрах, че има изтрити постове Thinking

Сега ще изгледам твоето злато, какво е правило по тв-то Heart Eyes

Не виждам нещо лошо, като съм показала на мъжа. Нека знае, представете си тайно да разбере и да ги види. веднага ще си помисли нещо. А така няма основание Peace

Риъл, лека Heart Eyes

# 380
Добър вечер!

Аз цял ден днес бях с компания, която след малко пак ще се върне  Laughing. Изпуснах клюките - не мога да вляза да ви видя  Crazy. Не изчистихме, Бибата позна  Mr. Green.

Изпуснала съм на Камчето малкия къде се е изявявал, после ще погледна у фейса, белким се светна  newsm78.

Нова фотосесия ли е имало? Днес не съм удостоена  Mr. Green.

# 381
Ооо, мерси Хепи и Фифи за милите думи за гарджето.  Hug Много сме важни днес, след като вече си имаме медийна звездичка в семейството.  Mr. Green

Фифи, пълниш ми душата днес (а и не само), честно!  Hug Heart Eyes Joy rotfImbo rotfImbo

P.S. Аз изпълних желанието на почувствалите се пренебрегнати от Муцито, ама после да не се сърдите на мен, чувате ли!  Naughty  Риъл, чак в последствие видях, че на теб ще ти е за втори път - извинявай, за което...  Hug

# 382
Кам, прекрасен е малкия Heart Eyes Ма не си го била достатъчно, много усмихнат и лъчезарен е Mr. Green

Аз изпълних вече всички желания Naughty

Между другото, на мен не си ми казвала, че ти пълня душата Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 383
  • Не от София.
Между другото, на мен не си ми казвала, че ти пълня душата Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

На тебе аз ти го казвам,хайде....не бъди алчна,де  smile3534
Между другото аз също споменах мимоходом на моя за перверзника,дето броди из темата и ни обстрелва с фотоси...обаче като показах колко е голям...  Embarassed половинката хич не посмя да поиска да го види  hahaha
Добре направи,де  Whistling

# 384
Фиона не е същото. Искам да го напишеш, не да ми цитираш Flutter

# 385
Фифи, тъкмо за твоя ятаган се сещах снощи като го гледах тоя и ме напушваше на смях  Mr. Green

# 386
Пепи , любов моя ,  на мен ми пълниш и душата , и сърцето ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 387
Е, Хепи най си ме обичаш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Усмихна ми вечерта, да знаеш Hug Hug Hug

Споделено е мила моя Heart Eyes

Разбрах какво е изтрито Mr. Green

# 388
Ти няма да разбереш ! newsm08 newsm08

# 389
Камчеееее, малкия е наистина страхотен  Heart Eyes

Ако не бяхме сгодили децата с Фифата бих се пробвала да я намърдам моята проклетия при твоя, ма на, късно е вече  Whistling

Чии постове са изметени  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт