Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 263
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Биб, и аз като си купя нещо и ми става готино на душата  Peace. Но при мен минава и с евтино.

Завиждам ти че минава с ефтино, щото което си купувам аз е лУУУУди пари(няма да казвам) но и рядко си купувам де, защото вуйна ми, ми праща страхотни дрешки.
А за другото незнам  newsm78 авно сме много различни, аз не мога да седя.дълго....март се разведох и април бях с ловето и блондито  Mr. Green Пука ми примерно за оня идиот, ама съм на приципа "че той си прави кефа някъде а аз да рева" еее няма да стане
Песимистът се оплаква от вятъра. Оптимистът чака той да си промени посоката. А реалистът само си наглася платната ей тва е  Peace

# 661
  • Не от София.
Пишете ме и мен в отбора на "умрелите курабии"  Tired
Егати умрялото време,умрялата работа,умрелите почивни дни...  Tired Tired Tired

# 662
Айде и аз да вляза да се отчета след кривия ден.  Close
На работа - нищо. Разговорът беше официално насрочен (по мейла, с копие до още двама души) за утре следобед. Демек, аз сама срещу трима - прелест!  #2gunfire

Помолих БНД днес да вземе детето от градина, за да прескоча до козметичката. Предупредила съм го отпреди 4 дни, когато си записвах часа. Уж всичко ОК, ама днес ми звъни и вика, "до 7 да си се прибрала". Чакай, бе, човек, то часът ми е в 6:30 (все пак до 6 съм на работа - някои от нас работят, за разлика от него), няма как до 7 да се прибера. "Аааа, не може, има мач". Лелеее, като побеснях!  #Cussing out #2gunfire Казах му, че няма да стане. Помолих го и да купи нещо на детето за вечеря (супа за 2,50 от ресторанта до нас), отговори, че нямал и един лев.  ooooh! ooooh! ooooh! И отишъл да проси храна от майка ми!  Shocked ooooh! Айде, това как да е. Но после от 7 и нещо започна да ми звъни през 5 мин да е прибирам. И в 8 без 5 пристигам и ги заварвам с детето пред блока - седели си там от 3 часа!  #Crazy Домързяло го да се качи до вкъщи, а детето умряло от глад и изтощено до не знам къде - не е яло нищо от обяд и иначе в 8 си ляга.  ooooh! И горкото си кеси и чака мама да се появи, че да го нахрани, изкъпе и сложи да спи. Щото баща му, разбираш ли, е сакат и не може!  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ауууу, толкоз бясна колкото днес рядко съм била!

Биби, абсолютно съм на твоето мнение за мъжете, ама на, къде ги?  newsm78

# 663
ААА и ти ли  фиф  Tired
Срока е 3 дена и всички да сме ок  Peace

# 664
ААА и ти ли  фиф  Tired
Срока е 3 дена и всички да сме ок  Peace

Никакви 3 дена, до утре сутрин давам аз.  Peace

# 665
  • Не от София.
ААА и ти ли  фиф  Tired
Срока е 3 дена и всички да сме ок  Peace

И аз,я...що да се цепя...научих си урока вече-не ща колективно нацепване  bowuu

Камче,чета те и не вярвам,че баща ще се държи така!!Ми то чужд човек по-добре ще го занимава и гледа туй детенце,беее...За няколко часа говорим!!Пфууу!!

# 666
Малее Кам, да го удушиш твоя  #2gunfire
Аз като не го търся за нищо, и нямам нерви с малоумника БНД  Mr. Green
аМА то все се намира кой да те депресира  Sad

# 667
Кам, егати и човека е твоето БНД Cry Сякаш не става дума за неговото дете Twisted Evil Па и което и да е дете, как няма да го нахраниш, оправиш #Cussing out

# 668
Мале, тоя наКам БНДто верно все едно дете не е виждал и не е чувал как се гледа. Че то едно дете на 12 год.примерно ще знае какво да направи в случая.  #Cussing out Той ли беше отворил пицария?

# 669
И аз,я...що да се цепя...научих си урока вече-не ща колективно нацепване  bowuu
Абе не щеш ти - признай си, че лекинко поне те блазни.  smile3534

Момичета, мързелът е голяма работа, казвам ви! От мързел той и кариерата си стопира, и докато беше женен за мен 5 години ми изневеряваше денонощно с дивана в хола и не му писна!  Mr. Green
Пък за детето не че не знае - ясно му е много добре какво кое и как. Ама не му се занимава, бе!  #2gunfire Само като се сетя горкото как ми седеше на пейката като припикано мушкатце и си чака мама да го събере и.... полудявам! Да не ви казвам после как не може да свари да лапа, изяде храна като за възрастен и половина, чак после го боля коремчето.

Риъл, не е имал пицария моят, нечий друг ще да е бил. Wink Че то да имаш заведение си иска яко дупе и бач, а и инвестиция в началото.

# 670
Кам , той знае ли поне за себе си с какво му се занимава  #Cussing out.

Да, за пицария, трябва да си Оправен.

# 671
  • Не от София.
И аз,я...що да се цепя...научих си урока вече-не ща колективно нацепване  bowuu
Абе не щеш ти - признай си, че лекинко поне те блазниsmile3534

Момичета, мързелът е голяма работа, казвам ви! От мързел той и кариерата си стопира, и докато беше женен за мен 5 години ми изневеряваше денонощно с дивана в хола и не му писна!  Mr. Green
Пък за детето не че не знае - ясно му е много добре какво кое и как. Ама не му се занимава, бе!  #2gunfire

Риъл, не е имал пицария моят, нечий друг ще да е бил. Wink Че то да имаш заведение си иска яко дупе и бач, а и инвестиция в началото.

Камче,трай ся-аз съм решила нов имидж да градя вече...целомъдрен!!  newsm03

На Мери мъжа май го играеше бизнесмен....,т.е. пица-мен..

# 672
Фионке, пак ли те нАпнаха hahaha

# 673
ку-ку , тук съм  Laughing  ще се стреляме ли ?  #2gunfire

# 674
ку-ку , тук съм  Laughing  ще се стреляме ли ?  #2gunfire
Нъцки, аз съм пацифист!  Peace Само лИбоФФФ вирее край мен!   Two Hearts  loveuuu Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт