АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 116
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Киара, Снежи, Хриси маме, привет. Hug
Според мен, ако ФЕмир се разделят нито Левент, нито Руя нито семействата им, ще са виновни за това, а самите те. Няма любов, която да не се подклажда взаимно и от двамата партньори а да носи в повечето случаи само болка и да устои завинаги във времето. Човек е и малко егоист. Обичаме, но и изискваме обич и това е съвсем нормално. Няма човек, който иска да обича, без да му се отвръща със същото и безкрайно да се раздава, без да получава нищо в замяна. Ако Левент спечели Фериха то, ще е защото Емир не успя да я задържи и пропиля множеството възможности, които имаше да бъде с нея.
А що се отнася до приказките, то ние сами си ги създаваме или рушим.

# 166
Май не се виждат снимките дето пуснах
Здравейте  Hug Hug Hug

Хриси,поне аз не ги виждам  Hug

# 167
Здравей,леля Hug
Да,не се виждат Peace

# 168
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде, Hug
Хриси, привет.   bouquet   И аз не ги виждам. Peace

# 169
  • Варна
Аз още нямам интернет и незаконно ползвам и се надявам няма да ме издадете
Петък гледах сериата и ви четох Пак сте ме споменали нещо свързано с кекса  Whistling Whistling Whistling Май само тогава се сещате за мен   Whistling Whistling Whistling

# 170
Том и Джери.Ейй не се умориха тия Фемир да се гонят един друг.Тези сценаристи вече да се спрат да измислят неща,за да ги разделят ами да ги събират вече Heart Eyes

Това е извън сериала,не вярвам да си хапват така спокойно двамата иначе Simple Smile

Peace

# 171
# 172
  • Варна
Снимките са тук http://www.iimmgg.com/image/897049f45cedcd8f60d8fb69c579dc30 Отдолу ги сменяте но внимавайте с рекламите  ooooh! ooooh! ooooh!

# 173
Снимките са тук http://www.iimmgg.com/image/897049f45cedcd8f60d8fb69c579dc30 Отдолу ги сменяте но внимавайте с рекламите  ooooh! ooooh! ooooh!
Дъще,  hahahaние имаме тренинг с подобни реклами, защото за втори път ни пускаш такива.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 22:00 от Neidjal

# 174

smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Видях ги...рекламите. Mr. Green

# 175
Хриси какво е туй ма леля?Тц,тц,тц Embarassed Laughing

# 176
Киара, Снежи, Хриси маме, привет. Hug
Според мен, ако ФЕмир се разделят нито Левент, нито Руя нито семействата им, ще са виновни за това, а самите те. Няма любов, която да не се подклажда взаимно и от двамата партньори а да носи в повечето случаи само болка и да устои завинаги във времето. Човек е и малко егоист. Обичаме, но и изискваме обич и това е съвсем нормално. Няма човек, който иска да обича, без да му се отвръща със същото и безкрайно да се раздава, без да получава нищо в замяна. Ако Левент спечели Фериха то, ще е защото Емир не успя да я задържи и пропиля множеството възможности, които имаше да бъде с нея.
А що се отнася до приказките, то ние сами си ги създаваме или рушим.
Здравейте на всички, появили се по- късно Simple Smile

Наде, съгласна съм с теб, че любовта е преди всичко взаимност и за да получих трябва и да даваш, но в никакъв случай не мога да се съглася, че Емир не се е раздавал за Фериха. Даже си мисля, че той е правил за нея много повече компромиси и жестове, отколкото тя за него. Мисълта ми беше, че не ми харесва идеята за раздяла, защото за мен от първия му епизод те са отредени един за друг и така трябва и да бъде.
Що се отнася до приказките, колкото и да ни се иска, реалността не е като приказка и за това има филми като АФК, в които богатото, преуспяло и презадоволено момче намира скромната, бедна и красива девойка и двамата, преборвайки се с трудностите и със себе си дори заживяват щастливо завинаги. Heart Eyes
Какво да кажа - непоправима романтичка съм си  Embarassed

# 177
Добре,че предупреди иначе щях да се опуля ей така  Shocked  Grinning

# 178
  • Варна
Ми аз се чудя как качват снимките в подобни сайтове с такива реклами  ooooh! ooooh! ooooh!

# 179
Ми аз се чудя как качват снимките в подобни сайтове с такива реклами  ooooh! ooooh! ooooh!
+1

2-ри фрагман - йок  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт