АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 182
  • 725
  •   1
Отговори
# 300

Еси,Наде така е Hug Hug,но май аз на всичко се чудя newsm78 Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 20:41 от emila123

# 301
Ей, пак се разписах много. От сега ви казвам лека нощ Hug

# 302
Добър вечер.

Това е(предполагам) от блога на Сиях Инджи и си е изказала мнението за сериала.
Накратко
...
Тази седмица АФК успя да изнерви всички ни, душичките ми. Докато финалът на сериала наближава, не знам за вас, но мен наистина АФК ме изтощи с въпросите, които вече много удължават; с действията, които вече стават досадни и глупави...

Много точен коментар. Peace Не го цитирам целия да не става голям чаршаф.

...Само един учител има - Левент. И без това освен него никой не влиза в часа му...

Joy Joy Joy Пък това ме уби. hahaha hahaha hahaha
Неси, благодаря.  bouquet

# 303
Добър вечер.

Това е(предполагам) от блога на Сиях Инджи и си е изказала мнението за сериала.
Накратко
...
Тази седмица АФК успя да изнерви всички ни, душичките ми. Докато финалът на сериала наближава, не знам за вас, но мен наистина АФК ме изтощи с въпросите, които вече много удължават; с действията, които вече стават досадни и глупави...

Много точен коментар. Peace Не го цитирам целия да не става голям чаршаф.

...Само един учител има - Левент. И без това освен него никой не влиза в часа му...

Joy Joy Joy Пък това ме уби. hahaha hahaha hahaha
Неси, благодаря.  bouquet

Снежи здравей,маме. Heart EyesНа второто и аз са смях мн hahaha

# 304
# 305
Снежи здравей,маме.На второто и аз са смях мн hahaha

Мамче, здравей. Hug Hug Hug

На снимката са хванали ежедневната физиономия на Фери. Mr. Green Laughing Нейната роля и аз мога да я изпълня. Grinning Във всеки епизод максимум два пъти трябва да си променя физиономията и да изразявам щастие - в останалото време - ей такава навъсена.
hahaha hahaha hahaha

# 306
Снежи здравей,маме.На второто и аз са смях мн hahaha

Мамче, здравей. Hug Hug Hug

На снимката са хванали ежедневната физиономия на Фери. Mr. Green Laughing Нейната роля и аз мога да я изпълня. Grinning Във всеки епизод максимум два пъти трябва да си променя физиономията и да изразявам щастие - в останалото време - ей такава навъсена.
hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Снежи че всеки може да е Фериха  hahaha hahaha ама друг е въпроса дали всеки може да е Емир  Joy Joy baby_neutral baby_neutral Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green

# 307
Мили мой,искате да играете ролята на Фериха  hahaha hahaha, заради Емир предполагам newsm78
иначе  не виждам , защо ще се натискате толкова Mr. Green , тя пък една роля. #Crazy
 hahaha hahaha hahaha Joy
Диди ,надявам се БГ Фемир да са по-спокойни? newsm78 newsm78 hahaha

# 308
Нашата Азра играе във Фатмето. Сега току що я видях там.

# 309
Мили момичета, утре тръгвам рано на път и ще се върна в неделя късно вечерта, затова отсега ви пожелавам весело посрещане на Великден.   bouquet  Да сте живи и здрави и много щастливи. Hug Hug Hug

Весел Великден! newsm51

Желая ви лека и спокойна нощ. Hug Hug Hug

# 310
Снежка благодаря и на теб пожелавам същото HugБъди щастлива.Лека вечер. Simple Smile

# 311
Приятно пътуване на всички, които, ще пътуват.
Снежи мерси и да ти се връща.

# 312
# 313
Мили дами, тази вечер пътувам и няколко дни няма да съм с Вас Simple Smile
Пожелавам на всички, весел Великден, бъдете в хармония със себе си и с Бог! Нека той бди над Вас и семействата Ви и осветява пътя Ви!  Hug

# 314

Диди ,надявам се БГ Фемир да са по-спокойни? newsm78 newsm78 hahaha
[/quote]Венцислава  hahaha hahaha по мед и масло са благодаря че попита  Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт