Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да направи бившият, ако ме заплаши с полицията и съответните органи?
От кой адрес бившият съпруг трябва да вземе детето, ако в съдебното решение не е посочен адрес?
За какво служи изпълнителният лист за родителски права и пред кои институции би ми потрябвал?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да направи бившият, ако ме заплаши с полицията и съответните органи?
-
От кой адрес бившият съпруг трябва да вземе детето, ако в съдебното решение не е посочен адрес?
-
За какво служи изпълнителният лист за родителски права и пред кои институции би ми потрябвал?
-
Какви са тези бланкет жалби?
-
Какви права и задължения възникват, когато бащата признае детето?
,а той знае,че при 2 неплатени мога да предявя иск до прокурор.Въпроса ми е,може ли сега да направя нещо,когато влиза в страната ,още на границата да бъде предупреден или нещо от този вид да си изплати дължимото?
По принцип и аз съм на мнение,че детето трябва да контактува с двамата родители.НО!При мен нещата за много различни.Както много пъти вече съм разказвала тук,бащата до момента дори не е попитал как е детето,а какво да говорим да е дошъл да го види.Той човекът си живее живота в чужбина,тук си идва до колкото знам за около месец един път в годината...Убедена съм,че това дело е само ,за да ме тормози./Той всъщност не веднъж ми се е заканвал,че ще ме побърка./Та той сегашния режим нито един път не е спазил,а сега иска да го увеличи...Много ми е притеснено и се страхувам,че законът ще застане на негова страна...без значение как ще се отрази на детето...Моля ви,кажете наистина ли шанса да спечели делото той е толкова голям или все пак има начини да му отхвърлят иска