Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 348
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Eха, с Фотошоп вече всичко може да се направи! Simple Smile Като един верен фен на двойката, благодаря за този кадър, Теди! Simple Smile

Моля...само дето не е с Фотошоп Wink

Беше като нарицателно - а с коя програма е всъщност Simple Smile Страхотен подбор на лицата и позите им, като истински кадър е Simple Smile
Междудругото, в подкрепа на това, че сериалът все пак трябва да се завърти около Таня и Иванов, а не Таня и Пол се замислих, че е плакатът на филма, на който Ники Сотиров дори не фигурира.

# 256
Прекрасен колаж, Teddy_l4!
Чакаме я тази сцена в реално време Laughing, само се чудя кога ще я дочакаме - във втори или в трети сезон? newsm78

Това трябва да е продължението на сцената с репликата: "Иване, нека ти обясня...", нали?

# 257
Прекрасен колаж, Teddy_l4!
Чакаме я тази сцена в реално време Laughing, само се чудя кога ще я дочакаме - във втори или в трети сезон? newsm78

Това трябва да е продължението на сцената с репликата: "Иване, нека ти обясня...", нали?

Продължението:
" Да , обясни ми...имаме всичкото време на света!  Heart Eyes"

Тедиnewsm51  Чудесно е! 

# 258

Според мен Стоева не се страхува за себе си от Милото. Тя се е страхувала за
Пол преди 19 години, защото много добре познава Милото. И на базата на тези
свои познания, сега се страхува за Иванов, че дори и за Гончев. Затова се постара
набързо да изведе Мая от България. Случката с Мая, взрива на колата на
Иванов, отключиха желанието й да застреля Милото. А после и последващото желание
да го убие в болницата. Аз все още вярвам, че Милото е поставил взрива в колата на
Иванов. Правя аналогия между случката с колата на Пол, за която коментираха Таня и Пол.

lulu7, коментарът ти ме провокира да преосмисля някои неща от първи сезон и най-вече странностите  в поведението на  Таня спрямо Милото. С разкриване на част от тъмното му минало, нещата сякаш получават логично обяснение. Продължавам да мисля обаче, че все още не сме научили всичко за Милото. Трябва да очакваме още изненади от него.

С риск  да ви отегча, се връщам малко назад ...

В началото едва ли сме подозирали какво се крие зад фасадата на успешния тандем Таня-Милото. Оказва се, че той крие една опасна игра - между властна, но много уплашена жена и един мил, но „много опасен човек”. Таня прави опит да се отскубне от него - втори опит най-вероятно не е имало. Тя е загубила Пол и се е примирила, а заради сигурността и живота на Мая е трябвало да продължи играта. Все си мисля, че случката с Пол, не обяснява съвсем всичко – и самата Таня не беше много убедителна, когато се оправдаваше пред Мая. Със сигурност има нещо друго, но какво е то, ще видим...

До тук разбрахме, че Таня изобщо не вярва на Милото. Освен „опасен човек”, той е „изпечен лъжец” и манипулатор. Уж много държи на приятелството си с нея, но всъщност умело се възползва от позициите й. Той беше готов да смачка собствения си син,  само да не застраши добрите му отношения с Таня, която му е нужна за „Голдън гус”. Нещата наистина не са такива каквито изглеждат. Чудя се още с какво ще ни изненада това „приятелство”. Таня е постоянно нащрек и с право - Милото е ревнив и отмъстителен, потаен и непредвидим в действията си. Тя определено го заподозря за случая с Неделчев, а и за случая с взрива на колата. И нашите подозрения върху него остават, поне докато не се появят неоспорими доказателства. 

Ако участието на Милото в тези два инцидента не засяга пряко Таня, то насилието над Мая определено я засяга. Не мога да си спомня кой първи подхвърли идеята, че чрез тази история някой се опитва да ги скара с Милото. Не беше ли това подхвърлено точно от него? Ако е така, то следва да подозираме, че това може да е важен елемент от неговия сценарий. Уж нападението над двамата прокурори не обслужвало интересите му, но накрая се оказа, че точно тези инциденти направиха възможно делото да бъде дадено на Таня! И това ако не е късмет! Милото в крайна сметка искаше точно това.  Защото ако Таня държи най-много на Мая, то Милото държи най-много на този свой проект. Е, защо да не допуснем, че е играл твърдо именно, за да е напълно сигурен в резултата?

Иванов подхвърли на Таня версията, че нападението над Мая може да е работа на Милото. Той поддържаше тезата, че и взрива е негово дело. Ще видим дали наистина няма да се окаже прав. Той явно е добре подготвен по делото и е запознат с биографията и "почерка на Милото". По интересното е, че Таня  категорично отричаше, че нападението може да е дело на Милото. Нима е толкова  убедена в „приятелството” му или просто е вярвала, че той няма да посмее да прекрачи някои граници? От друга страна е възможно да го е подозирала от самото начало, но да не е искала Иванов да се намесва в тяхната игра.

Относно Иванов - още в самото начало тя отхвърли категорично идеята му  да бъдат един отбор и остана вярна на тази позиция до края. Не мога  да преценя доколко се е страхувала за него, във всеки случай винаги е щадила самолюбието му и никога не даде вид, че го подценява, че го покровителства или пази от Милото. Реално погледнато тя действаше сама, оставяйки му илюзията, че той движи нещата. А накрая, както можеше да се очаква, той рухна не толкова от разкритията си за нея,  колкото  от разочарованието и обидата, че всъщност тя никога не е разчитала истински на него.
Е, Иване, кой някога е казвал, че е лесно да бъдеш истински мъж до една силна жена. Свиквай! Hug

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 01:57 от simpatikonia

# 259
simpatikonia, много интересни мисли подхвърляш.

Права си, че като че ли Милото го изключихме от всякакво подозрение... явно е толкова "изпечен лъжец", че успява и нас да заблуди Simple Smile Така, както ни разкриват характера му, той наистина трябва да е способен на всяко едно от делата.
Само че пак липсва основната мотивация. Неделчев беше казал на Иванов, че е бил купен за делото. Тоест, на Милото не му е трябвало да го отстранява, той го е имал. Аз не се сещам по какъв начин това е спомогнало Таня да стане съдия по делото. Доколкото си спомням историята, наред с Неделчев, бяха си купили и съдия, но когато се появи Иванов той поиска отвод на въпросния съдия (който ние не знаем кой е) и тогава Милото реши, че трябва самата Таня да вземе случая, за да няма повече проблеми. Така че - Иванов, както знаем, му беше трън в очите, но няма причина поне от това, което знаем, да организира нападение над Неделчев. Отделно, че явно не знаеше, че Миро има брат близнак, който пък ние знаем, че беше физически извършител на нападението. За взрива на колата на Иванов е по-възможно да е негово дело. А за нападението над Мая и Тео пак ми липсва мотив - не виждам никаква причина да причинява това на Таня, нито пък да отстранява Мая newsm78 , а че е способен - явно е способен да го направи.

Почудих се дали наистина самият той лансира идеята, че някой се опитва да ги скара. Като че ли наистина той първи го спомена, но при всяко положение не беше в разговор с Таня.

И ... изобщо не ни отегчаваш Mr. Green (поне не мен ), на мен ми е приятно да се връщам и към миналите събития.  Като цяло наистина си дадох сметка, че Милото е несправделиво изключен от обвниненията, които се сипят дори върху такива кротки хорица като Юнал, но като че ли не мога да намеря мотив у него....

# 260
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че този, който лансира идеята за скарването беше треньорът им, когато ги събра заедно.

# 261
Според мен треньорът им е в дъното на всички интриги. Няколко пъти това беше загатнато, като

той се появяваше неочаквано бързо на горещи точки.

# 262
Според мен треньорът им е в дъното на всички интриги. Няколко пъти това беше загатнато, като

Винаги съм споделяла точно това!  Peace
 Не ми е никак чист и добронамерен Коцев . Сигурна съм ,че е по- изпечен лъжец и манипулатор от Милото. Тренерът в  комбина с Лука - за мен това са хората ,които създават голяма част от неприятностите. Все още нямам идея какъв им е мотива, обаче... То ,ако знаехме мотивите за всички събития, които се случиха,щяхме да знаем и отговорите на загадките.... Thinking
  Между другото Коцев пак изчезна някъде....какви ли ги върши...

Казвала съм и преди,но ще се повторя - изключвам Милото за нападението срещу Мая!  Naughty Спомняте си сцената ,когато Таня му каза за изнасилването . Беше истински  неприятно изненадан и много искрен в гнева си . Всъщност ,изля гнева си след като Таня си тръгна, беше сам, нямаше пред кого да играе театър. Затова му повярвах.

Това, че някой иска да  скара Таня и Милото , го обсъждаха точно на вечерята у Милото.
Коцев беше доста подозрителен тогава  . Направи се на загрижен , даде им съвети...и речта,която им дръпна , според мен ,беше ,за да отклони вниманието от себе си.
Мое мнение . Може и да не съм права..

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 14:38 от daniela.qnkova

# 263
Взривът на колата на Иванов беше от оная лудия дето искаше да го убие във ваната. И това си го призна още на 2ра серия след като го отвлече.

# 264

Права си, че като че ли Милото го изключихме от всякакво подозрение... явно е толкова "изпечен лъжец", че успява и нас да заблуди Simple Smile Така, както ни разкриват характера му, той наистина трябва да е способен на всяко едно от делата.

Това имах предвид и аз. Образът му в първи сезон определено успяваше да заблуди... Дори на моменти поведението на Таня към него и най-вече твърдото й намерение да свидетелства срещу него, дори и когато Роки отпадна от подозрение, ми се струваха нелогични. Все ми се струваше, че тя малко преувеличава в гнева си към него... А се оказва, че тя му е имала зъб отдавна. Не си спомням кой подхвърли идеята, че Таня само чака повод да се разправи с него - заради миналото, заради разрушения й живот, пък и този на Мая. Наистина Милото е главния виновник за проваления й живот.

Като цяло наистина си дадох сметка, че Милото е несправделиво изключен от обвниненията ...,
но като че ли не мога да намеря мотив у него....

Какъв е мотивът? Това май е главният въпрос тук и засега остава висящ newsm78
Както казваше и Неделчев  Laughing нужно е да се гледа по-мащабно. Има време до четвърти сезон да се изяснят нещата. Важното е, че историята продължава да интригува.  Peace

# 265
Взривът на колата на Иванов беше от оная лудия дето искаше да го убие във ваната. И това си го призна още на 2ра серия след като го отвлече.

Точно там е въпросът, че той не си го призна. Иван му каза - ти ми запали колата (или нещо от сорта, не си спомням как беше точно), но Чавдар не потвърди. Не отрече, но все пак и не потвърди. И точно заради това и аз си мисля, че не той я е подпалил в действителност!

Айде още нещо за феновете

# 266
Хубав колаж! Хубав, ама... чернобял Laughing

Айде, крайно време е нещо цветно да се случи с тия двамата симпатяги! Hug
А то, само скръб, въздишки и "Тишина...тишина..." (Милото много хубаво я пееше тая песен). Та  какво им го мислехме на тия двамата, пък какво стана.  ooooh!

Да се надяваме все пак Таня да избере за връщане в БГ въздушния транспорт, а не пристанищата... Щото вече съвсем ясно си представям как корабът й се влачи към БГ чааааааааак  до септември ...
и до трети сезон.  Някой преди мен вече сподели подобна идея ...  newsm78

# 267

Винаги съм споделяла точно това!  Peace
 Не ми е никак чист и добронамерен Коцев . Сигурна съм ,че е по- изпечен лъжец и манипулатор от Милото. Тренерът в  комбина с Лука - за мен това са хората ,които създават голяма част от неприятностите. Все още нямам идея какъв им е мотива, обаче... То ,ако знаехме мотивите за всички събития, които се случиха,щяхме да знаем и отговорите на загадките.... Thinking
  Между другото Коцев пак изчезна някъде....какви ли ги върши...

Казвала съм и преди,но ще се повторя - изключвам Милото за нападението срещу Мая!  Naughty Спомняте си сцената ,когато Таня му каза за изнасилването . Беше истински  неприятно изненадан и много искрен в гнева си . Всъщност ,изля гнева си след като Таня си тръгна, беше сам, нямаше пред кого да играе театър. Затова му повярвах.

Това, че някой иска да  скара Таня и Милото , го обсъждаха точно на вечерята у Милото.
Коцев беше доста подозрителен тогава  . Направи се на загрижен , даде им съвети...и речта,която им дръпна , според мен ,беше ,за да отклони вниманието от себе си.
Мое мнение . Може и да не съм права..

Някак много съмнителна беше тази реч, права си, за тоя тренера тепърва ще се дава информация за миналото му.
А иначе съм абсолютно сигурна че Милото няма да навреди на Таня, той я обича.

# 268
Супер са ми смешни как всички преследвани от коли бягат в права линия вместо да кривнат, като че ли могат да надбягат 50-60 коня  ooooh! Whistling

# 269
Супер са ми смешни как всички преследвани от коли бягат в права линия вместо да кривнат, като че ли могат да надбягат 50-60 коня  ooooh! Whistling

И аз това си мисля Laughing . И то в подземен гараж, дето правиш два пъти бързо на дясно и ще те хванат с кола, ама друг път Crazy

Общи условия

Активация на акаунт