Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 349
  • 726
  •   1
Отговори
# 240

- просто за сценария беше необходимо Иванов да прозре нейния проблем, без много обяснения как Simple Smile

Това наистина звучи най-правдоподобно - може и никога да не разберем защо точно така е станало hahaha

От друга страна е възможно всички предположения да се окажат верни. Мисля си, че може Иванов изобщо да не е фиксиран към Милото. Виждаме, че е типично в негов стил да влага всичко в едно разследване newsm78 Поне историята с момиченцето показва това.
Трябва да признаем обаче, че не всички обекти на разследване са му еднакво мили hahaha
Ще ми бъде интересно да видя как ще продължи неговото разследване... То е ясно, че ще се проточи в трети сезон, но поне да започне. Peace

# 241
Според мен Стоева не се страхува за себе си от Милото. Тя се е страхувала за
Пол преди 19 години, защото много добре познава Милото. И на базата на тези
свои познания, сега се страхува за Иванов, че дори и за Гончев. Затова се постара
набързо да изведе Мая от България. Случката с Мая, взрива на колата на
Иванов, отключиха желанието й да застреля Милото. А после и последващото желание
да го убие в болницата. Аз все още вярвам, че Милото е поставил взрива в колата на
Иванов. Правя аналогия между случката с колата на Пол, за която коментираха Таня и Пол.

Lulu25, много ми допадат твоите три твърдения, които обясняват поведението на Иванов
спрямо Таня.

# 242
На мен ми е странно следното: Гончев беше започнал да предава Таня
пред Милото. След като тя го хвана в лъжа, Гончев се опита да убие Милото.
Гончев не играе изобщо честно и според мен може да бъде по- опасен
от Милото. Защо? Защото според мен той е непредвидим в действията си.
Само Стоева може да го изкара наяве. Тя хубаво го беше притиснала и го
изгони от дома си, но после защо го прие? Сега Гончев пак не е в добра
позиция. Според мен разследването на Иванов трябва да започне от Роки
и Гончев. Слав/Миро по някакъв начин трябва да притисне Гончев. Гончев
не бива да бъде подценяван.

# 243
Сега да сме спокойни ли, че ще пуснат целия сезон? Или да живеем в
очакване седмица за седмица?

# 244
http://gospodari.com/news/media/3226a2c

Доколкото разбирам от няколко изказвания на Маги бтв-то нямат право да свалят сериала, ако той не е съгласен, за което пък сме убедени, че той не е. Единственото което ме притеснява е, дали ще мога да си намирам епизодчетата, че да си правя клипове....ама вярвам все от някъде ще изтичат.

# 245
На мен ми е странно следното: Гончев беше започнал да предава Таня
пред Милото.

До колкото си спомням, Гончев беше започнал двойна игра с Милото и Таня по нареждане на Таня.
Идеята беше Гончев да слухти около Милото и ако Роки е виновен за нападането на Мая, Гончев да разбере и да каже на Таня. Thinking Ама дали така е било, не съм сигурна, с такова впечатление останах.

# 246
http://gospodari.com/news/media/3226a2c
Доколкото разбирам от няколко изказвания на Маги бтв-то нямат право да свалят сериала, ако той не е съгласен, за което пък сме убедени, че той не е. Единственото което ме притеснява е, дали ще мога да си намирам епизодчетата, че да си правя клипове....ама вярвам все от някъде ще изтичат.

Teddy14, благодаря за статията.   bouquet Така съм една идея по- спокойна.
Вдъхновявам се и от подписа ти! Скоро попаднах на снимка в net- a на Симеон Лютаков
с по- дълга коса. Изглеждаше чаровно.

# 247
Здравейте!  Hug

Не смея да се включа ,да не издам нещо от още неизлъчените серии,но като чета коментарите ви...то ,май ,не остана човек дето не ги е гледал newsm78 newsm78...... Ако всички са ги гледали...ами да си ги коментираме открито  Rolling Eyes Аз ги изгледах наведнъж почти и вече се обърквам кое в коя от сериите точно се случи и затова си мълча... smile3505

Гледам коментирали сте Аги ...Задавам си  въпроса: защо Аги реши да се върне в България точно сега? След толкова години в Америка,баш сега, когато Васко я намери , тя реши да се върне сама Дали , защото искаше да се отдалечи ,за  да си събере мислите (можеше и някъде в Щатите да го направи, да не бие пътя до България) или с друга цел..." Имам една работа да свърша там" беше казала веднъж на Юнал  newsm78 ....Дали си беше намислила да търси въпросния офицер -тогава можеше да го обсъди с Васко,да търсят възмездие двамата. Срещата с Лука в ресторанта беше съвсем случайна. Реши да се върне , за да види какво се случва в България сега и да вземе решение дали да се върне с Васко? Thinking
 Или ,както Lulu25,предположи за Иванов преди няколко поста -  защото  сценаристите са решили, че е време  да се разкрие историята с офицера, който ги е разпитвал и изпратиха Аги случайно да го срещне в онзи ресторант...

За добро или за лошо Мая разбра по този начин,че Пол й е баща? За мен реакцията й беше абсолютно адекватна.  Как би реагирала, ако й го  бяха съобщили по време на вечерята?

Ами, не мисля,че би реагирала по- различно...За нея пак щеше да е шок,пак щеше да се чувства излъгана, предадена, безкрайно разочарована от майка си и засрамена от любовта си към Пол.
Харесва ми играта на Боряна в тези епизоди. Много добре пресъздава чувствата,които вълнуват героинята й. Peace

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 16:17 от daniela.qnkova

# 248
Може и да греша, но си мисля, че сюжета с разкриването на миналото на Аги и Васко е за да се завърши линията а Ачо Георгиев. Предполагам, че Лука ще получи някой инфаркт или нещо друго, когато Светлана му каже и с това ще приключи участието му.

# 249
Може и да греша, но си мисля, че сюжета с разкриването на миналото на Аги и Васко е за да се завърши линията а Ачо Георгиев. Предполагам, че Лука ще получи някой инфаркт или нещо друго, когато Светлана му каже и с това ще приключи участието му.

pticasprujina,  Лука Карлов остава в сериала . Ролята ще се изпълнява от Илия Раев- бащата на Алекс Раева

# 250
Аги не знаеше, че Васко е жив, докато не го видя в НЙ. Тя искаше да посети
Българя. Беше споменала на Юнал да предприемат пътуване заедно. Този
разговор се състоя още в началото на първи сезон. Считам, че сега Аги пред-
прие пътуването, за да остане насаме с мислите си. Но ето , че попадна на следа. Wink
Аз съм от потребителите, които не гледат филма през VOYO. Спазвам традицията
в неделя.

# 251
За феновете

# 252
Eха, с Фотошоп вече всичко може да се направи! Simple Smile Като един верен фен на двойката, благодаря за този кадър, Теди! Simple Smile

Странно наистина за Аги - според мен не се върна, за да търси капитана; въобще и не се беше сещала за него преди да чуе гласа му. Да остане насаме с мислите си - чак до България ли трябваше да бие път? Да видим дали ще й измислят подходящо обяснение. Щом се спомена, че имала някаква работа в България, следва да видим и каква е.

Във voyo има ли трейлър за следващите епизоди, някой видял ли е?

# 253
Eха, с Фотошоп вече всичко може да се направи! Simple Smile Като един верен фен на двойката, благодаря за този кадър, Теди! Simple Smile

Моля...само дето не е с Фотошоп Wink

# 254

pticasprujina,  Лука Карлов остава в сериала . Ролята ще се изпълнява от Илия Раев- бащата на Алекс Раева
Ааа, ясно. Не го знаех това.

Общи условия

Активация на акаунт