Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 44 901
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Коцев най- вероятно няма чувства и към Стоева и Милото, въпреки
че те са имали респект към него. Затова сега не се съобразява с тех-
ните настроения, а гледа само своите интереси. На мен все още ми е
интересно да разбера, какво свързва Коцев и Пол. Не е само факта, че
са българи. Според мен има още нещо недоизказано. Вероятно ще се
разбере чак в трети сезон.
Lulu25, хареса ми намекът ти, че Таня и Милото в края на сезона,
могат да завършат помежду си с две димящи дула. Вижда ми се напълно
реална. Не са показвали Милото да се упражнява в стрелба, но той е един
многостранно развит човек Grinning.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 15:39 от lulu7

# 646
lulu7, Коцев към никого май няма чувства, дори и към стария му приятел Лука - когато човекът получи инфаркт Коцев само чакаше възможност да го попита къде е плана за трасето, без да го е грижа дали е добре. Доста безчувствен ни го показаха Коцев. И на мен ми е интересно какво точно свързва Коцев и Пол и подозирам, че и там има някоя историйка, ама дето викаш ще разберем май в следващия сезон. Също така не стана ясно и как Коцев узна, че Лука получи инфаркт, та така бързо дотърча в болницата и беше там преди дори Стефанакови. Много важни икономически интереси движат играта на Коцев, а и на Лука. Да видим каква ще излезе тя накрая и кои им помагат да осъществят плана. А, и разбира се, защо Милото и Таня са толкова голяма пречка.

# 647
Распутин също не е за пренебрегване, ако и страстта му към Избата
да не ми е обяснима. Сещам се само за едно- стремеж да дърпа конците.
Но това е и желанието на Милото. Да кажем, че двамата са от един отбор.

# 648
Току що гледах Калин Сърменов в "Часът на мама" и това, което издаде за развитието на сериала е, че отношенията му с Таня много ще се изострят, а също така ще има развитие в отношенията на техните деца. Не че каза нещо, което не знаем или не предполагаме, но реших да го споделя.

# 649
това, което издаде за развитието на сериала е, че отношенията му с Таня много ще се изострят, а също така ще има развитие в отношенията на техните деца. Не че каза нещо, което не знаем или не предполагаме, но реших да го споделя.

Ще се изострят и още как... Танчето както е напушена от НЙ, направо ще му налети и на Милото и хич няма да го щади... Тях двамата не мога да ги разбера - уж се усещат, че някой иска да ги скара, пък продължават да се настройват един срещу друг. Нещата при тях са май по-сложни, отколкото предполагаме.  А иначе двамата ги предпочитам повече скарани, отколкото комбина... Надявам се Танчето да се откъсне най-после от влиянието на Милото и да почне свой отделен живот (със симпатяга в подходящо настроение, обаче Naughty).

Ще се радвам много и на някакво развитие в отношенията между Мая и Роки... А Роки вече бележи доста точки в актив ...
Скрит текст:
Като го гледам как смело върти четката, залагам си главата, че милият му татко  някога е бил бояджия  hahaha

# 650
...  Коцев към никого май няма чувства, дори и към стария му приятел Лука ...

Много важни икономически интереси движат играта на Коцев, а и на Лука. Да видим каква ще излезе тя накрая и кои им помагат да осъществят плана. А, и разбира се, защо Милото и Таня са толкова голяма пречка.

Честно казано колкото и зъл да е Коцев, все още не мога да допусна, че той може да направи това с дъщерята на Таня Стоева... Като си спомня как разглеждаше детските й снимки в албумчето... Не мога да повярвам. Дали пък Милото няма да се окаже прав като каза, че
Скрит текст:
"който е направил това на Таня трябва или да е много луд или не я позва добре", защото тя ще обърне земята и няма да се примири докато не му отмъсти. Т.е Милото направи заключение, че който и да е, той едва ли може да е от най-близкия й кръг хора - т.е Милото или Коцев (които я познават добре). Това обаче не изключва тези хора от подозрение. Първо, защото на Милото нямаме никакави основания да му вярваме, особено пък когато дава акъл на противника си Laughing. Видяхме, че Милото умело заблуждава Иванов. Който и да го е направил, то за него е било много важно да й отмъсти или да направи така, че тя да погне Милото... Защо тогава Милото е толкова настроен срещу Таня? Нямам отговор на тоя въпрос. Двете престъпления, които се нищят вече два сезона имат още много недоизяснени неща. Все още не знаем какъв е истинския мотив, но пък знаем, че целта и на двете престъпления е да се натопи Роки... И кога най-после ще разкрият коя е майка му? Чакаме Таня да се върне, че тя беше обещала да му разкаже за майка му  (може би в трети сезон?) Laughing

Сещам се и още нещо, което може да стои зад всичко това - някой, който е решил да отмъщава на Коцев - чрез неговите "деца" - Таня и Милото newsm78 Засега се сещам само, че Распутин спомена нещо от сорта, че човек плаща за грешките си чрез децата си...

# 651
http://www.youtube.com/watch?v=5yyfuPsAKV4&feature=youtu.be ето промо за следващите епизоди може би е най-доброто за този сезон  Simple Smile

# 652
http://www.youtube.com/watch?v=5yyfuPsAKV4&feature=youtu.be ето промо за следващите епизоди може би е най-доброто за този сезон  Simple Smile

Ехееее....стой та гледай!!!

# 653
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Леле Милото какво посрещане е устроил на Танчето, горката дали изобщо ще го преживее. Много зле изглеждат нещата.

# 654
Брр, промото е " Да настръхнеш" -
Скрит текст:
въпреки че отново предполагам, че Милото просто заплашва Таня, а не се кани да я удуши. Кефи ме тоя Слав, има уникални реакции  Laughing Колкото и сериозно да изглежда, не мога да се захиля на коментара му. Ако Милото доведе видимите си намерения поне донякъде, мисля, че можем да дадем отговора на въпроса на taxidy за тъжното нещо, което се случва между Милото и Таня. Кой ли ще я спаси?! Като че ли не се забелязва наоколо принца на белия кон, който напоследък е яхнал черния кон?
Да се надяваме, че обещаващият трейлър ще доведе до още по-добри епизоди - че нямат време, трябва да действат доста активно, ако искат нещо да се случи в този сезон.

Мая и Роки доста подготвиха пейзажа, за да е подходящо да се посъберат... а и Роки много актив натрупа тоя сезон. Не мисля, че има и едно нещо, което да можем да кажем против него.

Междудругото, днес пресякох улицата заедно с Пенко Господинов. Погледнах, видях позната физиономия и а-ха да поздравя, като се сетих кой е всъщност Mr. Green Пак беше дегизиран с каскет ала Гончев-инкогнито, само перуката му липсваше Simple Smile

# 655
  • Ню Йорк
Брр, промото е " Да настръхнеш" -
Скрит текст:
въпреки че отново предполагам, че Милото просто заплашва Таня, а не се кани да я удуши. Ако доведе видимите си намерения поне донякъде, мисля, че можем да дадем отговора на въпроса на taxidy за тъжното нещо, което се случва между Милото и Таня.[ Кой ли ще я спаси?! Като че ли не се забелязва наоколо принца на белия кон, който напоследък е яхнал черния кон?
Да се надяваме, че обещаващият трейлър ще доведе до още по-добри епизоди - че нямат време, трябва да действат доста активно, ако искат нещо да се случи в този сезон.

Мая и Роки доста подготвиха пейзажа, за да е подходящо да се посъберат... а и Роки много актив натрупа тоя сезон. Не мисля, че има и едно нещо, което да можем да кажем против него.

Междудругото, днес пресякох улицата заедно с Пенко Господинов. Погледнах, видях позната физиономия и а-ха да поздравя, като се сетих кой е всъщност Mr. Green Пак беше дегизиран с каскет ала Гончев-инкогнито, само перуката му липсваше Simple Smile
Скрит текст:
То е ясно че Гончев ще я спаси. Няма кой друг, а и някъде беше споменато преди доста време, че той ще е човека на който Таня ще се опре.

# 656
  • Манчестър
На мен пък ми се върти пъклената мисъл в главата,че Таня е майка на Роки....но по неведоми причини това  е нещо което не трябва да се разкрива.

# 657
На мен пък ми се върти пъклената мисъл в главата,че Таня е майка на Роки....но по неведоми причини това  е нещо което не трябва да се разкрива.
Няколко пъти го допускахме, но основният мотив срещу това е, че не би гледала толкова спокойно на отношенията между Мая и Роки в такъв случай.

Скрит текст:
То е ясно че Гончев ще я спаси. Няма кой друг, а и някъде беше споменато преди доста време, че той ще е човека на който Таня ще се опре.
Така де, права си. Изглежда, че най-невероятната и най-жълтата информация, която изскочи от нищото между сезоните, ще се окаже вярна, за разлика от купища други, включително някои от твърденията на Маги Халваджиян в интервюто му за не помня къде.

# 658
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: Ave в Пет., 11 Май 2012, 23:56
На мен пък ми се върти пъклената мисъл в главата,че Таня е майка на Роки....но по неведоми причини това  е нещо което не трябва да се разкрива.
Няколко пъти го допускахме, но основният мотив срещу това е, че не би гледала толкова спокойно на отношенията между Мая и Роки в такъв случай.

Не ми се вярва, ако е така ще се обърне на латиноамерикански филм, по скоро Таня знае коя е майка му и какво се е случило с нея.

Цитат
Така де, права си. Изглежда, че най-невероятната и най-жълтата информация, която изскочи от нищото между сезоните, ще се окаже вярна, за разлика от купища други, включително някои от твърденията на Маги Халваджиян в интервюто му за не помня къде.

Те бяха писали и, че Таня ще целуне Гончев. По скоро виждам как Гончев целува Таня и като резултат от това ще последва един много здрав бой, който Гончев отнася от Таня, или пък може и да не се случи това, зависи какво и е изгодно в момента, може и да реши да използва неговата слабост.

Скрит текст:
Не вярвам Милото да направи нещо на Таня, най - много сериозно да я заплаши, нали знаете какви са трейлърите, доста подвеждащи. Освен това, той я взема от летището съвсем официално пред много свидетели, няма как да и направи нещо или да я затрие. както той сам каза, иска да сравни нейната версия и тази на Гончев за случващото се

# 659

И не го ли поздрави? newsm78 HugИиии,що не бях аз Mr. Green....Любимец ми е той.... Peace

Промото е супер.

Общи условия

Активация на акаунт