Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 285
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Освен във войо някъде другаде качват ли сериите ?  Thinking

В  youtube.com , но ги бяха свалили ...
във Vbox7 , http://data-bg.org/ 

# 286
На мен снощи Стефанакова ми въздейства повече от Таня и Мая.
За какво бяха тези истерии и крясъци не проумях.

# 287
  • В най - голямото село
Супер са ми смешни как всички преследвани от коли бягат в права линия вместо да кривнат, като че ли могат да надбягат 50-60 коня  ooooh! Whistling
И аз това се питах докато гледах  Laughing

# 288
Казах го в преден пост, но сега след вчерашните серии още повече държа на казаното си, че Ваня Цветкова много преиграва, въобще няма разлика в играта и от "Комбина" и "Адио Рио". Мая започва да се справя все по добре, даже в сцената с Ваня Цветкова тя се справи значително по правдоподобно от екранната си родителка.

За два персонажа съм сигурна, че ще научаваме все по неприятни неща, тренера и Натали, така че да не се чудим защо Таня Стоева изгони втората.

# 289
Много ми хареса репликата на Милото, че бодигардовете му били наети по програма за заетост, като социално слаби  Joy

Ваня Цветкова за мен пък не преигра - образът на Таня Стоева е достатъчно истеричен, за да реагира точно по този начин в тази ситуация. Мая на моменти ми беше леко нереалистична, но като цяло и тя беше много добре. Дали преиграват според мен зависи от това доколко голяма възприемаме, че е драмата им.
А Стефанакова беше много въздействаща.

Снощи прехвърлих следващите епизоди, но не съм ги гледала засега. Някакви отзиви дали си заслужават предварителното гледане? Simple Smile

# 290
Моите впечатления:
За два часа филм: единственото развитие беше около Лука Карлов - Стафанакова - Васил - Аги.
Историята Пол - Мая - Таня ... много разтеглена. А и крясъците за подсилване ми идват в повече.
Стефанакова пред огледалото беше много по-въздействаща.
Милото ми омръзна да го гледам хрипащ с болничен халат.
Иванов го забравиха вече.
И още колко други неща изпаднаха от дневния ред ....

# 291
Много драматизъм имаше в сериите. Харесаха ми определено. Ваня
Цветкова се справи блестящо, както и Биляна Братоева. Ники Сотиров
също. Не можеше Стоева да реагира по друг начин и го изигра перфектно.
Мая прекалява с отношението към майка си, но това е друга тема. Ще видим
какъв разговор ще проведе с баща си. На екрана ми харесаха заедно Пол и
Таня. Показаха нещо красиво. Знам, че Иванов е отреден за бъдещето на Таня,
но сега това, което се случва между Пол и Таня ми харесва.
Lulu25, мен също ме впечатли изказването на  hahahaМилото, за служителите по
програма за социялно слаби. Просто перфектно!
Още в самото начало на сериала, подозирам Милото в нечестна игра спрямо Стоева. Може би,
защото харесвам повече нея от него. Не не е само това! Grinning Зад сладурестето поведение на Милото,
се крие не толкова сладък човек. Тази "обратна страна на Луната" е виждала и познава Таня
Стоева. Затова на Стоева й е трудно, но все пак е приела играта, заради Мая, в никакъв случай
заради себе си. Спомнете си как Милото предупреди Атила Желязков да не се подиграва с Кети.
"Харесвате ли розите? А искате ли да ги гледате как растат отдолу нагоре, завинаги? "
Не претендирам, че това е точната реплика, но смисълът е ясен. Така, че това е Милото То.
Стефанакова ми хареса много, както и Аги. Поздравявам Аги за това, че намери кураж да каже
истината на Стефанакова.

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 11:41 от lulu7

# 292
Снощи се притесних като казаха по btv на новините, че Маги е отзован от
журито на България търси талант. Това надявам се не заплашва и сериала! Wink

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 12:09 от lulu7

# 293
А новото промо някой засичал ли е?

# 294
Милото обича Таня Стоева, но в момента в който е разбрал за съперника си
и бременността на Стоева, мисля че нещо в него се е пречупило. Той иска да
владее положението, но не мисля, че любовта му е онази същата, която е била
преди 19 години. Таня Стоева му е отказала предложение за женитба. Според
мен той не е преглътнал този "горчив хап". Може би никога няма да го преглътне.
Милото също се страхува да не загуби Таня и може би заради това я е заплашил.
Той е имал нужда да бъде сигурен, че тя няма да избяга с Пол/Павел.
Възможно е и Кирил Коцев да е наясно с тези чувства на Милото и да се възползва
години наред от тях.
Стоева вече 19 години се старае да играе по правилата, но си мисля, че нейната главна
мисъл е как да предаде Милото срещу неоспорими доказателства.  Затова се е съгласила
да имат общ бизнес. За да може един ден да застане срещу Милото, но с неоспорими
доказателства. Това е нейната борба и останалата част е Мая. Сега да видим кой ще й помог-
не. Пол или Иванов? А може би и двамата? Или Распутин?
Хареса ми сравнението, което се използва за Гончев- влечуго. Знам, че П.Господинов има почитателки
във форума, но героят е такъв. А Симо как го хвана натясно със незнанието на правилата за
международно право! Да му мислят студентите по право.  Simple Smile
Гончев се обади на Таня и пак започнаха объркванията. Този мъж няма последователност в ходовете
си. Точно той ме приетснява повече. Милото е ясен- Кажеш ли още нещо, ще ти е за последен път.
Такава му е философията.
Аз вярвам, че Милото е виновен за изнасилването на Мая и взрива в колата на Иванов. В случая
съвпада с мнението на Иванов.
Дано само не ни лишат от филма.

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 12:17 от lulu7

# 295
Lulu 7 - Моля те, много ми е важно, на колко години си?

Какви са тези разсъждения? За какви нормални реакции говорим? Само човек без никакъв житейски опит може да го каже. Таня Стоева се очертава още от първи сезон като истерик. Преиграва в 90% от сцените. Вкарва повече от колкото се налага от ситуацията.

Не може ти да лъжеш 20 години дъщеря си и накрая изведнъж от нищото да започнеш да се тръшкаш. Не може никога в главата ти да не ти е хрумвало, че рано или късно тя ще разбере за баща си.

Нелепицата започна от там, че Таня ще изпрати дъщеря си в Америка и тя ще се нацепи направо при баща си.

Какво стана със страха на Таня, Мая да се върне в България. Нали беше много опасно? Снощи изведнъж й каза, че искала да се прибере и да си завърши ученето! ХАХА ами защо тогава я прати там? А-ха - за да срещне баща си. Като гледам Таня е много богата, ами какъв е проблема детето й да учи в САЩ?

Нелепо е този човек да изпитва бащински чувства към нея, това не е реалистично хора! Всеки който е виждал или преживявал среща между родител и дете без да са имали досег един до друг, ще ви каже, че нямата такова нещо! Бащинското чувство се създава с времето. Виж при майката е по-различно.

Милото - този човек изобщо не знаят какво да го правят. Някой има ли идея защо трябва да ми е интересно всичко това с политиците и ала бала. Вече 15 епизода само се лендзи. Прекалено е. Наистина никакъв сюжет около него.

ИВАНОВ??? Моля ви, къде изчезна Иванов? Той не беше ли основен персонаж - главен герой? Роки и наркоманчето - пак изчезнаха!

Гончев - след цели 20 и няколко епизода, се сети за камериерката.

Толкова влачиха тая драма с Аги и накрая всичко се изплю в един телефонен разговор!
А нейната история беше... идва в България, сяда в ресторант и бам точно се нахендря на Лука. Избира си тооочно неговата дъщеря да разследва!

Е хора прекалено е, това е липса на всякакво въображение и опит! Аз мога да го измисля по-добре!

# 296
Мисля, че със сигурност не знае за срещата на Симеон и Гончев, иначе и двамата щяха да са мъртви Laughing Mr. Green

И аз така си помислих Simple Smile Но каква полза има адвокатът, за да помага на Гончев? Едва ли е само защото не се занимава с трупове (нещо такова каза)
Няма полза. Познават се от университета , тогава адвоката е бил асистент,
но там хонорарите не са , като при Милото !
Интересно ще ми е - кого ще избере Аги - Юнал или Васил ? Или може би никой .........

# 297
Някой гледа ли вече новите 16 и 17 епизоди във voyo, за да каже какво се случва в тях

# 298
KoseBoso,  Peace
Гледам филма, харесва ми.
Но в много моменти взе да издиша.
Наистина май не знаят как, кога и какво да се случи.
В един епизод (първия) ни затрупаха със събития. И после ... застой.
Аз не виждам драматизма, тръпката в очакване на следващия епизод.
А да не започвам темата за медицинската сестра  Thinking Тази тема с малцинствата нито тук, нито в "Стъклен дом" среща подкрепа в мое лице.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт