Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 264
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Simpatikonia, изгледах клипчето. Много силни моменти са и двата.
Как се предават толкова силни емоции? Само по този начин. Харесах и
Биляна Братоева и Ваня Цветкова.
Сега за Ваня не е безопасно да се прибере в България. По- добре е да си
стои в НЙ и да оправи отношенията с Мая и правния въпрос със Избата.
Доколкото се сещам и Боян е загазил с привикването му в полицията.

# 361
  • навсякъде
На който не му се чака до неделя за новите епизоди на сериалчето - ето ви ги 16 и 17 епизоди Wink

http://depositfiles.com/files/wx98y209z - 16 еп.
http://depositfiles.com/files/vkn9qda98 - 17 еп.
Не схащам нещо  newsm78  как става номера?

# 362
Понеже аз подхвърлих темата кой какво е могъл да изиграе, съм решила да я довърша. Това е лично мое мнение, на човек който обича театъра и киното, мнение на един любител без да се приемам на сериозно.
 1.Започвам с това никой не можеше да изиграе ролята на Милото освен Калин, в този смисъл той според мен е незаменим, той сам си направи ролята и работи много сериозно върху образа си, дали е професионалист или тази роля му приляга не знам, но е перфектен.
 2. Ролята на Таня знаем, знаем че е писана за нея, тя не можа да прескочи истеричния си тип от други стари роли, с една дума не се разви, бг направи реверанс към нея, но тя не оправда доверието. Тази роля можеше да се изиграе с по голяма дълбочина, с по голяма обраност, а иначе според мен ролята е благодатна просто Ваня Цветкова си знае нейното. Дето се вика на село "Едно си баба знае, едно си баба бае"
 3. Ролята на Иванов можеше да изпълни Христо Шопов и то не по зле от Иванов, въпреки че аз харесвам изпълнение на Лютаков.
 4. Добър е Ачо, ако не беше станало най лошото щях да кажа че няма кой, но сега виждам че Раев достойно ще го замести.
 5. Тео за млад актьор също си е много на място, има нещо много естествено в играта му.
 6. Последно ще завърша с Гончев, чудесен образ вярвам му.

Завършвам с това, че без да съм критерий казвам на кой повярвах и на кой не.

# 363
http://www.serialbg.com/седем-часа-разлика-сезон-2---епизод-17-644.html
http://www.serialbg.com/седем-часа-разлика-сезон-2---епизод-16-642.html

Това са новите серии.

# 364
  • Разпиляна във въображението
Не може да си представите някой друг да изиграе ролята на когото и да е, защото сте свикнали. Нормално е. Това е излишен въпрос.

# 365
doraraikov интересно ми е  мнението ти. За Калин, Гончев и Ачо съм категорично съгласна. Виж за В. Цветкова не мога да се съглася. При това искам да добавя, че тя никога не е била сред най-любимите ми БГ актриси. Но играе мнооого силно в сериала, е,добре , дори и да има няколко момента на преиграване, те не могат да развалят общото ми впечатление на една блестяща Ваня. Отделно от това й се възхищавам на това как изглежда , а е над 50 и не е живяла много лек живот в САЩ сама със сина си. За Тео - на мен пък така и не може да ми въздейства това момче, но да кажем, че още няма актьорски опит, дано са се развие по-нататък. Другите млади - Роки и Явор, са просто страхотни. Към чудесните изпълнения не мога да не добавя М. Кръстев и Юри Ангелов. А за Иванов - Лютаков е много добър в ролята си, Христо Шопов, въпреки че го харесвам,  не е за нея, по мое мнение. 

# 366
doraraikov интересно ми е  мнението ти. За Калин, Гончев и Ачо съм категорично съгласна. Виж за В. Цветкова не мога да се съглася. При това искам да добавя, че тя никога не е била сред най-любимите ми БГ актриси. Но играе мнооого силно в сериала, е,добре , дори и да има няколко момента на преиграване, те не могат да развалят общото ми впечатление на една блестяща Ваня. Отделно от това й се възхищавам на това как изглежда , а е над 50 и не е живяла много лек живот в САЩ сама със сина си. За Тео - на мен пък така и не може да ми въздейства това момче, но да кажем, че още няма актьорски опит, дано са се развие по-нататък. Другите млади - Роки и Явор, са просто страхотни. Към чудесните изпълнения не мога да не добавя М. Кръстев и Юри Ангелов. А за Иванов - Лютаков е много добър в ролята си, Христо Шопов, въпреки че го харесвам,  не е за нея, по мое мнение.  
Абсолютно вярно. На мен Ваня Цветкова ми е от любимите актриси. Харесвам я и като игра,
и външен вид. За своите 50+, изглежда перфектно. Както се разбра животът й в САЩ е
бил труден. Въпреки това изглежда чудесно! Тя и в живота си е силен човек, затова й е
отредено да изиграе Таня Стоева. Сама се е грижила за детето си. Харесвам Лютаков като
Иванов, Малин Кръстев като Боян. Всички актьори заети в сериала, заслужават похвала,
защото се стараят. Всъщност защо се води този разговор за подмяна на актьорски състав?
Да не би смяната на Маги, автоматично да повлече смяна на актьори? Само това не! BTV ще
станат жалки, ако го сторят!

# 367
Lulu7, Съгласна съм с мнението ти за Ваня Цветкова- тя е една изключителна жена!
А относно въпроса ти, не мисля, че бика сменили когото и да е  Wink

# 368
# 369
Не ми се вярва да е така, защото тогава трябва да махнат Мария и Алекс като водещи на "България търси талант"  Thinking

# 370
Teddy 14, прочетох статията. Жалко, дано не отстранят Малин Кръстев, въпреки всичката
тази история. Един хубав сериал и образно казано, вече започват да го "разпъват на кръст".
Отстранят ли Кръстев, един по един ще сменят и останалите. Филмът няма да е същия и т.н.
Една продукция, за да се гледа е важен замисъла от една страна и от друга, участието и играта
на актьорския състав. А този състав се справя чудесно!

# 371
И аз някъде попаднах на инфото за Малин Кръстев. Би било безумно. На мен страшно ми се издигна в очите той като актьор в ролята на Боян. Да смениш човек от журито на забавно предаване, е едно. Да смениш актьор във филм е съвсем друго и ако БТВ го направят, ще допуснат голяма грешка.
Много жалко. Надявах се, че затишието означава, че са се разбрали. За съжаление, явно конфликтът не само не е отминал, но се е задълбочил. Дори и да продължат работата по сериала, няма начин да не им въздейства този конфликт....  Sad

# 372
  • Ню Йорк
Ауууу не и Малин Кръстев. Много ми е любим героя му, чудесно се справя с тази роля.

Иначе за 16 и 17 епизод какво да кажа. Малко мудно ми минаха, очаквах повече.
Скрит текст:
Иван така почна да накисва Таня, че за събиране и дума не може да става. Аз залагам, че Иван ще играе комбина с Милото.
Струва ми се че Аги ще избере Васко, горкия бай Юнал пак си остана сам.

Ей тоя Явор ми е много тегав. Знам че му е такъв образа ама само като го гледам и се изнервям.

# 373
Аз аз първи път изгледах и двете серии,бяха ми интересни

# 374
Ако Аги избере Васко,бай Юнал може да се ожени фиктивно за Краси и да стане попечител на детенцето й. Или пък Пол и Натали да го осиновят.
Сигурно разсъждавам доста лаишки,но до смяна на актьори не се ли прибягва само в супер краен случай,както стана нещастието с Ачо Георгиев? В смисъл,как ще се намерят заместници,които физически дотолкова да приличат на титулярите,че замяната да не личи чак толкова?Казвам това,защото тук се заговори за махането и на Малин от сериала. Ако наистина искат да го отстранят,не би ли било по-логично да го "убият" и така да не се налага да му се търси заместник. Много олекват иначе. По-горе някой каза,че член на жури се заменя по-лесно от актьор във филм. Подкрепям напълно.
И накрая-само на мен ли ми се струва,че Ники Сотиров е малко изкуствен и прекалява с жестовете? За останалите-адмирации! Дори Бони ми харесва-някаква такава земна и естествена ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт