Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 170
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Коцев винаги се появява на подходящото място, в подходящия момент. Явно е по-
добър с информирането от самия Лука. Някой го информира или следи хората,
които го интересуват. Гончев може да е човек на Коцев.
Иванов- считам, че получил травма, следствие на изпаренията от коктейла, който му беше
приготвил Чавдар. Според мен този Чавдар е бил нает от Милото. Спомням си в пър-
ви епизод, че Милото беше изпратил Къртев да разрови около Иванов. Къртев трябва-
ше да открие нещо от миналото на Иванов. Според мен той е изровили този случай, уста-
новил е, че Чавдар е специалист- химик и е баща, който още не е преживял случката с дъ-
щеря си. Аз мисля, че Милото е използвал Чавдар срещу Иванов. Та нали Иванов му е съперник.
Сега, когато Иванов посети Милото, разговаряха за случките, касаещи Милото и Таня Стоева.
Тогава Милото каза в очите на Иванов, че Иванов и Гончев са влюбени в Таня Стоева. Това е
чиста истина. Само, че Гончев е налудничав, а Иванов вече е с травма на ЦНС.

# 526
  • Ню Йорк
От новото промо сцената с момиченцето и Иванов никак не ми прилича на сън,някой,който е гледал да ми драсне на лс или в скрит текст-истинско е нали?И Ани ли е?

Скрит текст:
Истинско е момиченцето, но не е Ани. Просто случайно дете което му напомни.

# 527
  • София
Ей, хора, кой е гледал новите епизоди и от къде? Миналата седмица гледах новите в сряда във вбокс, но сега няма. Пишете ми на лични, моооляя

# 528
  • Ню Йорк
Аз си гледам във войото. Не знам къде и кога ги качват.

# 529
Таня Стоева- Распутин направи цялостен разбор на личността "Таня Стоева"
и "Боян Стоев". Харесвам ми поведението на Таня Стоева. Тя играе последова-
телно. Защо да не сдобри брат си с Нина? Тя беше напълно права за Боян, той
все още е влюбен в Нина. Така, че Стоева е напълно права да иска да се сдобрят
с Нина. Дотук не виждам нищо користно в поведението на Стоева спрямо Боян.
Стоева е напълно права и за Натали. Тя е една бездетна жена, която се бори за
съпруга си. На Натали не й пука толкова за Мая.

# 530
Приемам предложението за заглавие на следваща тема- Симпатяги в действие.
Думите на Таня Стоева към Нина, показаха умението на Таня Стоева да се изразява
културно и вулгарно. Интересен образ е Таня. Натали няма шансове пред нея. Рано или
късно Мая ще разбере, че правилният избор е да общува с майка си и баща си.

# 531

lulu7,  последното, което интересува Таня са чувствата между Боян и Нина. За нея Боян е неудачник, а тя е по-голямата сестра, принудена да  взима решения вместо него, защото той никога не съумява се погрижи за себе си. Таня никак не се церемони, когато е убедена, че постъпва правилно. Друг е въпросът, че тя винаги счита себе си за права. Нейният основен житейски принцип е "Парите са всичко"!  Тя много бързо загря, че Нина и Боян заедно могат да правят успешен бизнес! Това за нея е достатъчна причина да ги събере. Тя дори не се опита да прикрие намеренията си. Както Неделчев казваше по нейн адрес,  тя е царица, а за всички останали е отредена ролята на пешки.

# 532

lulu7,  последното, което интересува Таня са чувствата между Боян и Нина. За нея Боян е неудачник, а тя е по-голямата сестра, принудена да  взима решения вместо него, защото той никога не съумява се погрижи за себе си. Таня никак не се церемони, когато е убедена, че постъпва правилно. Друг е въпросът, че тя винаги счита себе си за права. Нейният основен житейски принцип е "Парите са всичко"!  Тя много бързо загря, че Нина и Боян заедно могат да правят успешен бизнес! Това за нея е достатъчна причина да ги събере. Тя дори не се опита да прикрие намеренията си. Както Неделчев казваше по нейн адрес,  тя е царица, а за всички останали е отредена ролята на пешки.

202uu

# 533

абсолютно подкрепям. Само мога да добавя , че другият мотив на Таня е да противопостави Нина на Милото и да ги скара, защото нека не забравяме, че Милото в момента е неприятел на Таня.

# 534
Аз също не виждам Таня като толкова безкористна, или съобразяваща се с чувствата на Боян или Нина. Да не говорим, че не съм убедена, че и Боян е влюбен в Нина, а тя в него - още по-малко. Могат много мотиви да се намерят за нейните действия - възможния успешен бизнес, противопоставяне на Милото. Също така да не забравяме, че към момента Боян е дефакто аут от управлението на бизнеса, колкото и да деюре да са невалидни сделките. От една страна, Таня с такъв ход се опитва да елиминира Милото, от друга - да отстрани Распутин.

Ми любовници са още от началото на сериала, вероятно от години.
Скрит текст:
Иначе Светлето се дърпаше защото малко преди той да се появи тя осъзна, че обичала мъжа си и заряза Коцев с смс. Само че той не се примири с факта и отиде да я разубеждава.
Скрит текст:
Коцев не отиде толкова с цел да я разубеждава, даже сам си призна, че отишъл заради компютъра. Беше много противен в сцената с нея, обаче и тя ме изненада с каква твърдост го отряза.

Реално до тук в този сезон не се случи - НИЩО!!!
Милото - никаква интрига. Иванов - никаква интрига и т.н.
Трябва да призная, че и в личните ми виждания засега втори сезон е по-слаб от първи. И по коментарите си личи, че се връщаме предимно към моменти от първи сезон, а втори остава един такъв само обяснителен, пък от толкова обяснения още нищо не е обяснил. Лично според мен беше по-добре да разплетат по-голямата част от загадките в София и след това да изпратят Таня в Ню Йорк, където да заплете нови интриги и съответно да търсим тяхното разрешение. Така оставиха отворени няколко линии, на които зрителят чака разрешение, за да го занимават с други проблеми, които макар и интересни, е дразнещо, че се появяват преди да са се разрешили другите.

# 535
Натали ми е доста неприятна от началото на сериала. Една такава хрисима и мазна, а в същност е манипулаторка. Иска да запази съпруга си като го лъже и му вменява вина. Първо написа чек на Боян, за да разкара Мая, а сега започва да настройва момичето против майка му като дърпа тънката струна на обидата, недоволството и обърканите чувства на това мило момиче.

# 536

Трябва да призная, че и в личните ми виждания засега втори сезон е по-слаб от първи.

Слаб не, ами слаб... ooooh! Цял сезон очакваме симпатягите да се задействат.  По стар български обичай явно чакат края на сезона, за да се раздвижат.

Колкото до заглавието на новата тема, по-реалистично ми звучи  -
 "Ало, симпатягите, ще действаме или ще си играем на кукли?", отколкото  "Симпатяги в действие".
Прекалено амбициозно е дори за финал  hahaha Така де, да няма много разочаровани после.  Wink

# 537
Много се извинявам, че ще ви занимавам с това, но никъде не мога да намеря 16 и 17 епизод за да ги гледам ако някой ги има , може ли да измислим начин да ми ги изпрати ? Може би по скаип или линк някакъв и аз незнам  Embarassed  Praynig

# 538
Цитат
Слаб не, ами слаб...  Цял сезон очакваме симпатягите да се задействат.  По стар български обичай явно чакат края на сезона, за да се раздвижат.

Колкото до заглавието на новата тема, по-реалистично ми звучи  -
 "Ало, симпатягите, ще действаме или ще си играем на кукли?", отколкото  "Симпатяги в действие".
Прекалено амбициозно е дори за финал   Така де, да няма много разочаровани после. 

Simpatikonia отново те подкрепям. Филма ми е интересен, но мноооогоооооооо ме дразни мудното действие. С това темпо, не четири ами десет сезона ще направят. И ок нека да са десет ама Иванов най - сетне да влезе в действие, че ми писна. С това темпо докато обвини Танчето ще дойде осми сезон. Той сезона свършва след по - малко от месец и мисълта че може и да няма друг никак не ме ентусазира. Оффффффф даже и аз започнах да се отчайвам Mr. Green

Иначе подкрепям това, че Тренера е в основата на всичко и по - горните ви разсъждения по този въпрос ми се струват доста логични.

# 539
Видно, че организаторът, примерно Коцев, иска всичко да стане тихомълком. Той дори иска да не си разваля отношенията с Милото и Таня. Явява се като доброто татенце, което ги сдобрява, когато те са се поскарали. Той няма интерес да гърми наляво-надясно, че да се шуми. Атакува Таня по дъщеря й, където тя е уязвима. Прави нещата такива, че Таня да иска да я изведе в чужбина и да отиде самата тя с нея там. Милото без Таня нищо не може да направи. Особено като му сложат и един честен прокурор да му диша във врата. И ето ти - без никкави сътресения, пътят е разчистен, а с Милото и Таня продължават да са в мила семейна идилия.

Ако гледаме на нещата в този аспект обаче, изнасилването обърква нещата. Теорията се връзва, ако Коцев организира нещата така, че да кажат, че е изнасилена. Иначе идва прекалено.
Напълно съм съгласна. От логическа гледна точка няма какво да добавя.
Но...от психологическа някак си не ми се връзва. Спомняте ли си какво казах за връзката на Чавдар с взрива срещу Иванов? Защо единия път ще го взривява, т.е. ще го убива от раз, а втория път ще го мъчи с киселина, ще го отвлича посред бял ден и ще го държи вързан няколко дни? Сякаш не го е замислил един и същи човек. Това ми е и основната причина да не вярвам на версията, за Чавдар и бомбата.
По същия начин как да си обясня, че човек би посегнал на децата на тези, които нарича свое семейство? Коцев се грижи за Таня от години. Кой знае какво е направил, за да и помогне и изведнъж, ще нарежда да пребиват и изнасилват дъщеря и. Мая. Невинно 18 годишно момиче. Барабар с внука на най-добрия му приятел???? Не може ли татко Коцев да седне да поговори с Милото и Таня и да ги кандиса да работят заедно? Щом има хляб за Коцев в това трасе, ще има и за тях. А, видяхме, че Михаил има и респект от него. Едно настъпване по обувките би свършило работа.
Дори да предположим, че той е просто използвач, все пак се е грижил за тях повече от 30 г. Надали го е направил с преспективата, Таня да стане съдийка, Михаил гангстер, че да ги използва. От някаква човещина е било. И малко човещина да имаш, сърце не би ти дало да спретнеш нападението на Мая и Тео.
Както казваш ти, изнасилването е малко в повече. Не е на място в плана на един пресметлив човек.
Ето, това ми куца в цялата теория за общия план, ръководен централно.
Иначе да, втория сезон се крепи само на това, че първия беше добър. Почти изтече, а до сега се е разкри само това, което знаехме, около декември месец, че даже според мен с някои идеи сме ги и изпреварили. Дано поне на края дадат малко хлебец на фантазията ни.

Общи условия

Активация на акаунт