Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 052
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Момичета някой знае ли, когато пращам колет за чужбина разопакован ли трябва да е? Пратката е малка до 2 кг и не минава митница  newsm78

Опакован  и надписан го носиш.В пощата ще ти дадат един стикер-декларация да попълниш за стойността и съдържанието. Hug

# 436
  • у дома
Ванюшка, сигурна ли си? Поледния път ме караха да го разопаковам - това беше миналата година...

# 437
  • Пловдив
Ванюшка, сигурна ли си? Поледния път ме караха да го разопаковам - това беше миналата година...

Няколко пъти за последните 6 месеца пращам дребни неща, нося ги тука на Новата поща при лелите на колетно гише, попълвам декларацията, лепят я, плащам и си заминавам.Никога не са ме карали да отварям  newsm78

# 438
  • у дома
А, ОК! Тенк ю   bouquet

# 439
  • Бургас
В старата поща за щатите са ме карали да е разопакован и проверяват съдържанието  Rolling Eyes

# 440
Какви неща не съм знаела аз за бебетата... Например, че виждат наобратно, защото са стояли с главата надолу в корема на майката...

# 441
  • Burgas
Какви неща не съм знаела аз за бебетата... Например, че виждат наобратно, защото са стояли с главата надолу в корема на майката...
newsm78 Мойте и двете не са стояли с главата надолу в корема ми.

# 442
  • Бургас
И аз съм го чувала това,че бебетата виждат наобратно,даже в една книга имаше илюстрация на бебе как посяга към свещ ,все към пламъка.Но,че причината е тази... незнам .

# 443
  • Burgas, Bulgaria
аз пък съм чувала че бебетата могат да летят ....

# 444
аз пък съм чувала че бебетата могат да летят ....
чудех се ти къде се загуби,ама щом имаш чувство за хумор значи да не те мисля  rotfImbo

# 445
Аз още много "умнотии" мога да ви цитирам, но точно това ми е любимо.  Crazy

# 446
А ако знаеш колко съвети за отглеждането на детето ще получиш, и то от напълно непознати хора.  ooooh!

# 447
  • Бургас
На мен най-любими ми бяха бабичките по улиците/из морската, които виждайки плачещо детето в количката, задължително констатираха "горкото, сигурно е гладно"  Rolling Eyes

# 448
И моите, пак бабичките по улиците: "Много е голо това дете, облечи го, ще изстине!"

# 449
  • Бургас
Мисля си, че бабите по улицата са бял кахър-подминаваш и толкова.
Но ако някой всекидневно държи да те напътства и то с подобни умозаключения,тежко ти.
Моята свекърва, бог да я прости, живееше достатъчно далече, че да сме си мили като се видим на годината 2 пъти.
Но беше и природно интелигентна и кротка жена.
То и аз бях една снаха, дете на 18, та лоша дума не сме си разменили. И майка ми слушах за всичко, че се чувствах много неуверена. Първия път.
Бря, какво добро дете съм била.А моите що такива сприхави... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт