Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 021
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Здравейте, мами! Незнам дали тук е мястото да попитам, но бихте ли ме посъветвали за някой магазин, от който могат да се закупят интересни бебешки дрешки или аксесоари за предстояща фотосесия на бебче. Приемам всякакви идеи или ако някой знае интересен сайт, от който може нещо да се поръча - също ще ми е от помощ.
Благодаря предварително!  Hug

# 527
  • у дома
Аз мисля, че фотографите си имат такива работи, чак да купуваш, тя златна ще ти излезе фотосесията  Peace

# 528
  • Бургас
tera82, интересни дрешки съм виждала на магазина на Майорал, но там са доста скъпи. Вариант е и от продавалника. Фотографите доколкото знам не разполагат с дрехи /евентуално с някакви аксесоари, ако фотосесията е в студио/, поне двамата при които сме правили сесии. По мое мнение дрехите не са от такова значение, все пак важно е детенцето, него ще снимат. За втората ни фотосесия децата ги бях облякла с  ежедневни дрехи, още повече че се снимахме навън и дрехите бяха изцапани на 5-та минута  Rolling Eyes

# 529
tera82, интересни дрешки съм виждала на магазина на Майорал, но там са доста скъпи. Вариант е и от продавалника. Фотографите доколкото знам не разполагат с дрехи /евентуално с някакви аксесоари, ако фотосесията е в студио/, поне двамата при които сме правили сесии. По мое мнение дрехите не са от такова значение, все пак важно е детенцето, него ще снимат. За втората ни фотосесия децата ги бях облякла с  ежедневни дрехи, още повече че се снимахме навън и дрехите бяха изцапани на 5-та минута  Rolling Eyes
Благодаря за отговора, anita_bs!  bouquet Тъй като не разполагам с нищо чак толкова интересно от гледна точка на дрешки, модни аксесоарчета за бебе, повечето ми неща са старички, на доизносване, затова и си позволих да потърся съвет от вас, а и не познавам Бургас чак толкова добре. По-скоро ми се иска да намеря някаква интересна шапчица или чорапки, лента за главичка, ей такива работи ... Тъй като бебето е малко, фотографът предложи да изключим варианта с дрешките. Ще надникна в продавалника, може да си избера нещичко от там!

# 530
Имаше май някаква тема за такива бисери ?
Някой да се сеща ?

Понеже тук едва ли ви интересува, че бебето ми има колики, защото в стерилизатора наливам вода от чешмата, та тя е гадна и ...
темата за бисерите Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=528035.0

# 531
цитирам едно съобщение, тъй като току що случайно попаднах на него:

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА 09.06.2012г!!!-за Центъра

Утре ,събота , 09.06.2012г , от 9:00ч до 12:00ч поради строително монтажни работи без вода ще бъдат следните райони :

- бул."Демокрация" от ул."Рилска " до ул."Цар Симеон І"

-Морската градина от Пантеона до х-л"Приморец"

- района ,между улици "П.Яворов", Цар Симеон І" и бул."Демокрация "

- района , между улиците :  "Цар Симеон І" ,"Кирил и Методий ", "Асен  Златаров "  и "Екзарх Йосиф".

ПРЕДВАРИТЕЛНО  СЕ  ИЗВИНЯВАМЕ  НА  АБОНАТИТЕ  СИ  ЗА ПРИЧИНЕНOТО  НЕУДОБСТВО !

това е било пък за днес и пак не съм разбрала ...ВАЖНО  СЪОБЩЕНИЕ   ЗА 08.06.2012Г

УТРЕ  08.06. / ПЕТЪК/      ПОРАДИ  ИЗВЪРШВАНЕ  НА  СТРОИТЕЛНО  МОНТАЖНИ  РАБОТИ  В ЦЕНТРАЛНА ГРАДСКА  ЧАСТ      ОТ 8:30 - 16:30 Ч   БЕЗ  ПИТЕЙНА  ВОДА  ЩЕ БЪДЕ  РАЙОНА  ЗАКЛЮЧЕН  МЕЖДУ  УЛИЦИТЕ :  "ЦАР СИМЕОН " ,"КИРИЛ  И МЕТОДИЙ", "АСЕН  ЗЛАТАРОВ " И "ЕКЗАРХ ЙОСИФ".

ПРЕДВАРИТЕЛНО  СЕ  ИЗВИНЯВАМЕ  НА  АБОНАТИТЕ  СИ  ЗА ПРИЧИНЕНOТО  НЕУДОБСТВО .

# 532
  • Бургас
 Misc Bomb

# 533
  • Бургас
Ми то от една седмица е така при нас - ту няма ток, ту вода, ту и двете  ooooh! И за капак ремонтите в района щели да продължат до Септември  #Crazy

# 534
Що, мори?
Гледах, кьорих се, кокорих се ... у нас/вас вода ще има! newsm78

# 535
  • Бургас
wish,какво стана със сладоледа?Аз тъкмо се самопоканих у вас в другата тема,а ти избяга  hahaha

# 536
wish,какво стана със сладоледа?Аз тъкмо се самопоканих у вас в другата тема,а ти избяга  hahaha
Ама моля ти се, заповядай! Сладолед има макар и неестетично сервиран. Така и не я овладях пустата лъжица. Което пък не беше причина да простя на сладоледа. Wink

# 537
  • Бургас
 Peace

# 538
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте, мами! Незнам дали тук е мястото да попитам, но бихте ли ме посъветвали за някой магазин, от който могат да се закупят интересни бебешки дрешки или аксесоари за предстояща фотосесия на бебче. Приемам всякакви идеи или ако някой знае интересен сайт, от който може нещо да се поръча - също ще ми е от помощ.
Благодаря предварително!  Hug

Ако имаш предвид нещо като карнавални костюми, Кригея предлагат под наем.

# 539
  • Burgas
Ще питам и тук
Някой да знае телефон за информация на психодиспансера или работното им време, че ще ми трябва документ, че не се водя на отчет там?

Общи условия

Активация на акаунт