Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 38 977
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Честит Празник, момичета Simple Smile  как сте след великденските трапези със сладки и солени изкушения Simple Smile от вчера се водя вече в болничен и обратното броене в чакане на бебока започна. Днес с каката сме разглеждали и приготвяли дрешки Simple Smile  Хайде лека вечер  от мен, вече все по- често ще драсвам и аз тук

# 91
  • Бургас
Христос възкресе? Много здраве, късмет и благополучие Ви желая

# 92
  • Burgas
Свърши се почивката, утре на работа.....

# 93
Оо anik изключих че утре си на работа и щях да ти предлагам да ходим на кафе като заведем децата на ясла. Simple Smile

# 94
  Христос воскресе ! easter
Днес съм на диета ooooh! , приядох последните два дни, тази вечер съм само на салата Mr. Green.

# 95
  • Burgas
Няма време вече за кафе...само събота и неделя, но тогава съм с ремаркета...

# 96
Да да знам,просто съвсем изключих че почна работа и вече не си свободна,иначе ми е ясно как стоят нещата.

# 97
Аник, имам спомен, че живееш в Славейков.Къде ходи малката на детска градина?

# 98
  • Burgas
В ОДЗ,,Моряче".

# 99
Здравейте момичетаа.Как сте днес?Днеска дечко е на ясла и ще свърша нещо за себе си най-после като отида на козметик и се поразходя,да се надяваме че няма да ме изненада някой дъждец навън по - късно.

# 100
  • Burgas
Май ще вали....

# 101
  • Бургас
J_M_M,по напред в темата спомена за сладкарски бои,ако правилно съм разбрала би ли споделила от къде ги купуваш и за колко пари?

# 102
Христос Воскресе!
Момичета, пожелавам много любов и здраве на Вас и семействата Ви!

# 103
# 104
Я аз да попитам, дали някой е празнувал Рожден ден в сладкарница Роза в Славейков 72-ри блок?  Днес за първи път се отбихме в детския им кът и се чудя дали да не вземем, че там да празнуваме на каката ден дена Simple Smile като го гледам е за макс 10 деца. Хайде някой да сподели впечатления, ако има такива  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт