Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 019
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • Burgas
Как може една бележка, че не си луд да струва 30лв  Shocked

# 556
На хора като мен и повече трябва да им взимат, за това, че някой си слага подписа под такова заключение.  Whistling

# 557
  • Burgas
А то изобщо никой не те преглежда, дават бележка, че не се водиш на отчет при тях  Rolling Eyes

Моя мъж вика няма смисъл да ходиш, като те видят и няма да ти дадат бележка Wink

# 558
На хора като мен и повече трябва да им взимат, за това, че някой си слага подписа под такова заключение.  Whistling

Mr. Green  И като стана дума за това, а медицинско за работа колко струва в момента?

Открихме плажния сезон. С Николай се мазахме с едно и също мазило 30-ти фактор. Той е чисто бял, само раменето му лееееко порозовяха, а аз съм доматено червена. Как става номерът?  Thinking

# 559

"
 Открихме плажния сезон. С Николай се мазахме с едно и също мазило 30-ти фактор. Той е чисто бял, само раменето му лееееко порозовяха, а аз съм доматено червена. Как става номерът?  Thinking "

Личи си кой е стоял във водата и кой на пясъка  Laughing

# 560
  • Burgas
Медицинско за работа 15лв Rolling Eyes

# 561
Мен ме преглеждат,но аз ходя за оръжие.  Последният път дори лекарят ми каза да спра да стрелям, че ще оглушее бебето. (бях бременна) Simple Smile

Иначе и аз мисля, че разликата е ида от това,  кой къде е седял.  Simple Smile

# 562
Здравейте момичета! От доста дълго време не съм влизала, вече не помня откога. Приветствам всички, които си ме спомнят и тези които не ме познават като юзер тук също. Simple Smile
 Интересувам се от въпроси,които касаят темата Къде в Бургас, но тъй като не мога да намеря актуалната / на 1ва страница виждам 18 тема като последна а тя е от 2009г/ ще си задам въпросите тук.

Бихте ли ми препоръчали майстори или фирма/и за алуминиева дограма , алпинисти за външно саниране, фаянсаджии /майстори за баня изобщо/. По възможност ако имате координати да ми дадете или поне име на фирма. Или някакви други съвети... Или къде другаде да попитам. Тема или друг форум или сайт? Предварително ви благодаря за отговорите!

# 563
  • Burgas, Bulgaria
аз имам страхотен майстор за дограма - много отговорен и точен, ако искаш мога да ти дам телефона  Simple Smile

имам страхотен сърбеж по цялото тяло и чак мозъка ми ме изнервя - моля споделете лекарство ,че се страхувам за околните  Twisted Evil

# 564
аз имам страхотен майстор за дограма - много отговорен и точен, ако искаш мога да ти дам телефона  Simple Smile

имам страхотен сърбеж по цялото тяло и чак мозъка ми ме изнервя - моля споделете лекарство ,че се страхувам за околните  Twisted Evil

Давай го направо, ако искаш  на лични, че незнам дали не е неудобно тук. Благодаря ти!

За съжаление не мога да ти препоръчам л-во. По-добре май да се обърнеш към лекар! Peace

# 565
Ако до седмица не отшуми, ще говорим пак  Wink

# 566
  • Бургас

В това положение единствено за хладък душ се сещам или охлаждащ лек лосион за тяло. Иначе фенистила помага, но трябва да се консултираш с лекар.

Другото е да хванеш някой да те почесва леко с перце  Simple Smile

# 567
  • Burgas
Най-добре си намери кой да те почесва....за те бе в момента няма лек, след седмица, две ще ти мине  Wink успех!

# 568
  • Burgas, Bulgaria
аз от почесване съм така ..... мерси все пак  Mr. Green

# 569

Общи условия

Активация на акаунт