Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 000
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте ! Записвам се и аз да ви следя въпреки че нямам много време покрай грижите за ревливата ми госпожичка.....Виждам че обсъждате училища та да кажа , че синът ми е ученик 1-ви за 2-ри клас в Начално базово у-ще "М.Лъкатник" - аз съм доволна и като обстановка и от госпожите така че за сега мога да кажа само хубави неща за училището.Началото на септември месец имаше родителска среща и госпожата каза какво е необходимо да се закупи, така че мамите на бъдещи първокласници да не бързат с покупките.Е ние ревнахме, хубав ден на всички ви!!!!!

# 631
Кой каза ревлива госпожица?
Аз да ви кажа не разбирам вече какво става. Дъщеря ми плака 1 седмица нон стоп, дори след хранене не се успокояваше да заспи,а си реве и реве. Всичко пробвахме, включително да я оставим да плаче - ми тя не спря 50мин с цяло гърло. Накрая и аз плаках с нея.
Сега се поуспокои -  поне заспива, понеже преди това само нощем успяваше ,но ако е будна , то постоянно плаче.  Rolling Eyes

# 632
 аХ`Не!  и ние доста си пореваваме - не знам до сега го отдавах на коликите ама вече сме на 3мес. бе така ли не свършиха тези колики. Да и аз съм  я оставяла да реве по един час но не спира дере се и това е и другото което е хич не спим за по 10-15 мин и сме готови , рядко ни се случва да поспим час-два. С баткото нямах такъв проблем ама госпожицата ни е ревлива......

# 633
  • Burgas
Ахче при вас има още шанс да е от колики, ако не мине до месец, два значи не са колики. Колкото и да е гадно, просто си има ревливи деца-първо са колики,после зъби, после пък нещо друго....

Ивайла като бебе изобщо не беше ревлива, спокойно бебе, но сега не ме питайте как се оправям за всичко реве особенно от както тръгна на ясла като я взема и все си намира за какво да плаче  Whistling вече 3-4 месеца чакам да отмине този период  Thinking

Стели в Славейков ли живееш?

# 634
anik79  живеехме в Славейков но сега сме в Банево !

# 635
  • Burgas
anik79  живеехме в Славейков но сега сме в Банево !
Peace

# 636
Привет и от мен. На тема ревливи бебета съм специалист и аз Sad каката като бебе спираше да плаче само като яде или я носят, а сега плачем като вали, а после като спре да вали... Стефан  е значително по- кротък или беше. Вече 5-ти ден не спира да се криви и не иска да спи. Преди спеше спокойно като сме на разходка, сега и това не помага. Предполагам се дължи на горещините. От вчера се преспиваме на терасата като подухва леко.  Мигаров ни каза категорично да не го оставяме да плаче, заради хернията и сме все на ръце. Да са ми живи и здрави бабите, че помагат Simple Smile  
аХ`Не! пробвахте ли да разхладите малко девойката?

# 637
 Да не ви плаша, ама моя син роди се ревна и не е млъкнал 8-ма година  Mr. Green Извън шегата, наистина си има явно по-ревливи бебета. Търпение е тайната.

По повод училищата, аз лично изооообщо не харесвам Базовото по ред причини, но май е по-добрия вариант пред "Княз Борис". И по-важното - за начален курс е важен учителят, а не толкова училището, така че по-скоро разпитай за тях.
  От повечето в Базовото имам лични впечатления, ако искаш пиши ми имена на лични.

# 638
Колкото и да е гадно, просто си има ревливи деца-първо са колики,после зъби, после пък нещо друго....

Tired Като моя сополанко, от 2 г чакам да спре с рева,киселенето и нервите.Ето от вчера сме със сополки,ама съм 100% сигурна че не са от зъбите,защото до вчера се успокоявах че е нервен заради поредния кътник.А мислех да оправям документите за ясла. ooooh!

# 639
Моля ви бургаски мами,за хубав и просторен детски кът в града..

Благодаря

# 640
  • край голямата локва
Княз Борис е в центъра, а базовото в Слаейков- аз бих избрала по- близкото.  Laughing Иначе имам познати с деца и в двете училища и все са доволни.

# 641
  • Burgas, Bulgaria
жееегаааа ...... жегааааааа...... искам Мухитооооооооо  Mr. Green

# 642
Моля ви бургаски мами,за хубав и просторен детски кът в града..

Благодаря

Място за игра , РД или за какво? На открито или закрито? Детски кътове има доста

Оххх Тикве, получи ли ги? Наздраве  Heart Eyes

# 643
  • Burgas
жееегаааа ...... жегааааааа...... искам Мухитооооооооо  Mr. Green
И азззззз

Как си Тикве, похвали се нещо, бебка как е,а бати?

# 644
Мчсто за празнуване на РД,ако може да е на открито,но да има детски  актрациони и аниматори,нещо като открит детски кът с заведение в непосредствена близост за родителите(нещо такова май си го представям.Или голям закрит детски кът.

Общи условия

Активация на акаунт