Истанбул 9

• 62 451
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
So Excited, лек път и приятно, слънчево, емоционално изкарване! С теб сме духом и очакваме голям разказ и многоооо снимки когато се завърнеш! А ти кога пътуваш щом си на работа до толкова късно?

# 586
 Че как... photo

От Бургас в 6:45ч. Уж ще се спи, но дали ще стане... и колко...

# 587
  • Варна и...духом на Босфора
 HugДа не се успиш ей! Crazy Mr. GreenНяма да се връщате,ако разглеждате Йълдъз трябва да се върнете пак на крайбрежната за да хванете автобуса до Емиргян! дано няма много трафик,дано ама надали! Mr. Green Crazy Peace Да прегърнеш Истанбул от мен,вече колко прегръдки пратих....
С теб сме,наша Железничарке! Laughing Laughing Много приятни,празнични дни ти желая! И на всички,които потеглят днес! Hug

# 588
Как ще се успя... въпросът е сън дали ще ме хване  Heart Eyes

Redemi, благодаря, ще  Hug Истанбул специално от теб!

# 589
  • София
И от мен  Heart Eyes
Прекрасно изкарване желая на всички.
И да махате на камерите - може и да ви гледаме,
особено на тази от Емиргян Simple Smile

# 590
Леле колко съм спряла.... ooooh! Моля да ме извините не съм видяла,че съм написала едно и също нещо..... Naughty Имах предвид  Автобусна разходка „Нощен Истанбул” или Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод .Още един път се извинявам за грешката   bouquet

# 591
  • София
Имам един последен въпрос, от Долмабахче много ли е далече парк Йълдъз и после трябва да се върнем към Емиргян ли? Честно, вече от взиране и карта не мога да разчета...

Не, не е далече. Тръгваш покрай оградата на двореца. Ще минеш покрай още 2-3 сгради-дворци, които на практика правят една непрекъсната ограда. В края на последната е музея, за който важи билета. Това е почти до пристанището на Бешикташ. Дотам са около 10 минути ходене като тротоарът е широк. След това се върви още 10 минути по същата улица, но вече е неприятната част с тесен тротоар и много коли. Малко след като минете под моста, който свързва поредния дворец с парка Йълдъз, в ляво е входа на парка. Минава се между полицията и джамията. На това място има и спирка, от която после ще се качите за Емиргян. Самият дворец е в горния ляв край на парка.

Приятно прекарване и да имате много слънце и лалета!

liglichkata, при първо посещение е добре да се направи панорамната обиколка. В голяма част от случаите е включена в цената. С нея ще добиете представа кое къде се намира и после ще ви бъде по-лесно да се ориентирате. Нощната разходка ще е красива и със сигурност ще ви хареса много, но няма да ви покаже нещо кой знае какво. Това, което ни предложиха, но не сме ходили, беше разходка до кафенето Пиер Лоти (от там гледката е много красива), минаване по моста Галата и част от крайбрежния булевард. Спиране на площад Таксим и накрая някакъв пилаф от колички.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 02:48 от Тaня67

# 592
  • Панагюрище
Относно нощната разходка,толкова забързано го дават от агенциите,че не можеш да се наситиш на гледките.

# 593
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А аз мисля, че не си заслужават - всички панорамни разходки с автобус винаги ги претупват. Само веднъж ми се е случвало (не в Истанбул) панорамната да е супер и автобуса да се върти 40 минути из всякакви булеварди и да можем да огледаме всички култови места на града.

# 594
  • София
Готово! Багажа е събран, фото, GPS и карти, паспорти и ЗК. Готови сме, тръгваме. Програмата ще я решаваме в движение. Единственото, което си пожелавам е слънце и да си намерим хотела. О, и нашето момче да вземе купата в колоездачната обиколка!

# 595
  • София
Прекрасно изкарване missmarina и най-слънчевото време ти желая  Hug
Очаквам всеки завърнал се със снимки и впечатления  Hug

# 596
Момичета,имам нужда от помощ. Утре заминаваме с половинката за Истанбул,сами си го организираме. Отиваме най-вече заради пазар,но ще го съчетаем и с разходки. Ще сме с кола. Вече веднъж сме били там ,но на организирана екскурзия с Караджъ и сме видели топ 10 местата за първо ходене.Та мисълта ми е ако може да ми препоръчате някое хотелче на прилична цена,спомням си преди бях чла тук за един хотел 5 oda,но нещо не го намирам,та нещо от сорта и да ми дадете идеи за места на които да идем и видим с колата. Преди не стигнахме на Азиатския бряг та кажете къде там? Знам че сигурно много пъти е коментирано,но нямам времето сега да чета цялата тема.     bouquet

# 597
А да напишеш в Гугъл името пробва ли? На мен ми излиза като първи резултат  Laughing 5oda.com
Хотелът е чуден, но няма паркинг, само това имай предвид. В момента цените са висок сезон, та към 140 евро сманесложи и някой лев за колата - в Бейолу паркирането е лукс.

# 598
  • София
И аз се завърнах в четвъртък и веднага почнах да правя планове и схеми да ходя пак Mr. GreenОчарована съм и нямам думи-но вие знаете CrazyЗа 1 ден успяхме само сити тур с рейсчето по зелената линия да направиме и круиз по Босфора за два часа,останалото време разходки,кафета,ресторанти PartyИмам питане обаче този път -къде са дамските магазини?Обиколих Истиклял,направих малко шопинг,в мол не искам да ходя,искам да намеря улица с дамски дрехи,с детски?Казаха ми Лалели-така ли е?А детските дрехи newsm78Намерихме ресторанта Ортакълъ,всъщност беше до хотела ни ,похапнахме,ама половината неща в менюто ги нямаше,а сервитьора беше малко кисел Joy

# 599
Да,не ми се отваряше сайта,но ми излиза вече,ще ми се около 70-80 евро за двама ,идва ми малко скъпо този хотел. Ще съм благодарна за предложения. А как стои въпроса с паркирането,задължително ли трябва на паркинг,на улицата пред хотела не може така ли или е рисковано

Общи условия

Активация на акаунт