Истанбул 9

• 62 462
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Добър вечер на всички Simple Smile Да ви попита кое според вас е по-добре да направим с фирмата : Автобусна разходка „Нощен Истанбул” или Автобусна разходка „Нощен Истанбул”.Благодарско   bouquet

# 571
като гледам голям избор са ви дали  Simple Smile ми едно от двете, освен  Grinning

# 572
Аз голямо ровене ровя за тия влакове. Вижте какво намерих http://www.istanbul.net.tr/istanbul-Ulasim/Tren-Seferleri/halkali-sirkeci/8
Дано наистина са така през около 15 мин влаковете или пък, ако греша, някой с повече турски да ме поправи.
А какъв ли е маршрута на влака за Русе http://www.istanbul.net.tr/istanbul-Ulasim/Tren-Seferleri/istanbul-russe/31

Как ще дочакам съботата...
 Heart Eyes

# 573
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Съфорумка беше пътувала с този влак, той продължава към Букурещ после и обясняваше къде какво прикачват - извода беше много бавно и скъпо.
Иначе събърбана напълно възможно да е на такова разписание, на гарата също трябва да има. Мен ме изкушава много и мислех в Азия да се возя, ама нямаше къде да ида с него  Grinning

# 574
Сладурана си ти, Шебек... нямала къде да иде hahaha оохх, с глас ме разсмя Hug

# 575
  • София
Влакът е идеален вариант за тези, които ползват намаления. Като добавим спокойствието и възможността за мърдане по време на пътуването - дори изглежда привлекателно. Но ИКСИ спомена, че на границата са ги прехвърлили в автобус и до Истанбул са пътували с него.  Laughing

# 576
  • София
Добър вечер на всички Simple Smile Да ви попита кое според вас е по-добре да направим с фирмата : Автобусна разходка „Нощен Истанбул” или Автобусна разходка „Нощен Истанбул”.Благодарско   bouquet

Труден избор  Mr. Green

За Буюк Кебан и аз съм много доволна  Hug
От 3-те хотела до сега, той ми хареса най-много,
а и в него работи един българин - Хикмет, който е
техническа поддръжка и ни разказа чудни неща за Истанбул.
Вечер седяхме на стълбите на хотела, пийвахме си нещо и така
на сладки приказки до 1-2 часа, а той разказваше ли, разказваше...

Истанбулкарт си взех от Султанахмет, до трамвайната линия, посока Еминюню
за 7 лири, но не съм я връщала, защото смятам да я ползвам Simple Smile

Сайта с камерите ми стана толкова любим, че сутрин си пия кафето с изгрева над Босфора  Heart Eyes и си мечтая да съм пак там  Heart Eyes

# 577

Аз бих ти препоръчала Автобусна разходка „Нощен Истанбул”   Thinking  Но... и Автобусна разходка „Нощен Истанбул” не е лош вариант  Thinking  Както си решите.

Joy  извинявай и не се сърди, не можах да се стърпя, много весело ми стана от сутринта  Simple Smile

# 578
  • София
Здравейте скъпи момичета!Едва от няколко дни открих този форум.
Утре пътувам за втори път за Истанбул с фирма АТЛАС-S,само ще кажа че
късно открих темата и нямам нагласа да се скитам сама,макар да изглежда толкова лесно.
Може би следващ път! Благодаря ви!  bouquet  bouquet  bouquet

# 579
  • София, Хаджи Димитър
Виждам много снимки от синята джамия, но при първото си посещение в Истанбул през декември 2004г си мисля, че не можеше да се снима или бъркам?

# 580
  • София
Виждам много снимки от синята джамия, но при първото си посещение в Истанбул през декември 2004г си мисля, че не можеше да се снима или бъркам?

Във всички джамии се снима. Лошото е, че в някои не толкова туристически, хората се молят и е неудобно да щракат и светкат фотоапарати. В Синята всички снимат, а е и голяма и пълна с туристи.

Ако някой иска да гледа котки от БуюкадаLaughing

# 581
  • София, Хаджи Димитър

Във всички джамии се снима. Лошото е, че в някои не толкова туристически, хората се молят и е неудобно да щракат и светкат фотоапарати. В Синята всички снимат, а е и голяма и пълна с туристи.

Ако някой иска да гледа котки от БуюкадаLaughing

Довечера ще търся диска със снимките, а и  вече съм подготвена, преди година замених сапунерката с NIkon D5000 Simple Smile

# 582
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart EyesТаня-Котаранчовциии!  bouquet newsm51  love001Има и още снимки,нали? Wink
Момичета,коиго в моента сте в Истанбул и искате да видите някой известен актьор от сериал,в събота от 17 часа в Мол Истиние парк,пред кафе Nero,актрисата Джейда Дювенджи,Бену от 1001 нощ,сега играе в `Отчаяните съпруги`ще чете книги на дечицата на това място. Hug Близо до Емиргян е,може да се съчетае Sunglasses  Wink Любимия Мол на Кремиту Халваджиян и Гала Mr. Green

За днес предлагам дербито Галатасарай-Бешикташ,от 14,25 на Тюрк Телеком Арена.Ако има заинтересовани,моля Laughing Mr. Green Crazy
Ексайтед Hug точно томава е разписанието,видя ли влакове има на често,дано и хотела ви е наблизо до жп спирката.Айде,малко остана!
Фам нямаш ли вече някоя снимка от стадиона Wink Laughing
Алтънчето нямаше ли още за разказване Thinking Wink

Ако няма гаден снукър от 15 часа по Евроспорт може да гледате хубави гледки от Бодрум до Кушадасъ. Laughing

# 583
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ех, искам и аз при Беннууууу  Cry Тя ми беше любимката от филма  Crossing Arms

Ексайтед, вярно не знаех къде да се возя  Mr. Green Гарата на Бостанджъ беше много приятна  и китна, ама...

# 584
Ексайтед HugАйде,малко остана!
Вярно, малко стана sohappy. Сигурна съм, че знаете как се чувствам... една такава, изпълнена с нетърпение, с очакване да ми се случват хубави случки, дано да успея много неща да видя, да усетя, да вкуся, да помириша... Heart Eyes

Момичета, последно това остава хотела, вече е потвърдено, за което вече (Ангелина Hug) много се радвам. Няма да мога по-късно да се включа от вкъщи, защото дори още багаж не съм събрала, а свършвам работа в 22:00. Ще се ''чуем" като се върна. Благодаря ви за помощта!

Имам един последен въпрос, от Долмабахче много ли е далече парк Йълдъз и после трябва да се върнем към Емиргян ли? Честно, вече от взиране и карта не мога да разчета...

Общи условия

Активация на акаунт