Любители на котки тема 60

• 41 218
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Еееее, направо ме убихте с тези прякори! Жужа я кръсти сестрата на приятеля ми, защото тя я беше намерила в окаяно състояние в един двор- това е историята на иметой, а прякорите или част от тях са: Жу, Жужана, Джуджи, Джудженце, Пужи, Жужка- Пушка, маймуно и най- култовите, които ще подкрепя със снимков материал, за да разберете от къде идват са Жужа Скайуокър и Жужа Уан Кеноби.

# 151
Моята Джиджи вече се оправя само с витаминки козинката и започна да расте . А сега да ви покажа бебетата . Това ми е любимо защото всички го заклеймиха като грозничко  Confused

А това е линк към албума на всичките мъници
http://bariksto.snimka.bg/animals/koteta.672756.27015992

# 152
Значи тези "всички" недовиждат. Толкова е сладко малкото! Heart Eyes
Как обичам котета бебетаааа Hug

# 153
  • Варна
Обожавам котенца! А "грозничкото" бебе на bariksto е много сладко! Naughty Приказката за грозното патенце я знаем.  Grinning

Днес нямах време да чакам Грей за урина, но ходих до ветеринарите. Спираме диетата. Олекна ми от това- искам косматото ни дете да не го лишаваме от нищо. Урината поне на поглед жълтее.
Какво ще става е Божа работа.

Тези дни на Грейчуги му предстои пикник.  Wink

# 154
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Поизостанала съм от темата.  Embarassed
Преди всичко Снеже63, добре че сте добре всички! Стискаме палци да успеете да се справите с последствията, да си стъпите на краката и лека полека да си възстановите изгубеното! Praynig

bariksto, всички бебета са много сладки /особено едно оранжевко  hahaha/. Heart Eyes Hug Чудесно е, че и мама се възстановява с витаминките.

tonni123 , това с лещата е много идейно! Пробвано ли е от някой? newsm78

На всички, които не успях да спомена  Hug Hug Hug!

# 155
Творчески поздрав от мен - ето как ме посреща глезла на вратата  hahaha Хвърля се по гръб точно пред мен да ми се лигави. Някой ден ще си изпати, но засега усъвършенствам баланса.

# 156
  • София
Буюкада - най-големият от Принцовите острови. Плoщадът с часовника .... и една принцеса!  Laughing

Кой друг може да живее на Острова на принцесите освен истински принцеси?

А някои си имат и верни пажове:

Е, и на Принцовите острови не всички са принцове и принцеси:

Но и те са доволни от спокойния живот, далеч от градската шумотевица.

Дидитка, чудесна карикатура!  Hug

bariksto, прекрасни бебета!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 10:20 от Тaня67

# 157
Поизостанала съм от темата.  Embarassed
Преди всичко Снеже63, добре че сте добре всички! Стискаме палци да успеете да се справите с последствията, да си стъпите на краката и лека полека да си възстановите изгубеното! Praynig

bariksto, всички бебета са много сладки /особено едно оранжевко  hahaha/. Heart Eyes Hug Чудесно е, че и мама се възстановява с витаминките.

tonni123 , това с лещата е много идейно! Пробвано ли е от някой? newsm78

На всички, които не успях да спомена  Hug Hug Hug!

Това с лещата го прочетох в един друг форум, котешки. Някой го беше дал като идея и наистина ми се вижда логично. Хем могат да си ровят и заравят, хем не попива урината ии може да бъде взета за изследване.

# 158
Привет на най- мъркащата и пухкава тема във форума  Hug Hug Hug
Отдавна не съм ви навестявала и колко много съм пропуснала  Cry
Ето и моя данък пухкава Иглика:

А относно странните пози на спане, лежкунтене, мързелуване и тем подобни синоними:

# 159
Таня, страхотни принцове и принцеси!

# 160
  • Варна
Желаещи да ходят в командировка  Laughing

ТираноЗавърка, много нежна муцунка има Иглика! Абсолютна мацка Heart Eyes

Карикатурата ти, Дидитка, ме накара да се кискам.  hahaha
Таня, снимките са супер, както обикновено.   bouquet Обаче искам повече коментари към снимките- все са забавни и все са на място!  Grinning

Tonni123, за лещата в тоалетната съм малко скептична. Ако се окаже белтък в пробата урина после, ще се съмнявам да не е от лещата. Crazy Blush Ужасно много ми трябва по- точен анализ. Но все пак ще го имам предвид.

# 161
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дидитка, карикатурата е супер!  Peace

ТираноЗавърката, какво пролетно име има тази сладка муцунка! Heart Eyes

Таня67, мммммм каква царствена фотосесия!   bouquet Искам и аз тааааам! newsm45
И като гледам снимките на kikaha1, май не съм единствената желаеща за воаяж. hahaha Грей ме е изпреварил. Hug

# 162
  • софия
Мами ,освен всичките ни домашни любимци си оказва ,че юли ще купуваме котка .Бихте ли ми дали съвет от къде да купя персийско коте  newsm78?

# 163
  • София
Танче, ако ми позволиш допълвам албума от острова с малко летни снимки - часовника е страхотен :

# 164
Виждам, че Грей вече е шен и стяга чантите за път.
Браво на смелият котьо Рижко и бързо възстановяване на Снежи от щетите.
Таня67, с удоволствие разгледах фотосесията с принцесите. Личи си, че се надушвате взаимно.
Не мога да се сдържа да постна няколко смешни снимки на Мейдж от следобедната му фото сесия:

Общи условия

Активация на акаунт