Любители на котки тема 60

• 41 220
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
малката дъщеря започваше да нарежда: "Аз нямам сестра. Имам само братче. Братко, братко мой!" и го прегръщаше.

Joy Joy Joy Хем сладко, хем ужасно смешно! Представям си го само детенцето Laughing

Джиа, ако не успеете да махнете латекса от чисто черна котка ще си имате цветна. Малко разнообразие Mr. Green
Аз нашия при такива дейности го затварям някъде, откак прясно окъпан ми "помогна" с чистенето на кюнците ooooh! #Crazy

И все пак явно не съм единствената кръщаваща любимеца с прякори Mr. Green

# 136
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 ooooh! Сънчи-Пънчи, ами като не го намерих красавеца на първа страница го поздравих, така както ти ни го представи! Laughing Да му се извиниш на Мъри от мое име! Hug
За сметка на това я какво подхванахме! Wink
newsm78 Едва ли ще се сетя за всички варианти, но най-често употребяваните - Силвестърче, Сиско, Сисо, СисОте, СилверсИто, Рожбинка, Синчето, Цуци, Цуцка, Мацка, Котьо /адашката му да ме прощава  Laughing/, Сладкишче, Тъпанар, Меката китка, Миризливецо, Господин Съвършени Лапи, Оня с пеленгаторите, Любопитко ... `айде да спирам, че има опасност да пренощувам на клавиатурата! hahaha

kath_mad , Тери много сладичка и мекичка! Heart Eyes Hug

# 137
На Чарли му викам Хубавчо Mr. Green и "Любов моя"  и Пухен-Дупен Mr. Green Само ласкателства при нас.

# 138
Беконче е всякакви вариации на трътле (Fatty, Fatso, Chuby, Chubster, Tuby), също Принцеса, защото като принцесата и граховото зърно винаги гледа да се намести някъде където нещо меко е натрупано. Яйчицето е Little Guy.  И двамата - бебе, както и сивите лъвове. (За новите попълнения, котараците ми са кръстени Bacon and Eggs, на популярната комбинация за американска закуска)
От бисерите на ММ: Лошата котка, get off the table! (членуване и спрежения на БГ са висш пилотаж). Бейкън на български е Бекон. Умалително на лъжица е лъжичка. Значи,мисли мисли, измисля го и доволен вдига котката и заявява: Беконичка!

SunshineMery приют за всякакви животни е, аз съм в крилото за дребни такива,  котки и всякакви други приходящи, които не са кучета или фермерски. Животните са уловени бездомни, донесени от собственици, които не могат да се грижат повече за тях, и отнети при случаи на жестокост или липса на адекватна грижа. Като задължения - поддържане на чиста и подредена среда, социализиране на животните, консултации на потенциални осиновители. Социализирането (демек игри и гушкане  Mr. Green ) е най-голямата част на практика. По-срамежливите животни излизат от черупката си, на нуждаещите се от игра или внимание се оказва такова. Котките като цяло имат репутацията на по-саможиви, но одомашнената котка която е свикнала със вниманието на собственика си след време  го жадува и се нуждае. Това помага и да се опознае характера на животното, за да се даде по-добра консултация на осиновители. Различните хора търсят различни котки- кой за гушкане, кой по-игрива, кой по-саможива, а и странични фактори като типа семейство и жилище, са важи и помагат да се избере най-подходящото коте за всеки, дори когато те самите не са наясно какво търсят.
Това накратко, питай ако нещо конкретно те интересува.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 23:17 от MissNellie

# 139
  • Варна
Сънчи- Пънчи, да е жив и здрав рожденикът!  Grinning

Моя котър( Делфина, как ги измисляш  Mr. Green), има много имена. Само вариациите на името колко са много- Грейчуга, Грейчони, Грейка, Сивуш. Кодови имена- Чучи, Чучелче, Мека китка, Заешко сърце, Зайо  Mr. Green, Мяц, плъхчок.

Днес го вардих 8 часа да взема урина за изследване- не искА да даде. Crossing Arms В момента, в който работното време на клиниката приключи и аз напълних с бентото, дойде на галоп и я свърши малката нужда. Утре пак съм на пост.

# 140
  • Costa Rica
Барак е Баракудата, Куда-куда, Бари Котър, Дзверо, Тъпчо и Фаринели Mr. Green

Зайо е Хайдут Велко, Ташко М*дурков, Зайцефф, Зайонджи, Пухальони и стотици други измислени на момента гальовности.

Уискас и Сикозу не се отличават с някакви запомнящи се прякори. Уискас е популярна още като Принцесата и Аристокотката.

Сещам се, че на предишния ни кот Алекс, му бяхме измислили песничка по мелодията на "Москва не вярва на сълзи". Възвишена поезия, ви казвам:

Алексансър, Александър,
ти ще станеш на яхния
и във моята чиния
ти ще свършиш кат'обяд.
 Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 23:45 от Делфина фон Ю.

# 141
  • София
Най- често и двете са джуджанки. Шели - Шел дън, Мацо -пис, коте -боте. Каси - Каске, джуджано. Crazy

# 142
На 12.04 синът ми и Рижко преживяха голям пожар в дома ни.
Вече не живеем там.
Рижко е герой и след шока напълно се възстанови  на новото място.
Когато се пооправим ще ви кача снимки.

# 143
  • Варна
Надявам се всички сте добре, Снеже!  Praynig Hug

# 144
Синът ми и Рижко са добре.
Време е аз да се съвзема от шока, пък каквото било било. Когато всички са живи и здрави нещата се оправят.

# 145
Снежа63,бързо да се възстановите от преживяното,голям кошмар сте изживели Praynig
Важното наистина е,че сте живи и здрави!Стискам палци бързо да се отърсите от шока и да продължите напред  Hug
MissNellie,ето кой знае най-много за характера на котките значи  Hug Всички останали дами да ме извинят Blush Нищо конкретно нямах в предвид,като попитах за работата ти,просто ми беше интересно да прочета от първа ръка.Благодаря ти за разказа bouquet

Онова клипче с бебето-коте и майката,която си го гушва е Уникално! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За имената и ние вече сме натрупали актив от такива.Гарфилд е още и Карфиолчо,Грейфрут(баща ми не може да му изговори името и го прекръсти Laughing),Гарфи,Фифи,Шушулко,Котане,Писане,Бонбончо и др.които ми идват на момента.Гальовни са ни все имената Heart Eyes Освен като направи някоя щуротия - става ГАрфилееее Mr. Green

# 146
  • на брега на морето
Котьо /адашката му да ме прощава  Laughing/

Моля, моля, дори поласкана се чувствам Grinning

# 147
  • София
Снеже, радвам се, че сте добре!

Аз съм наричала моите така: Чъчкааам, Чукииим, Чучииим, Папинишииим, Пупииим, Мънишиим, Мъмииим, Кукууум, Къндриим, Къндришииим. За сведение - нито едно от названията няма смисъл, такива думи не съществуват. Всички тръгват от Джанъм, Мъниим и Папишим, които съм чувала от майка си, като съм била по-малка, но само първите две знам каво означават. Интересното е, че всяка новоизмислена дума непременно се разпознава, заради интонацията. Правила съм какви ли не експерименти, особено с Дундьо. Примерно, говорим си с приятели, но изведнъж казвам "Къкиии!" /нова дума/ и Дундьо веднага ми отговаря с едносрично, кратко "ма". Колкото пъти се обърнех към него, дори негледайки го, толкова пъти ми отговаряше. Милото, сега е пъд Дъгата.

# 148
profesorkata_1 благодаря ти  Hug

Момичета, много са ви весели именцата  Laughing Hug . Аз в началото исках да кръстя моето с някакво забавно име, но сърце не ми даде да е нещо от сорта на Трътла, Дупла и т.н., а обичайните - Фифи, Пуфи, Кити, Писи, Суити.. са ми омръзнали. Ииии накрая стана така, че я кръстих Тери, както са ме наричали мен като малка  Laughing Аз съм Катерина, и от там - Тери  Grinning. Та сега котето ми е, един вид, адашче. Иначе името си й остана едно, единствено, защото така й е по-лесно да свикне. Всъщност, в момента вече е научена, мнооооогооо добре си знае как се казва. Всеки път, като извикам "Терии", и тя изскача от някъде  sohappy . Иначе - чувала съм, че е много хубаво в името на котето да има звучна буква. По-лесно го запомнят .

Сега да ви питам - някой да си е поръчвал до сега разни неща от zoomagazin.eu? Че си нямам идея кога да я очаквам тази къщичка...  Rolling Eyes

# 149
Сънчи- Пънчи, да е жив и здрав рожденикът!  Grinning

Моя котър( Делфина, как ги измисляш  Mr. Green), има много имена. Само вариациите на името колко са много- Грейчуга, Грейчони, Грейка, Сивуш. Кодови имена- Чучи, Чучелче, Мека китка, Заешко сърце, Зайо  Mr. Green, Мяц, плъхчок.

Днес го вардих 8 часа да взема урина за изследване- не искА да даде. Crossing Arms В момента, в който работното време на клиниката приключи и аз напълних с бентото, дойде на галоп и я свърши малката нужда. Утре пак съм на пост.

Ако все още опитите да му вземете урина са неуспешни..
Чувала съм,че в такива случаи, вместо обичайната тоалетна (бенто,силикон или др) може да се сложи леща (колкото и странно да звучи). После само изливате това,което ви трябва.

Общи условия

Активация на акаунт