Любители на котки тема 60

• 41 221
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
kath_mad ето ти едно линкче, ако случайно не намериш втора употреба, което е най- добрия вариант според мен, защото тези цени идват малко в повече за това, което получаваш. погледни и тук какво има може нещо да си харесаш

http://www.zoomagazin.eu/categories/vsitshko-za-kotkata-195/dras … 15/start-from-20/

Скъпа, благодаря ти.. по някаква странна ирония на съдбата, тъкмо 5 минутки, преди да видя отговора ти тук, поръчах една много хубава драскалка с къщичка, точно от този сайт  Grinning
цената е 54 лв.

# 121
Здравейте, дами! Чудех се дали да отворя нова тема, но първо ще попитам тук, пък ако не получа задоволителен брой отговори, мога да опитам да пуснаи темичка.
  Много спешно ми трябва котешка катерушка (нещо като къщичка), с драскалки в нея. Гледах и рових из гугъл, но цените са направо убийствени.. аз търся нещо за 30-40 лв най-много. Знаете ли някой сайт, в който да погледна? Някакви предложения  Rolling Eyes Мерси предварително   bouquet

Точно като къщичка на цена 30-40 лева трудно ще се намери, ние взехме преди няколко месеца на нашата вагабонтка доста прилична драскалка-катерушка от Лидл (не помня цифрата, но не е била по-висока), а наскоро гледах,  че отново са ги пуснали даже с намаление.  Обаче тя изобщо не я забелязва - точно 1 път само съм я видяла да драска върху нея и това беше.  Поздрав за всички рошльовци Hug  (може би повечето вече сте го гледали, но аз скоро попаднах на него и много ме докосна)

# 122
kath_mad Да ви е честита и със здраве да си я драскате  Grinning

Banshee Клипчето е уникално сладко  Hug

Ето да ви покажем и нашия десерт :о)

# 123
Дами, пращам ви един линк със снимка на моята Тери. Дано ви се отвори, защото не ми позволявам да я публикувам ч/з специалната опция. Ето го линка http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2807282986798&l=0a17fb2569
Тя е моята красииииива гордост  Two Hearts Линка е копиран от специална връзка, която ви препраща директно към снимката, без да има нужда да ме добавяте в приятели и т.н.

# 124
  Поздрав за всички рошльовци Hug  (може би повечето вече сте го гледали, но аз скоро попаднах на него и много ме докосна)
Ой, ойй, колко мило и нежнооо  Heart Eyes
Тери и красавица с много екзотично излъчване. Добре дошла и да й е честита новата игрушка Laughing

# 125
Здравейте банда Mr. Green
Моят Тъпанчо днес става на 7 и  хич не му пука, че остарява и се плези

но все пак като дърта клюкарка наднича от терасата (не откачайте, че е там!)

и една стара - гушкаща  Heart Eyes

И малка почерпка Laughing

Гуш на всички пухчовци Hug Heart Eyes

# 126
Сънчи-Пънчи честит ти рожденник.Много да те слуша и радва  newsm59  bigdance2 Gift

# 127
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Обожавам оранжеви косматковци!  Kissing Heart Още повече ги обожавам, като са рожденици! newsm76

Сънчи-Пънчи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Тъпанчо!  bdbaloni Да ти е жив и здрав още дълги години, да се плези и гуши колкото си иска!  bouquet

# 128
  • Costa Rica
Сънчи-Пънчи, честито помъдряване и възмъжаване на Тъпанчо! Как ми се гушка оранжев пуууух Hug

# 129
  • София
Честит рожден ден на Тъпанчо!   ura  newsm59  newsm18

# 130
  • Пловдив
Честит рожден ден на Тъпанчо!

# 131
Мъри стои легнал до мен и гледа мъдро хахаха
Благодаря за честитките, момичета Hug

Вашите пухове само 1 име ли си имат? Laughing Защото нашето е с доста. Принципно си е Мъри, но май рядко вече му казваме така. Някои дни е Тъпанчо, Мърльо (не е от най-почистващите се котки Blush), Пицун (идващо от Писун), КотИнце и т.н. каквото ми дойде на устата Laughing

# 132
  • Пловдив
Нашият хубавец е ту Грей, ту Грейка, Грейчо, Грегоар, Грегъри, Сивчо, Пухи, Мрънльо, Грухи...  Mr. Green

# 133
Ооо, ние на нашата котка много рядко и говорим на име (Фара). Обикновено е Маца, Фарфароса, Мърличка, Пуфкавина, Шпинга, Фарафория, Пръдла и общо взето каквото ми хрумне на акъла  Laughing

Ето една снимка от днес - помага с ремонта - как ще и перем латекса после не знам!  Laughing

# 134
  • София
Учудих се, че името Тъпанчо ми е непознато, а смея да твърдя, че 80-90% от имената на котетата в темата ги помня. А той бил Мъри.  Laughing

Мъро си има още едно официално име - Братко. Като бяха малки момичетата и се караха, малката дъщеря започваше да нарежда: "Аз нямам сестра. Имам само братче. Братко, братко мой!" и го прегръщаше. И така си остана. Братко.  Laughing

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 22:55 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт