СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
благодаря, момичета  Grinning това лекарство явно върши чудеса, въпреки че е хомеопатично, защото днес съм здрава като кон  newsm44
ще наваксвам с домакинската работа  Heart Eyes
Стефанел - наистина има лоши хора, аз също съм понякога чувствителна и напълно разбирам   bouquet
трябва да се пазим  Party

# 196
Уххх как ме дразнят тея жени... #Cussing out немога да разбера защо са решили че има смисъл да плашат бременните момичета с глупости...някаква мания на българските жени е да разказват ужасяващи истории за раждането...На мен даже една напълно непозната жена пред лекарския кабинет започна да ми разказва как и били спукали мехура и такива неща...Трябва да се гледа реално на нещата, това е раждане и не е лесно ама си заслужава както им казвах на моите познати като ме питаха не ме ли е страх "За по висша кауза е "...stefanel милилчка недейте да се връзваш на такива страшни истории, раждането не е приятно, но не е и филм на ужасите..по добре да имаш положителна нагласа, а не да си мислиш че отиваш на заколение...Всичко ще мине за няколко часа и после ще го забравиш Simple Smile

# 197
Здравейте, момичета и от мен!
От цяла седмица не съм влизала във форума и виждам нови теми и не мога да насмогна да ви изчета, толкова съм пропуснала.
Да се похваля, на 9-ти ходих на преглед и вече знаем, че ще си имаме момченце. Таткото е много щастлив. А относно недобронамерените хора- много са и аз се опитвам да ги избягвам в този момент и да се зареждам само с положителни емоции, та да е спокойно и бебето.

# 198
Днес може ли да се пере или не?
Не стига, че коша ми е препълнен, а и трябва да пробвам пералнята, че има вероятност да не работи  Crazy
Joy Barbera ще ме умориш от смях с това твое пране. Я пускай пералнята, нали тя пере, не ти.
Някой ме пита аз какво бебе предпочитам. Все ми е тая. Абсолютно не ми дреме. Но както казах толкова съм сигурна, че ще е момиче, макар че и на момче много бих се радвала.
Много е неприятно да се разказват ужасни истории на бременни жени. Умишлено избягвам всякакви ужасии и секвам разказите още в зародиш. Но пък и друго знам - само положителната нагласа не ти гарантира лесно раждане. Истината е че лоши неща се случват и ако има глава да пати.. С оглед на първото ми раждане се моля всеки ден, не за момче или момиче, а за живо и здраво бебе с жива и здрава майка.

# 199
ами аз питам за меда,защото чух,че бил алерген както фъстъците Embarassed аз много внимавам какво ям и не мисля,че е лошо Embarassed например в това шоу на доктор ОЗ казаха,колко били вредни пушените меса и непастиоризираните храни за бременни,това са важни неща,а не можем да знаем всичко Embarassed аз за себе си никога не съм мислила какво и по колко ям,но сега за бебчо само това мисля!!!

# 200
Христос Воскресе и от мен  Simple Smile
Аз съм вече 5 ден с хрема и главоболие и не ще да мине това чудо  Tired От вчера разболях и мъжо  Confused
Гостито беше супер  Simple Smile много весело си изкарахме и имаше много смях  Party
Утре сме на ФМ...нямам търпение  Party Heart Eyes
Мъж ми купи джаджа за да чувам сърцебиенето на  бебчето  Heart Eyes вчера през 1-2 часа  си го слагам  Laughing  Ето това http://www.amazon.co.uk/AngelSounds-Fetal-Heart-Detector-Doppler … 568613&sr=8-1
Днес чакам доставка от Некст за дънки за бременни...два модела..дано ми станат, че старите вече ми отесняват  Simple Smile

# 201
Здравейте момичета и аз отдавна не съм писала. Исках да питам някоя от вас пие ли дуфастон към сегашния си етап на бременността. Аз пия, а навсякъде чета че се изписвал до четвъртия месец. newsm78

# 202
Здравейте,нашата почивка свърши,довечера си се прибираме вкъщи,беше хубаво цяла седмица при мама,но...от утре самички:)За "доброжелателите",като съобщавахме на родата на съпруга ми и негова племенница,която има някакви проблеми със зазбременяването,съвсем от сърце ми каза:Внимавай да не пометнеш!-в началото не го отбелязах незнаех как да реагирам,но после като се прибрах ми стана малко криво,но предвид явно че и при нея бушуват някакви хормони,си замълчах.А разни други комшийки които май от завист или от незнам какво ме питаха ама как така сме се решили в тези трудни времена и как се отглеждали 2 деца...ми как как,ей така...та хора всякакви,но аз се абстрахирам и не си ги слагам приказките,защото ако тръгна на всички да се впрягам само на себе си ще навредя.Все пак това са само странични хора,а за приятелите,няма никой на който да съм казала и да не се е зарадвал.

# 203
Здравейте момичета!  bouquet
Първо искам да ви честитя празниците и да ви пожелая много, много здраве - на вас и на вашите близки! И едни сладки бебчета през септември easter
Второ искам да ви се похваля, че и ние видяхме цвета  на гащичките - ще си имаме още едно  stork-boyмомченце.  Mr. Green
На БХС ми излизат добри резултатите по това, което гледам през нета(РИСК за болест на ДАУН-1 от 1800;..), но след празниците ме викат там "да ги обсъдим".
Кръвното ми още не се е стабилизирало,все още от време на време е високо и гледам да си почивам повече. Има ли някой от вас с подобен проблем? Аз пия Допегит.
Желая ви слънчев ден!  Nature Sunny

# 204
аз утре съм на ЖК и ще обсъждаме 2-рото БХС, но като ги гледам в нета, 1-вото БХС беше по-добро, ще видим какво ще кажат  Heart Eyes

честито синьо щъркелче Grinning

# 205
Честито Воскресение Христово на всички! Само здраве , късмет и много разбирателство!

На разбралите цвета на гащичките честито !

Ева 82 , това с този домашен доплер си е голяма мания  Laughing Laughing Laughing . Аз ако имах и аз през час щяхме да се слушаме с беба  Laughing честита придобивка  Peace

НИе тези дни ходим на гости , чакаме гости ...голямо хапване , чак ме е страх да се кача на кантара  Blush

# 206
Ева 82 ,страхотно уредче и аз го имам и си го ползвам редовно,чувството е невероятно

Днес бях на фетална, всичко е наред с бебка, прегледа беше доста подробен - много съм доволна и окончателно ми подвърдиха че е момиченце stork-girl

# 207
Браво Таня, честито момиченце  Grinning благодаря за инфото за Некст  Heart Eyes

# 208
Яяяя,вече си имаме и количка в албумчето. Grinning
future-maman,наистина страхотна придобивка.Да ви е честита  Hug

# 209
Анхелка,радвам се,че бързо си се оправила! Hug
Честито на виделите цвета на гащите!Аз утре съм на преглед и вече нямам търпение да ми кажат и на мен какво чакаме!Така силно се надявам на момиченце!
Стефанел,не се разстройвай,мила!Опитай се да ги игнорираш доколкото можеш тези "доброжелателки'!Наистина има ужасно нетактични хора!
При нас Великден мина нормално-хапване,чукане с яйчица,козунаци-мозунаци....Качих снимки да видите Дени как боядисва,на който му се гледат.Лека от нас!

Общи условия

Активация на акаунт