СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 597
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
И аз вече нямам търпение. Утре съм на консултация. Моля мамите от Варна да ми препоръчат къде да отида на ФМ, може и на лични. Аз имах запазен час да ходя в София, но сега не ми позволяват да пътувам и ще го пропусна. А и до сега не съм правила никакви изследвания извън тези по ЗК.

# 436
Честито на всички узнали цвета на гащичките!
Чакам другата седмица да ми потвърдят евентуално момиченцето или да се получи изненада със син щъркел - мечтая си за момиченце, а и си имам момченце вече
приятен ден на всички!

# 437
Здравейте и от мен  Simple Smile
Evvaa Честита госпожичка  Heart Eyes много мило ми стана като казваш, че цяла нощ за бебка сте си говорили  Heart Eyes
paca73 стискаме палци за амниото  Praynig а на теб защо ти го правиха? Някакъв проблем ли е имало?
За забелването хич нищо не знам  Crazy Благодаря за инфото после като се върна ще прегледам линковете който сте дали  Party
Аз допивам кафето с мляко и ще бягам, че работа ме чака и до банката трябва да ходя  Crazy може и през някой магазин да намина....като се върна ще ви чета.
Цунки по тумбачетата  Heart Eyes Hug

# 438
  • София
Честито на всички узнали цвета на гащичките!
Чакам другата седмица да ми потвърдят евентуално момиченцето или да се получи изненада със син щъркел - мечтая си за момиченце, а и си имам момченце вече
приятен ден на всички!

Стискам палци:) И аз ако се докараме до второ някой ден много ще искам да е момиче.

# 439
Миленита - получих отговор, не са включени книжките в цената на абонамента, но могат да се закупят на преференциална цена - abonamenti@sbb.bg - на този и-мейл може повече подробности  Party

# 440
kami2004 аз като бях в 12 г.с. ходих в майчин дом при Яков но младия , мисля че Борис беше, прегледа продължи около 20 мин , но то в нея седмица не се виждаше много, но ми обясняваше всичко подробно, и бях доволна.
И аз днес се събудих с болка ниско долу, маи яичниците, такава болка все едно съм настинала, ще пия след малко но шпа , дано ме успокои, така че ще търкам бутчетата по дивана цял ден  Laughing
Много усмивки ви пожелавам.

# 441
Честито на всички мами, които са разбрали пола на бебчетата си. Честито момченце на Фейт и розови гащи на Толинка.
Толинка, много се радвам, че ще имаш дъщеричка, защото сега си спомних, че 2009 при Априлки мисля съм те засичала. Моята щерка е Априлско бебе и затова се бях регистрирала в тази група тогава. Може да те бъркам, извинявай, ако е така, но се радвам, че след лошите моменти, които си имала, сега семейството ви ще се радва на една малка сладка принцеса Hug.
Аз да се включа към групата на женските майки- ще си имаме още едно момиченце- може и на мен вече да ми добавиш едни розови гащи, Фейт.
Не съм писала от много време, но когато мога ви чета. В момента имаме Радини вълнения с поредната кампания за прием в детска градина и съм се изнервила жестоко. Няма да ви занимавам с глупости обаче...
Пожелавам лек ден на всички и само хубави емоции Grinning.

# 442
Здравейте момичета...аз тъкмо се връщам от лидъл, минах да видя какво точно има в промоцията им за бебета и бременни...има някой доста изгодни неща...аз си взех една туника на пеперудки и сутиен за кърмене за към 30лв общо...само немога да им схвана размерите на бебешките дрехи...от 0 до 2 месеца е като за недоносено, а блузка от 2 до 6 месеца е като за малко по малко от годинка бебе, ама все пак взех две боденца синички и две блузки общо за 20лв...Чувствам се доволна от себе си Simple Smile

# 443
ro6li4ka Честити сини   Crazy  покупки  Hug

Flowers Много пък сте срамежливи  Mr. Green чакаме следващия преглед тогава  Hug

# 444
F.a.t.e  Hug  ехеее честит мъж!!! Hug много да те радва Heart Eyes
а иначе първо мома ли ти бяха казали?

# 445
F.a.t.e  Hug  ехеее честит мъж!!! Hug много да те радва Heart Eyes
а иначе първо мома ли ти бяха казали?

Мдааа ... първо беше розов, но не на 100 %, че имаше пъпна връв м/у крачетата  Crazy
Сега нямаше, но имаше атрибути  Mr. Green

# 446
Ками, аз ходих на ФМ при Балев в Темелков и др седмица отново ще хода на 2-ра ФМ при него, лично аз съм много доволна,  така че ти го препоръчвам.
Честито на всички които са узнали пола на бебоците!
Аз нямам търпение до другата седмица....

# 447
Здравейте, момичета
Едвам смогвам да ви чета. Поздрави за щъркелчетата. Някой от вас да е запознат с танците и бременността. Може ли бременна жена да танцува и до каква степен, примерно едно, две хора дали ще навредят?
Поздрави от мен
И Софийските мами да се разберем нещо да се видим.

# 448
Здравейте, момичета
Едвам смогвам да ви чета. Поздрави за щъркелчетата. Някой от вас да е запознат с танците и бременността. Може ли бременна жена да танцува и до каква степен, примерно едно, две хора дали ще навредят?
Поздрави от мен
И Софийските мами да се разберем нещо да се видим.

Миналата година като бях бременна в пети месец, правихме сватба  Heart Eyes Играх си хора без проблем, но не от ритмичните, като Елениното разбира се  Mr. Green Танцувах много в интерес на истината, но е важно да си почиваш честисчо и да се чувстваш добре  Hug

# 449
  • Варна
С предната ми бременност 5 дена преди термина ми беше сватбата на братът на съпруга ми. Вече ми беше писнало и бях решила, че след сватбата ще раждам. Играх на всички хора и много скачах, но беба не щеше да излезе. Но с предната бременност нямах никакви проблеми като сега! И в крайна сметка родих с предизвикване на раждането. Така, че е много индивидуално. Сега ако малко се натоваря и ме почват едни контракции....

Общи условия

Активация на акаунт