СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 676
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Добре дошли на завърналите се от където и да е  Hug
Скай пуснах аз пералнята и сега ходя да гледам има ли вода вътре или не. Все още не мога да разбера  Rolling Eyes
stefanel такива злобарки най-обичам .Не са попаднали на мен  Mr. Green
Анхела радвам се, че си оздравяла.
Честито на момичетата разбрали пола на бебчетата   bouquet
Този доплер да взема и аз ли да си го поръчам newsm78 Запалихте ме нещо  Wink

# 211
Христос Воскресе. Здраве,късмет и най- сладките бебчета септември Hug

# 212
Честит Вликден, момичета. Да сте винаги здрави и усмихнати и септември да гушкате здрави, красиви бебчета   bouquet
Много са хубави тези семейни празници, зареждат с много положителни емоции  Heart Eyes
За "доброжелателите", за които говорите, мога много да разкажа. Около мен са хиляди направо...  ooooh! Без да искат ли, нарочно ли, всички ми говорят всякакви гадости какво се е случило на някоя бременна ( не мисля да ви товаря и да ви разказвам в никакъв случай ) Така и сега съм се вглъбила в едно подобно изказване от една приятелка и си втълпявам глупости. Защо ли сега съм бледа, защо ли ме боли стомаха така и вскякави такива  #Crazy Но понеже са ми малко "доброжелателите" явно, сама си ги набавям тези информации и чета всякакви трагедии тук във форума  Crazy Това си е чист мазохизъм от моя страна  Naughty Но пък и си мисля, че е по-добре всичко да ми е минало през ума, за да не се случи, винаги съм била такава  Crazy
И този уред за пулса на бебчо, който показа Ева, направо ми влезе като муха в главата  Laughing Искам да си го купя, но ако е възможно някъде от БГ  Grinning

# 213
Яяяя,вече си имаме и количка в албумчето. Grinning
future-maman,наистина страхотна придобивка.Да ви е честита  Hug
Много благодарим да ви се връща:)  bouquet

# 214
Анхелка, радвам се, че бързо се възстанови.
За доброжелателите, както ги наричате, и аз гледам да ги подминавам, но вътрешно си мисля някакви неща:) Но в никакъв случай не чета в нета:) Мисля положително, все по- често бебчо ритка и това ме прави много щастлива.
Много се " зарибих " с този доплер:) И взех да обмислям покупка. Ако го имам сигурно няма да го свалям.
До ден два ще ви покажа и дрешките и придобивките, които чаках от Америка.
Желая ви хубава вечер и все такова празнично настроение. Wink

# 215
И аз се бях зарибила да си поръчам доплер ама докато се наканя и то бебчето почна да рита редовно и реших че няма нужда аз така или иначе си ходя през две седмици на лекар да гледаме какво става...но си е много забавно да си го слушаш когато ти се прииска, аз си бях харесала един който е с дисплей и показва колко удара в минута и го пуска на високоговорител ама вече няма смисъл Simple Smile

# 216
Някъде в България предлагат ли се по магазините тези доплери  Rolling Eyes Или някой сайт в БГ?

# 217
Стаси дано някой се включи, защото и на мен ми се иска да си го купя от Б-я. Може би, ако някой знае точно как се нарича този уред на български ще можем да открием нещо в нета.

# 218
Стаси дано някой се включи, защото и на мен ми се иска да си го купя от Б-я. Може би, ако някой знае точно как се нарича този уред на български ще можем да открием нещо в нета.
Аз го търсих като "домашен доплер", но не стана  Blush Надявам се някой запознат да ни помогне в лутането  Hug

# 219
Ето тук може да се поръча от този сайт http://www.igrachki.eu/angel-sounds-Domashen-Ultrazvuk-slushajte … o-doma-p-416.html
Лично аз съм го купувала от Амазон, но с доставката излиза горе долу като в България.

# 220
аз също съм много впечатлена от тази джаджа  Grinning

1 ден и аз ще снимам бебчо, както сте снимали вашите дечица с яйцата  Mr. Green

Толи - пожелавам ти да ни се похвалиш с момиченце   bouquet

# 221
  • shumen
Момичета как сте?Аз съм ОК и след посещението при нашите съм заредена с много положителна енергия.Ако Ви кажа не ми се тръгваше към Търново.Тези 2 дни ми бяха малко,но нищо-нека минат изпититите и към 20 май някъде ще се прибера за повече на Шумен.
Аз да Ви кажа тези 2 дни съм с ниско кръвно и световъртеж.Незнам дали не е от пътя.
П.С.Днеска мъжо и късмет няма-спряха го полицаите за неправилно подминаване и хайде 20лв.глоба сега.

# 222
Добро утро,слънчица Hug
КОй освен мен ще се труди днес  newsm78.Глася се за работа и докато си пийна кафенцето да видя как сте,но явно все още нанкате.
При мен безсънието ужасно ме мъчи,вече се чудя дали е нормално.А пък ми се спииии  #Cussing out
danaeka,спокойно.КОйто не кара кола,той няма глоби.А пък нас миналия месец ни сюрпризираха с честитка по пощата.Ама много хубаво бяха ни фотнали с колата.И там някакви си само 100 лв,за превишена скорост в града и на мост Laughing
ХУбав ден момичета   bouquet

# 223
 Grinning аз вчера ставах през нощта да ям, а сега 8ч за закуска  Mr. Green гладна съм  Party

сега открих, че абонамента за сп. Моето дете е доста изгоден http://abo.sbb.bg/?cid=3&mag_id=10
57% отстъпка от цената за брой Grinning
аз си чакам утре броя за април с пратка от БГ , както и 2 от книжките, които препоръчахте (ако ги е имало в книжарницата де)
Азбука на кърменето и Как да отгледаме ....здраво дете Grinning
http://www.helikon.bg/books/85/143385_kak-da-otgledame-psihiches … -zdravo-dete.html

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 08:51 от anghella

# 224
danaya90 и аз така с безсънието.. и на мен ми се спи, а не мога.. в 5 най-късно съм будна. След обяд спя само ако Нико е до мен. Така сладко се спи с него, ама е на градина и само събота и неделя ме огрява.
Между другото след колко време ви дойде честитката по пощата. И ние очакваме една за минаване на червено. По погрешка на десен завой влязохме в кръстовището преди да светне зеленото. Е изчакахме си колите които бях със зелен сигнал, но все пак бяхме тръгнали. Не вярвам да не са ни щракнали.

Общи условия

Активация на акаунт