СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 681
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
За придърпванията и тях ги имам  Crossing Arms.А бе с тия болки в кръста имам чувството,че ханша се уголемява  Laughing

# 241
smiley_girl, с удоволствие бих отишла с теб, ама съм на работа!  Sad то само веднъж ли ще е или всяка седмица ще има? И аз се замислям другата седмица да ходя в Майчин Дом на отворени врати, има ли желаещи?

# 242
Mince май всяка седмица ще е, аз не знам кога ще мога да ходя...Тази седмица съм отпуска утре и затова ще успея да ида...
Едит: Ето какво намерих ... http://www.moetodete.bg/uchilishte-za-roditeli/Sofia.html

# 243
Здравейте коремчета Simple Smile
Честити ви празници и хубави новини за розови и сини щъркели! Аз ще посетя Фемина в събота и тогава ще споделя за нашите гащи Simple Smile Иначе моето коремище не съм го снимала защото ме е срам Simple Smile -така изглеждах в 7ми месец с първата си бременност и се ужасявам на какво ще заприличам до края, но важното е да сме живи и здрави... Болките в кръста и при мен се засилват все повече, замислям се за космодиск, но дали ще има някакъв ефект?! newsm78 някой от вас ползва ли?
Относно количките да питам за марката espiro някой да е чувал нещо?
Хубав ден на всички!  bouquet Hug

# 244
Ехооо върнах сееее  newsm68 newsm03 Ще си имаме МОМИЧЕНЦЕ    newsm68 newsm44
Прегледа мина добре, всичко и премериха на малката сладурка  и изглежда наред а аз от вълнение не можах да спра напиращите сълзи който   тихо се стичаха  по бузите  Heart Eyes с едната ръка бършех сълзи а с другата се държахме с мъжо  Simple Smile имаме си снимка и ми е една сладичка  Heart Eyes с едно хубаво чипо носленце  Heart Eyes
Фейтче слагай розовия щъркел  Heart Eyes нали ти обещах, че с женско ще се поява  Simple Smile
Връщам се да ви чета  Hug

# 245
  • София
Аз пък като ме преглеждат винаги се смея без глас, някакво такова вълнение изпитвам.

# 246
  • Where I am Happy
И аз съм с болки в кръста,особен но вечер едвам ставам от леглото за да посетя WC-то Laughing  Понякога имам и болки ниско в корема но моята док. ми каза,че е нормално защото матката растяла

Eva_82 Честито розово щъркелче,желая ти една прекрасна принцеса на финала Wink

# 247
Аз пък като ме преглеждат винаги се смея без глас, някакво такова вълнение изпитвам.

Сълзите се стичаха от радост защото това ми е трета бременност и е много чакано бебе  Simple Smile Ако ми беше първа май и аз щях да се смея.

# 248
  • София

Сълзите се стичаха от радост защото това ми е трета бременност и е много чакано бебе  Simple Smile Ако ми беше първа май и аз щях да се смея.

Аз не съм го написала с лошо, а като споделяне, нормално е - от радост човек или плаче или се смее.

# 249

Аз не съм го написала с лошо, а като споделяне, нормално е - от радост човек или плаче или се смее.
  Hug

# 250
Фейтче слагай розовия щъркел  Heart Eyes нали ти обещах, че с женско ще се поява  Simple Smile
Връщам се да ви чета  Hug

Браво ... много се радвам за теб миличка  Hug Кураж и всичко ще е наред до финала  Heart Eyes

# 251
eva_82, честита новина!   bouquet

# 252
Здравейте, момичета. Hug След сладкото хапване и срещите с роднини дойде време да се върнем към по-изоставените задачки. Wink
Имам едно въпросче, тъй като се записах в МЦ Фемина на 4D за утре. Бях питала и преди каква е разликата м/у ФМ и 4D и разбрах, че е едно и също -просто апарата на които се извършва ФМ се казва 3D, 4D..и т.н.. Но сега се зачетох в сайта на МЦ Фемина и там е дадена като отделна опция 4D или ФМ, а и седмиците в които се прави са различни, май пак нещо не съм разбрала. newsm78  Embarassed

# 253
  • Варна
Eva_82 честито за момиченцето  Simple Smile Всичко ще е наред  Hug
Аз днес ходих на училището в Мол Варна да послушам какво говорят, а после си купих този сутиен на Триумф дето похвалихте  Simple Smile

# 254
Ева_82 , много ме разчувства твоя пост  Heart Eyes Направо си представих красивата гледка, която сте били с мъжа ти  Hug Честито за хубавите вести и желаните гащи  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт