СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 686
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • shumen
Момичета честито на виделите цвета на гащите.Аз също чакам да потвърдят моя.За сега е момче,но не е сигурно на 100%.Болките в кръста и аз ги имам,особено като легна.

# 301
Честито на разбралите цвета на гащите!
Аз бях вчера на ФМ - Фейт, може ли да помоля за едно синьо щъркелче.  Hug
За съжаление обаче бебенцето е по-малко и не можаха да огледат добре органите, та ще ходя пак на 17ти май. Казаха, че всичко изглежда нормално, но аз все пак мисля да отида за по-подробно разглеждане.
Успех на прегледите днес!

За таблиците за пола - на мен всички ми показваха, че сега ще е момиче, освен 2 - тази китайската и пресмятането с годините на майката при зачеване + месеца, в който е заченато детето = при четен отговор - момиче, при нечетен - момче. Тези двете познаха и за първото и за второто дете.

# 302
tiya_4 хапвай повече кисело мляко и пиеш ли някакви витамини? Ще наваксате със седмиците не се притеснявай.
Болки в таза си имам перманентно, но се заслват при повече вървене или стоене права. Остана ми наследство от първата бременност тази болка.

# 303
sky, на ЖК още от самото начало бебето е 2 седмици по-малко. След първото раждане цикълът ми се удължи, а и лекарят прецени, че явно овулацията е била по-късно. Когато отидох на БХС, съобразих се с това, а докторът каза, че бебето си отговаря абсолютно точно и даже ми направи късното БХС. Сега, този трети специалист твърди, че по неговите изчисления бебето е с около седмица по-малко. Симона беше през цялото време с 5 дена по-малка и се роди точно 5 дена след термин. Така че, според мен, просто е станало по-късно зачеването или поне така се надявам. Ям много млечни неща, но витамини си взех О'мами и не ги пия. Май ще отида да си купя хубави витамини (с по-високи количества вещества) и ще започвам да пия. А можете ли да ми препоръчате калции, защото зъбите са ми много разрушени вече, а значи и костите са зле:( Зъболекарка ми беше препоръчала да търся костен калций, но в Ловеч не успях да намеря...Ако някой има идея от къде да намеря онлайн...

# 304
Здравейте Simple Smile
За съжаление нямам възможност да се включвам често,тъй като съм на работа,но се опитвам да наваксам вечер в нас или по време на обедната почивка. Завиждам благородно на всички ,които вече знаят пола на детето. Моята ФМ е на 7 май,но се надявам полът да стане ясен на ЖК на 25.04.
Момичета, относно раздразнението, искам да споделя моята драма. Аз (нормално) не изпитвам добре познатото на хората чувство ревност,но от месец съм станала толкова ревнива,че ми иде да рева по цял ден. Отначало не осъзнавах какво се случва,но вече си давам сметка,че е силна ревност. Ревнувам даже и кучето когато обръща повече внимание на половинката ми,а не на мен. А въпросната половинка колко ревнувам.....Не мога да се позная. На него му е страшно забавно,тъй като досега не съм проявявала такова качество-мисли си,че се дължи на факта,че съм го заобичала повече Laughing
Силно ме съмнява някой да се "похвали" с подобен проблем като моя,но исках да споделя на някой за тази странност.
Лек и успешен ден на всички!  bouquet

# 305
Аз бях вчера на ФМ - Фейт, може ли да помоля за едно синьо щъркелче.  Hug

Може разбира се .... честито  Hug
Иначе и аз си мисля, че просто си с по-късна овулация - има много такива мами и после се притесняват, че преносват  Heart Eyes

bel4eto Хормони мила, хормони  Mr. Green Hug

# 306
Добро утро и от мен:). eva_82,tolinka честити момиченца  Hug Hug.Толкова сте сладки и емоционални.Фейт,Анхела...знам ли,казаха за момиче ,но не със сигурност.Е утре ще се знае.Поподготвих се за възможен син щъркел да не бъда разочарована после;).Все пак надеждата за розов остава до последно разбира се.
За ревността-не ми е чужда и на мен.Някога,като тийнейджърка направо ме изяждаше,сега се проявява по-скоро под формата на една почти постоянна мнителност.Но не е приятно:0.Гледам да се поприкривам ,че вече Тишо ще вдигне ръце от мен ,не стига че си сменям настроението като времето последните дни.А днес то е ужасно..Май ще си седя вкъщи цял ден..

# 307
bel4eto,този етап с ревността за сега отмина при мен Laughing,но виж песа го ревнувам винаги от всеки,а той ще кажеш ми прави на пук сега като ме отбягва  Crossing Arms

# 308
Добро утро и от мен:)
Фейт,Анхела...знам ли,казаха за момиче ,но не със сигурност.Е утре ще се знае.Поподготвих се за възможен син щъркел

Ще разберем тогава утре .... дано е това, което искаш  Hug

# 309
 Добро утро, момичета! Как сте днес в това дъждовно време?

# 310
danaya80 ,разсмя ме много! Аз имам куче едва от 4-5 месеца и ми се струва,че с всеки изминал ден го заобичвам все повече. Ако не се лъжа,ти беше от Бургас. Ние сега за Великденските празници ходихме до там с песа,аз много държах да го разходим в морската градина на местата,които са направени специално за кучета-останах очарована!

# 311
  • Русе
Добро утро момичета  Stop толкова много се радвам за всички вас,които сте разбрали за пола на бебоците.Чета Ви с удоволствие и усмивка,за съжаление аз не мога да се похваля все още с какви гащи е моят щъркел  Cry искренно се надявам да е розов  Confused В петък съм на доктор и наистина този път се надявам да видят какво е човечето.

# 312
Добро утро и от мен  Simple Smile Тази сутрин станах рано...тук е 7:20 изпих един чай и сега си правя закуска а на вън времето и тук е много гадно и дъждовно  Sad Пууу да се оправя вече, че ми писна  Simple Smile

# 313
Tiya за зъбите с предната бременност пих Зимафлуор,но те съветвам да си питаш лекар и тогава да го пиеш,също го пиех и докато кърмех около 2 месеца,мисля,после до края на кърменето нищо.Ева и тук е дъждовно имам чуството че всеки момент и сняг ще завали едно гадно мрачно небе...ужасно е.Лек ден ви желая и стискайте палци за довечера на прегледа,да видим бебчо какво е:)))

# 314
danaya80 ,разсмя ме много! Аз имам куче едва от 4-5 месеца и ми се струва,че с всеки изминал ден го заобичвам все повече. Ако не се лъжа,ти беше от Бургас. Ние сега за Великденските празници ходихме до там с песа,аз много държах да го разходим в морската градина на местата,които са направени специално за кучета-останах очарована!

А да видиш какво е чувството след 10 години заедно. Heart Eyes.Иначе ние с песа не сме ходили в морската,защото нашия не става за пред други кучета,особено когато е на каишка и види нещо от рода я на хъски,я на лабрадор.Искат да го подушат,а нашия:дръж ма ша го убия  LaughingТакива сме ние.

Аз пак да се оплача.Снощи много ме боля коремчо.Имах чувството,че е някакъв спазъм и започва от стомаха  Sad

Общи условия

Активация на акаунт