СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 643
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
тия - честито момченце  Hug моето също върви 2 дена по-малко още от ранните ехографии, но мисля, че няма притеснение и за 1 седмица си мисля, че е в рамките на нормалното  Hug

аз го нося ниско моето, ама няма какво толкова да направя като не иска да се качва нагоре  Mr. Green пия каквото са ми казали  Crazy

успех днес на всички с прегледите  Heart Eyes

# 316
Тия — 4, можеш ли да пуснеш линк за тези таблици, които изчисляват пола. Благодаря предварително   bouquet

# 317
  • София
Добро утро момичета! Идвам от доктора и искам да се похваля с бебчо всичко е наред върви отлично, даже сме 3-4 дни напред, ииии.............Фейт слагай ми син щъркел видяхме ме атрибутите на малчо Joy Аз съм леко със смесени чувства, малко ме е страх не знам как е с момче Crazy, но каката миличката беше с нас и доктора като каза, че ще е момче тя започна да ми целува корема - стана ми много мило. Е това е от мен успех на всички с прегледите Hug

# 318
Inna,  просълзи ме! Честито за синия щъркел!

# 319
Добро утро!  Wink
Честито на новите щъркели, които долетяха вчера и днес и очакваме още много до края на деня, включително и моя. Направо ще се пръсна вече от нетърпение, а трябва да чакам чак до вечерта  Sunglasses
Пък ако бебо се е завъртял и не можем да видим, не знам как ще дочакам следващия преглед  Mr. Green Смятам да оползотворя времето днес с обикаляне на магазини, за да видя няколкото модела колички, на които съм се спряла.

# 320
Добро утро момичета! Идвам от доктора и искам да се похваля с бебчо всичко е наред върви отлично, даже сме 3-4 дни напред, ииии.............Фейт слагай ми син щъркел видяхме ме атрибутите на малчо Joy Аз съм леко със смесени чувства, малко ме е страх не знам как е с момче Crazy, но каката миличката беше с нас и доктора като каза, че ще е момче тя започна да ми целува корема - стана ми много мило. Е това е от мен успех на всички с прегледите Hug

Ех, че хубаво ... аз също много си мечтая за момче и момиче ... нали си имам братче  Heart Eyes

Днес наистина ще има голям щъркеловалеж  Mr. Green Hug

# 321
Здравейте и от мен .Много се радвам за всички които вече са видели пола на бебоците...Честито ! Hug
Inna 78 каката е страхотна и моя сладур си мечтае за сестриче,но все си мисля че ще е момче отново, а сякаш баткото се притеснява от този факт .

# 322
Цъкам си аз из нета, докато стане време да излизам и виждам във фейсбука, че някой публикувал, че днес празнували Виктор и Виктория и обяснение, че името означава победа.  Laughing Та, ако е момиче едно от имената, които ми се въртят в главата е Виктория. А ако и днес разбера, че е момиче хихихи не е ли съдба.?
Или пък нещо вече изперквам и е по-добре да зарежа нета и да излизам  Mr. Green

# 323
фейт, сложи на мен розово щъркелче  newsm44 Вчера бяхме на 4D и видяхме момата. Май таткото се надяваше на момченце, ама аз много се зарадвах....панделки, роклички.....ох нямам търпение   smile3541  Пожелавам хубав ден на всички, изпалнен с много усмивки!!!

# 324
фейт, сложи на мен розово щъркелче  newsm44

Ееееее, честитоооооо  Hug Hug Hug слагам го вИднага  Mr. Green

# 325
Ох, колко добре почва днешната сутрин! Направо се изкефих, Момичета честити щъркели, така да продължи деня!!!  stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl smile3521

# 326
Честито на всички с щъркелчетаа!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Sunglasses

Аз съм на 23 април  и до тогаваааа.... Crazy Crazy

Моят юнак, не разбира още какво става, но виж като ми види корема го шляпа с ръка и се хили.

# 327
Здравейте мами искам да ви питам нещо? Направих си ранния скрининг в 12г.с. и всичко беше ок и доки ми каза , че няма смисъл да си правя късния, а и вече съм 17 г.с. ...вие как мислите моля ви споделете . newsm78

# 328
Цъкам си аз из нета, докато стане време да излизам и виждам във фейсбука, че някой публикувал, че днес празнували Виктор и Виктория и обяснение, че името означава победа.  Laughing Та, ако е момиче едно от имената, които ми се въртят в главата е Виктория. А ако и днес разбера, че е момиче хихихи не е ли съдба.?
Или пък нещо вече изперквам и е по-добре да зарежа нета и да излизам  Mr. Green

Това е нашето име  Peace
Няма пък искам и аз вече да зная със сигурност какъв ще е памперса.А къде е чак 23-ти  Thinking

# 329
Здравейте мами искам да ви питам нещо? Направих си ранния скрининг в 12г.с. и всичко беше ок и доки ми каза , че няма смисъл да си правя късния, а и вече съм 17 г.с. ...вие как мислите моля ви споделете . newsm78

Мисля, че няма смисъл да правиш късния, при условие, че няма за какво да се притесняваш предвид първия скрининг. Отиди си направо на фетална м/у 18 - 22 г.с.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт