СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 627
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Момичета,от сърце ви благодаря за хубавите думи!Прекрасни сте!
Вчера наистина не знаех къде се намирам,през нощта се събудих към 3 часа и не мога да заспя...Само мислено си говоря с малката,галя си Дени,който като ангелче спинка до мен и се моля всичко да е наред...
Страхотно е да имаш син,момичета!Връзката е неописуема-дълбока....Ще видите,на всички,на които им предстои да са мъжки мами!А аз така копнея за дъщеричка,търпение нямам да я взема в ръцете си!
F.a.t.e,стискам палци и чакам да пишеш след прегледа! Hug
Нито една таблица досега не ми позна за пола на малките,така че и аз съм на мнение,че са повече за забавление...Пък ако се окажат верни за другите-дано покажат на всяка това,което иска!

# 361
  • При моите мъже...
Моята мишка върви с 2 седмици напред... не знам до колко е нормално, ама никой нищо не казва Thinking В началото тръгна с една напред и ври всеки преглед все повече и повече избързва...

На първото БХС резултата ми беше 1:500 за Даун и ме посъветваха да направя второ, която най вероятно щяло да даде по-добър резултат, ама всъщност като ги взех вчера резултата беше 1:360 newsm78
Мацката от лабораторията ми вика - "ми то годинките са ти много... и килцата като сложиш - какъв да е резултата!" Crazy Не знаех че има отношение чак толкова. С първото ми момченце бях същите кила и 2 година по-млада, ама резултата ми беше 1:11600  newsm78
И сега какво викам аз, уж трябваше по-добри резултати да излязат, пък то... АГ-то ми вика, че феталната морфология е достатъчна да изчисти всички съмнения, ама знам ли... Някой дали би се включил по темата Simple Smile

# 362
Agira, то човек да се чуди да плаче ли да се смее ли....големи заплеси са тези на регистратурите
А ти къде във Варна и при кой ще си правиш фетална ехокардиография?

# 363
Агира, направо са големи заплеси на регистратурата но днес наистина е много весело в темичката

# 364
Mii,долколкото знам,първият БХС е доста по-точен.Моята доки даже вчера ми каза,че вече не правила втория,нямало смисъл от него.Когато първата ми бременност се оказа с детенце със синдром на Даун,на момиченцето ми на феталната се виждаха малформациите на стомахчето и на сърцето,така че,един добър специалист няма как да не разбере ако има нещо.Разбира се,аз далеч не съм компетентна,казвам само това,което знам от опит.А по въпроса с годините и кг ми се струва супер странно наистина...
Агира,вярно тази на регистратурата голям образ! Laughing

# 365
Evvaa аз също съм на Прегнакеър , но ги пия сутрин след закуска - така ми препоръча докито. Не са ми създавали дискомфорт по никакъв начин. Според мен от нещо друго ти се повръща. Ама все пак......знае ли човек на всеки всяко нещо различно му се отразява. Въпрос на организъм.
Фейтчеееее хайде вече появявай се с щъркел стига се е крило това бебе  Laughing.
Честито и на всички останали видели щъркелчета вече. Трябва да взема да се наканя да накарам Яни да ме снима - каквато стане снимката такава, че той мамин дудьо така държи апарата.....не е за говорене  Grinning

# 366
  • София
Момичета вижте колко са сладурски http://www.hm.com/bg/product/99789?article=99789-A#article=99789-D  Crazy

# 367
  • Варна
Честито на всички момичета видяли цвета на гащите  Hug
Годинките имат значение за резултатите от БХС.

За Петинка Цветкова има цели теми. Повечето мнения са отрицателни.

# 368
Inna_78 , зариби ме много по тази дрешка. Но на мен ми харесва леопарда най-много Simple Smile А и тъй като не знам пол все още, ми се струва най-универсален цвета на леопардчето Simple Smile

# 369
Привет момичета, толкова много хубави новини и показали се бебчета - искрено се радвам за всяка една от вас  Hug
Чак не ми се иска да развалям хубавото настроение на темата - вчера бях на преглед и се оказа че имам ацетон в урината и трябва да влезна в болница. Понеже докторката ни е позната, ходя само през деня, днес ми вляха 6 банки, утре пак. Много се бях притеснила, но ми обясни че е от повръщането преди два дни и съм се обезводнила. Дано другите изследвания са ми добре и да се оправя с тези вливания. Няма да ви товаря повече с отрицателни емоции.

Stefanel задължително ще покажа роклята като стане готова, че ще ми я шият  Blush

Анхела и на мен ми каза вчера, че го нося много ниско и да не вдигам тежко и да не се
преуморявам, така че и ти се пази, макар че като знам колко си енергична и пълна с ентусиазъм  Heart Eyes

На мен вчера ми изписаха витамини Пренатал и спирам фолиевата киселина скоро.

# 370
Chiki  Hug  Heart Eyes Всичко ще е наред. Щом така ти е казала докторката, вярвай и. Следващите изследвания ще са отлични  Hug АКо пак ти става лошичко и повръщаш, пий повече течности, за да не се обезводняваш  Hug

# 371
Момичета, върнах се  Hug

Веднага хвърлям бомбата .... чакаме си МЪЖ - видяхме му атрибутите и съм много щастлива  newsm44... една такава странна усмивка ми е на лицето  Crazy че не знам къде се намирам  Mr. Green

Иначе всичко си му е наред на бебчо ... направо е пушка и чака още малко за да се изстреля на бял свят  Mr. Green

# 372
  • София
Момичета, върнах се  Hug

Веднага хвърлям бомбата .... чакаме си МЪЖ - видяхме му атрибутите и съм много щастлива  newsm44... една такава странна усмивка ми е на лицето  Crazy че не знам къде се намирам  Mr. Green

Иначе всичко си му е наред на бебчо ... направо е пушка и чака още малко за да се изстреля на бял свят  Mr. Green

ЕЕЕЕЕЕЕ браво честито!!!!Абе какъв е този пишковалеж smile3534

# 373
  • Бургас
толинка, честита ти мома Hug
Фейт Peace добре дошла в синьото ято Simple Smile)))
Я ми кажете до кога се пие тази фолиева к-на, че нещо паметта ми изневерява вече newsm78

# 374

Веднага хвърлям бомбата .... чакаме си МЪЖ - видяхме му атрибутите и съм много щастлива 
Наистина хвърли бомба  Crazy  Hug Честито, звучиш страшно щастлива, което е много хубаво   bouquet
Инна , другата седмица сме розовите гащи, обещавам  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт