СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 590
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета!
Аз от два дни не съм писала, че пак ме налегнаха едни Sick аман вече тъкмо се зарадвам, че не повръщам толкова често и пак наново  ooooh!
Виждам, че много от вас са научили пола на своите бебчета. ЧЕСТИТО!!!
Аз също нямам търпение. Три пъти вече ни казват, че най-вероятно ще е мъжко, но не е 100% сигурно и ще видим следващия път. Та следващия преглед ще е на 26-ти за ФМ и се надявам да видим какво ще е сладурчето.  Hug
Видях, че сте писали за кучетата си. Аз имам женско хъски на почти 4 години. Поне моята Тера явно усети, че нещо се случва с мен дори преди аз самата да знам, че съм бременна. Някъде четох, че кучетата усещали как се променят хормоните в женския организъм при бременност. Моето хъски започна да се държи малко странно от началото на  януари. Тези които имат кучета знаят като се прибереш например от работа как скача и ти се радва, моята се изправя на задните си лапи и скача отгоре ми обикновено. От януари обаче идваше да ме посрещне въртеше опашка, но беше много внимателна и не скача по мен. Когато идваше при мен беше много внимателна и по-често отива при мъжа ми да я гали, а не идва при мен.
Момичета вие какво смятате да правите с кучетата си като се появи новия член на семейството. Аз съм много притеснена, защото все пак с куче в къщи не може да се поддържа идеална хигиена. Вариантът, който обмислям е да я изпратя на вилата, но толкова много си я обичаме, че незнам как ще се разделяме

# 451
аз отложих моята сватба  Embarassed
после може и да се оженя,иначе рокля имам от 3 години вече Laughing Laughing Laughing

# 452
аз също имам кченце ,и никога няма да го отделя от мен,това е ужасен стрес за него,не е честно да му го причинявам Sad даже чета една книга "Какво ни очаква през пурвата годинка на бебето" нещо такова се казва,и там има специална глава за това как да не стресираме кученцето у дома ,как да не пазим толкова бебето  и как като излизаме навън да взимаме и кученцето поне в началото,за да не се стресира толкова Sad то все пак е член на нашето семейство и то с огромно сърце и душа!!!
Имам много приятелки с кученца,родиха и не са си и помисляли да махнат животинчето...не знам Simple Smile

# 453
Аз не бих се разделила с кучето ми(което е бебе все още). Взех го,за да си имам другарче и ми се струва много егоистично да го прогоня след време. Разбира се,ако има сериозен проблем между кучето и детето,трябва да се търси друг вариант. Къщата ще трябва да се чисти по-често,но това не ми се вижда никакъв проблем.

# 454
И ние не мислим да се разделяме с песа.Още като го взимахме знаехме,че един ден ще имаме бебе и си мислихме като се появи малкото да го пратим при свеки,но сега и дума да не става.Против съм да го махна,разбира се ако има проблеми и ние ще търсим най-добрия вариант за бебо Peace.Но силно се надявам кучо да свикне Praynig.Толкова много си го обичкам.И да ,ако го махнем и ние ще страдаме и кучо ще страда.И в тая връзка мойто мъж ще го няма 5 дни и кучо е така е нещастен.Стои пред врата и го чака да се върне  Cry
За хигиената -всеки ден с прахосмукачката и парцала.Даже си мисля още в самото начало да ги запозная двамцата и не мисля да ги отделям в различни стаи.Като се роди бебо просто кучо ще е всяка седмица под душа  Laughing,доста често при чичо доктор и така.Поне това е мое мнение  Peace

# 455
Здравейте, момичета Simple Smile Бих искала и аз да се включа в Септемврийския отбор, надявам се да ме приемете. Моя бебок го очаквам на 20/09/2012 като това ми е втора бременност. Имам прекрасна дъщеричка, Мина на 1г.10 месеца. Още не знам какъв е пола на бебето, но силно се надявам да е момиченце. От личен опит знам, че е чудесно да имаш сестричка и то с малка разлика - приятелче за цял живот.

Лек ден и До скоро Simple Smile

# 456
Здравейте, момичета Simple Smile Бих искала и аз да се включа в Септемврийския отбор, надявам се да ме приемете. Моя бебок го очаквам на 20/09/2012 като това ми е втора бременност. Имам прекрасна дъщеричка, Мина на 1г.10 месеца. Още не знам какъв е пола на бебето, но силно се надявам да е момиченце. От личен опит знам, че е чудесно да имаш сестричка и то с малка разлика - приятелче за цял живот.

Лек ден и До скоро Simple Smile

Разбира се, че приемаме нови септемврийски мами, добре дошла и лека до финала   Hug

Ако имах куче, аз също не бих го отделила от нас и бебчо, много обичам кучета  Blush Heart Eyes

# 457
Ей,мами после ще трябва да публикуваме снимки на бебоците с животинките.Голям смях ще пада  Laughing

# 458
Колкото и да чистим и колкото и често да къпем кучетата те все пак ходят навън, срещат се и с други кучета и не се знае какво може да довлекат. Точно това е което ме плаши, а и моята не е от малките кучета все пак. В началото като я взехме си търсихме да купим къща, но така и не се стана и си взехме апартамент. Смятам че кучетата от нейната порода 100% ще се чувстват по-добре в двор на къща, а не затворени в апартамент като сега. Така се успокоявам, че на вилата може да и е по-добре, а и баща ми е там всеки ден, знам че и той много я обича и ще се грижи добре за нея.
Незнам още не съм го решила със сигурност, знам че ще ми е много мъчно да се разделя с кучето си, та тя сега е моето бебче.

# 459
И в този ред на мисли-качвам в албума снимка на куче Лара:)

# 460
Момичета имам ужасни киселини  Sick.Да не говорим колко ми се повръща предимно вечер като се заприбирам към вкъщи .Мъж ми  мисли ,че е нарочно с първата ми бременност нищо общо до 4-я месец каквото било било и това е а сега ...  Confused

# 461
Единствената причина която би ме накарала да се разделя с нашата Мъфи е само някаква алергия примерно на бебка към животни.
Друго нищо!
Безкрайно много сме свикнали с нея.Тя си спи при нас в леглото,нон стоп е върху някой.Такъв филм като лежане на земята при нас няма.Има ли някой на дивана тя е гушната в него.
След всяка разходка и мием лапичките,на две седмици я къпем.Всеки ден с прахосмукачка и стирка,макар,че не се скубе.
Струва ми се адски жестоко да очакваш животинчето да те обича,да те уважава и в един момент когато прецениш,че не ти е удобно да го разкараш.Не знам поне така си мисля аз

# 462
И в този ред на мисли-качвам в албума снимка на куче Лара:)

Ох, че сладур .... не бих го оставали за нищо на света  Blush

# 463
Здравейте мацки,
тъкмо се връщам от преглед, бебоците са си много добре, растат, отговарят си на седмиците, шават, всичко им е 6:) Относно моята болка в бъбрека, много странно, но както внезапно и силно се появи, така и отмина...Казах на доки и тя каза, че много вероятно някой от бебоците да е полегнал на някой нерв...Гащи обаче пак не видяхме със сигурност, голямо въртене, голямо сучене, но ни пишка, ни корделка се видя... Grinning Така че залаганията продължават, ха ха Peace
Oui    добре дошла в отбора, да нямаш никакви проблеми с бременеенето и красив бебок после Hug
Tsweti миналата година на нашата сватба моя приятелка беше бременна и си танцуваше доста, но все пак е важно да не се претоварваш, да почиваш и т.н. Но ако се чувстваш добре, нямаш повод за притеснения Peace
Цунки Heart Eyes

# 464
Канела,все едно говориш за моя лигльо.Същичкия е  Laughing
А пък на Лара ще и изпапкам големите уши и муцунката сладка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт