СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 548
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
cassiopeia,дааа този вариант е златен, при "баба и дядо" щом има къде и то близки да я гледат е супер Wink другия вариант е доста зле,да търсиш нови стопани на вече пораснало кученце Confused
но твоя случай си е супер

# 601
Здравейте, тумбачета! За великден бях в София на гости на сестричката, която много се вълнува за бъдещия племенник, и тя ме заведе в Вис Виталис и от там взехме 3 бодита и 1-ни ританки. Гледах като извънземно. Питахме се една друга кое е дългия ръкав hahaha На касата питах продавачката, срам не срам (обясних й че не съм в час още и тя се засмя и ми обясни). Доволна останах, защото никой не ни досаждаше и си разглеждахме спокойно...То моето като виц стана Joy само не знам кой от всичките магазини е (нали съм от Варна). Хубав ден на всички  bouquet

# 602
За стерилната среда съм съгласна със smiley_girl . Не го твърдя от професионална гледна точка или нещо подобно, а от личен опит. И двамата с брат ми сме гледани като в балон, предпазващ от вскякави микроби и студено време. Затова и двамата сега боледуваме постоянно, аз настивам от лек повей на вятъра, дори и леко да ме намокри дъжда.

# 603
За хигиената пак- аз мисля ,че е физически невъзможно при всеки допир на детето със земята (независимо навън или у дома) да ми се мият/бършат ръчичките. МАрио сега е на 1г. 4м. ,ами той постоянно бяга и постоянно пада, пипа всичко , защото му е любопитно ...няма как да го вържа и само да седи в количката - абсурд.
Също гледам да не го изнежвам , защото и това в последствие създава проблеми Simple Smile

# 604
Здравейте мамчета  Hug
Не съм влизала от няколко дена и вие вече изписахте света, едвам ви изчетох  Grinning
И аз да се включа в темата за хигиената, съгласна съм, че не трябва и чак много да се пази, че после наистина стават проблеми и от прекалено многото внимаване. А и ако постоянно го пазим какъв имунитет ще добие бебчето, всичко в рамките на нормалното трябва да е. Приятен следобяд на всички

# 605
Здравейте, момичета! Чета ви от първата тема и най-после реших да се впиша и аз. Имам батко-сладур на 5 г. Сега чакаме мома, но я видяха в 16-17 г.с., другата седмица ставаме на 21 г.с и сме пак на ФМ и ще искам да ми го потвърдят, та едва тогава ще слагаме гащите Simple Smile.
За първа страничка - втора бременност, термин 10.09., София.

# 606
Привет момичета!

Леко съм депресирана за килограмите Shocked ..като гледам някои от вас са качили само 1-2 килца, което си е направо похвално newsm10. При мен са 6 и взех да се тревожа дали не наддавам  прекалено бързо, че до септември си има доста време newsm78.

Иначе утре и аз ще се похваля с цвят на гащичките..вече нямам търпение newsm44.

Да питам пак мамите от Варна - на 7.05 ли е следващата лекция в Гранд МОЛ-а? Няма ли да е на 5.05 newsm78?

Цунки и хубав ден на всички!

# 607
Момичета,

да се включа по темата. В началото с моята мома бях луднала на тема хигиена, но в един момент ми светна, че от много пазене и бърсане няма голяма полза. Опитвам се да предотвратя изяждането на големи количества пясък Wink или нещо по-неприятно, но те децата като поотраснат не са глупави и като опитат/направят нещо гадно, не го повтарят.

П.С. Леле, доста мами от София са от Манастирски ливади...то може да се окажем съседи Wink

# 608
mamanaalex  Hug Добре дошла!  Heart Eyes
Oui Марш бързо към софийската тема!  Hug

Ето ЦЪК

# 609
Честито на виделите щъркелчета  Hug

Добре дошли и на новите мами ... за записване на 1-ва стр. ми трябва повече инфо  Heart Eyes

Ева ... можеш да си пиеш по едно две но-шпа всеки ден, те отпускат мускулатурата на матката и няма да ги усещаш тези придърпвания  Hug Аз всеки ден си пия, поне по едно  Wink

Стейси ... попаднала си на е... ати и надувките, как може такова отношение. В нашите Вис Виталис никога не съм оставало с лошо впечатление за персонала ...  Heart Eyes

# 610
Момичета, попаднах на това
http://sebamed.bg/продукти/грижа-за-бебета-и-деца/пакет-за-новородени-подарък

Много е сладка тази рамчица. А и козметиката е медицинска. Hug

# 611
  • Варна
ggoldie на 05.05. е . Няма как да е на 7-ми, защото е всяка първа събота от месеца.
Evvaa себа мед е хубава козметика. Купувала съм на детето , а сега аз съм с такъв интимен гел. Много добра е А-дерма. С бебето живот и здраве съм заложила на Веледа. Изчистени са от всякакви глупости  Peace

# 612
ggoldie и аз съм от твоя отбор  Simple Smile Качила съм 5 кг. Като прибавим и тези, които си имах, а те не са малко, та чак ме е срам да си ги призная, направо не мога да се понасям. Корема ми е огромен. Тревожа се как ще е нататък, колко ли още ще се ушишкам.  Laughing
Момичета, хайде споделете има ли и други качили повечко килца, че да се успокоя, че не сме единици  Hug
Питах доки, той каза че 5 кг били нормални за средата на бременността, ама нещо май не му вярвам точно за това  Laughing
Аз бях във Висвиталис на Симеоновско и много ми допадна магазина. Стаси, ти си попаднала на някоя недоволна от живота особа. Много ме дразнят такива. Ние разгледахме количките, дори на няколко модела ни смениха кошовете, сгъваха, разгъваха. А беше ясно, че само избираме и няма да купим. Е после си взех две бодита и едни ританки и както бях жадна се почерпих с един бебешки сок  Wink

# 613
Цитат
За киселините не взимайте талцид. Съдържа алуминиево съединение, което е вредно и при небременни, какво остава в нашия сучай. Киселини моря с меко кисело мляко, като Боженци например.
Е, то зависи колко често ще го пиеш, освен това е минимално съдържанието...Сигурно всяка втора бременна е пила Талцид и повечето са родили здрави бебенца...То и киселото мляко от магазина колко е кисело мляко е друг въпрос...Най-добрия вариант, който практикувам и аз да си квася домашно...Не мисля, че толкова чак трябва да се вманиачаваме... Peace
Всеки сам решава с какво да се трови. Просто споделям за незнаещите.
Веледа е и моята марка за бебчо. Сега ползвам душ гел и шампоан на Organic people за Нико.
За хигиената не говоря за буркан и стерилна среда, а пък за навличане още по малко. Ако не си лапа ръцете не виждам никакъв проблем да се рови, нито смисъл да го следвате мокрите кърпи. Но който искал да разбере, разбрал.

# 614

Момичета, хайде споделете има ли и други качили повечко килца, че да се успокоя, че не сме единици  Hug

до тук 6 кг  Blush  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт